- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
- Konu Sahibi alis_gbegb
-
işte kuku sahibi olmakla kadın olunmayacağının canlı kanıtı.
seni boşamaz, sabah akşam aldatırdım. hem de öyle böyle değil. sen içerde çocuğunla uyurken yan odadan benim sesimi dinlerdin de anlardın belki kadın nasıl olunur.
çocuğun gece uykusu sorunluysa doktora götür, ağzına yoğurt ver, gündüz uyutma bir şeyler yap. bu ne be?
ne demek niye zulüm edeyim kendime? adamın hayaları patlayacak yakında senin yüzünden, seninki can da o adamınki değil mi?
firjit misin nesin anlamadım ki.
sen cidden bu adamı sevdiğini iddia ediyorsun ya, senin sevdiğin kendi egon, egon. yahu insan dokunmak istemediği adamı nasıl sever.
hayır, sevmesek yiyeceğiz şunu.
normal değilsin, tedaviye ihtiyacın var anla şunu.
ne