• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle arkadaşımdan şüpheleniyorum

Toprak gibi olmalısın..
Ezildikçe sertleşmelisin!
Seni ezenler, sana muhtaç kalmalı! hayatı sende bulmalı..

*Can Yücel

-Kimseyi suçlama, suçlanacak biri varsa o da sensin!-
Sonuçta o sana küçük bir umut verdi,
Sen ise ona her şeyini verdin..

*C. Süreya

YENGEM DERDİ EVLENİNCE HERŞEYİ KENARA AT olurmu dedim onlar benm dostlarım evlenince dostunda arkadaşında baban bile eşin olacak başka kimseye güvenme.birgün arkadaşımla yürüyoruz seninkininde dedi poposu aynı kadınlarınki gibi sıkı yukarda duruyo :53: sennn dedim benm eşimin neresine bakıyosun acaba neresinde gözün:20::47:
bukadar arkadaşım ya git eşinle konuş boşancaksan boşan yada git arkadaşının benn olsam saçını başını yolardım:4:

konu sahte olsa editör kapatırdı herhalde bence de tanınmak istemediğinden 2. üyelikle anlattı

ama sonucu çok merak ettim yarın ola hayrola

ah arkadaşım sen kurda kuzu emanet etmişsin gibi görünüyor:19:aralarında birşey varmı bilmem ama olmak üzere yoksa bile ......senin yerinde olsam arkadaşıma yeter biz geri kalanını kendimiz hallederiz artık eşimle muhabbete gerek yok de tavrını belli et ..........:68:ben ne olursa olsun araya birini sokmazdım kadın yada erkek....umarım herşey düzelir eşinle:71:

Aman be arkadaşım bu ne mantıktır yahu
Ne diye arkadaşınızı,hele ki kız arkadaşınızı devreye soktunuz
O da zaten eğlence arıyormuş hemen devralmış eşinizi
Şimdi biraraya gelip sizin lafınızı yapıyorlar
Off be canım... ne desem bilemedim ya
Al karşına arkadaşın olan kadını uzak dursun kocandan
Baktın ters tepiyor büyükleri bile sok araya kocan da ayağını denk alsın
En azından daha ciddi bişeyler olmadan engel ol bi şekilde
Bugün dürümcü ,yarın evde kahve içmeye davet eder
Ama ne olursa olsun siz yardımcı olsun diye istemişsiniz böyle bi şeyi
Eğer tahmin ettiğimiz gibi bişey varsa-ki ateşle barut yan yana durmaz-
Kanı bozukmuş hem kocan hem arkadaşın denen fırsatçı

bence kadınla ilgili eşinize bişey söylemeyin ilk etapta. çünkü farkında olmadan ona doğru yönelebilir eşiniz. önce kadına artık istemiyorum deyin bakalım yaklaşımı nasıl olacak görüşmeye devam etcek mi yine

Pardon konunun tamamını şimdi okudum
Eşin en son yanına otele gelmek istemiş
Off ya neden banlandın çok meraklandım
Ama eşin masum gibi...

Kendine gel canımm belkide öyle birşey yoktur. Yoktur ama olabilir senin eşinden uzak durman diğer bayanın şefkatli tarzı hoş ve güzel gelebilir bence sen eşinin sevdiği şeylerle ilgilenn daha yakın olmaya çalışş dikkatli ol sende bulamadıgı şeyleri onda bulabilir cünkü diğer bayanın niyeti kötüyse senin eksiklerinden faydalanabilir burdan olan zarar gören sen olursun eşinin niyeti kötü olmayabilir ama arkadasın senin mutsuz oldugunu bildiği icin farklı davranıp onu hoş tutabilir eşinle bir anca önce zaman geçirmeye basla sıklıklaa.. Allah hakkında hayırlısını versin inşllah daha cok mutlu günlerin olur..

kıızlar günaydın baktım merak etmişsiniz bende yazayım dedim son durumu ben biliyorum sanırım :) ben dün süphelenmiş bir üyeden sonra editör öyle br durum olamıyacağını söyleyince bende süphelendiğim üyeye özel mesaj yazdım kusura bakmaması için oda saolsun bana cvp yazmış konu sahibi onun yakın arkadasıymış onun ysadığı sehire gitmiş onun blgisayarından girdiği için banlamış diyor ??? eşide oruclu olduğu için gitmemş konu sahibinin yanına zaten arkadasıda gelip yorum yazar sanırım ... he gelirse bir şey sormak istiyorum konu sahibinin eşi karısının gideceği otel bilmiyormuymuş karısı giderken bunu çok merak ediyorum .... işte böle kızlar :34:

.....................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
kıızlar günaydın baktım merak etmişsiniz bende yazayım dedim son durumu ben biliyorum sanırım :) ben dün süphelenmiş bir üyeden sonra editör öyle br durum olamıyacağını söyleyince bende süphelendiğim üyeye özel mesaj yazdım kusura bakmaması için oda saolsun bana cvp yazmış konu sahibi onun yakın arkadasıymış onun ysadığı sehire gitmiş onun blgisayarından girdiği için banlamış diyor ??? eşide oruclu olduğu için gitmemş konu sahibinin yanına zaten arkadasıda gelip yorum yazar sanırım ... he gelirse bir şey sormak istiyorum konu sahibinin eşi karısının gideceği otel bilmiyormuymuş karısı giderken bunu çok merak ediyorum .... işte böle kızlar :34:

Oldukça enteresan geldi yazınınız ...

Konu sahibi ; büyük ihtimalle , kız arkadaşının da bu konuyu okuyabileceğini düşündüğü için 2. bir üyelik almış olabilir . Bu doğal bir düşünce sayılabilir , ne kadar faydalı olur tartışılır .

Ancak ; konuyu okuma we yorumlama ihtimali yüksek olan o arkadaşlık abidesi hatun da kendi kendine birşeyler yazıyor olabilir .

Ayrıca ; eşinin oruçlu olması , eşinin yanına gelmesine neden engel olsun . Oruç 24 saat mi tutuluyor . Birileri birşeyler uyduruyor , kendileri inanıyor , bizi de inandırmak istiyor sanırım .

Tahminimce ; o ewlilik danışmanı we karıştıranı hatun burada we yorum yazıyor ...

eşinizin mailinizin ardından çat diye "otelin adını ver, akşam ordayım" deyip cumayı beklemeden yanınıza gelmesinden ben bile (eşinizi hiç tanımadığım ve evli barklı kadın olduğum halde) etkilendim..

bu kadar hassas bir adamla, sözlüsüyle arasında problemler olan yaralı bir kadını bir araya koymanız.. mantıklı, olgun insan işi değil.. hani liseli olsanız belki..

Oldukça enteresan geldi yazınınız ...

Konu sahibi ; büyük ihtimalle , kız arkadaşının da bu konuyu okuyabileceğini düşündüğü için 2. bir üyelik almış olabilir . Bu doğal bir düşünce sayılabilir , ne kadar faydalı olur tartışılır .

Ancak ; konuyu okuma we yorumlama ihtimali yüksek olan o arkadaşlık abidesi hatun da kendi kendine birşeyler yazıyor olabilir .

Ayrıca ; eşinin oruçlu olması , eşinin yanına gelmesine neden engel olsun . Oruç 24 saat mi tutuluyor . Birileri birşeyler uyduruyor , kendileri inanıyor , bizi de inandırmak istiyor sanırım .

Tahminimce ; o ewlilik danışmanı we karıştıranı hatun burada we yorum yazıyor ...

canım zaten benimde düşüncem konunun uydurma olduğu kafamda parçaları birleştirdim ( evet üşenmedim yaptım bunu ) konu havada kalmış bir konu neyse ben merak etti kızlar diye yazdım zaten sonunda ne olduğu anlaşılır arkadasının hesabından gelir yazar :31:

kıızlar günaydın baktım merak etmişsiniz bende yazayım dedim son durumu ben biliyorum sanırım :) ben dün süphelenmiştim bir üyeden sonra editör öyle br durum olamıyacağını söyleyince bende süphelendiğim üyeye özel mesaj yazdım kusura bakmaması için oda saolsun bana cvp yazmış konu sahibi onun yakın arkadasıymış onun ysadığı sehire gitmiş onun blgisayarından girdiği için banlamış diyor ??? eşide oruclu olduğu için gitmemş konu sahibinin yanına zaten arkadasıda gelip yorum yazar sanırım ... he gelirse bir şey sormak istiyorum konu sahibinin eşi karısının gideceği otel bilmiyormuymuş karısı giderken bunu çok merak ediyorum .... işte böle kızlar :34:
................................... kusura bakmayın iki kez gittti

Son düzenleme:
bizde evliyiz eşlerimiz oruç tutarken yanımızda durmuyormu
en son 17:30da yazdı eşim akşam benm yanıma gelmek istio die
ve
daha öncede istanbula 2 saatlik mesafede olduğunu yazmıştı
17:30+2:00=19:30 iftara 1 saat kalıyor o 1 saatte adam ancak işten çıkacak hazırlanacak öyle geçecek
yani tam iftar vakti eşinin yanına gitmiş olacaktı
birlikte güzel bir iftar yemeği yedikten sonra çok güzel bir şekilde konuşulabilirdi
ne demek oruçluyum eşimin yanına gidemem
o zaman bütün evliler ramazanda evlerini ayırsın

canım zaten benimde düşüncem konunun uydurma olduğu kafamda parçaları birleştirdim ( evet üşenmedim yaptım bunu ) konu havada kalmış bir konu neyse ben merak etti kızlar diye yazdım zaten sonunda ne olduğu anlaşılır arkadasının hesabından gelir yazar :31:

Uydurma ise eğer ; kocasıyla ilgili tuhaf fantazileri doruk noktasındaymış :37:

Eğer değilse ; bir arkadaşından dolayı böyle bir sorun yaşayıp , sonra da başka arkadaşına nasıl bu kadar güwenebilmiş anlayabilmiş değilim :27:

bır kadınla bır erkek asla arkadas olamaz madem derdi cokdu bır erkeği devreye sokmanız daha makuldü ama arkadasınız yani xxx cok ama cok çakalmıs afedersınız ama sogumanızı fırsat bilmiş bence insallah tez zamanda kurtulursunuz

bizde evliyiz eşlerimiz oruç tutarken yanımızda durmuyormu
en son 17:30da yazdı eşim akşam benm yanıma gelmek istio die
ve
daha öncede istanbula 2 saatlik mesafede olduğunu yazmıştı
17:30+2:00=19:30 iftara 1 saat kalıyor o 1 saatte adam ancak işten çıkacak hazırlanacak öyle geçecek
yani tam iftar vakti eşinin yanına gitmiş olacaktı
birlikte güzel bir iftar yemeği yedikten sonra çok güzel bir şekilde konuşulabilirdi
ne demek oruçluyum eşimin yanına gidemem
o zaman bütün evliler ramazanda evlerini ayırsın

istanbul bursa arası kaç saatki_?

Back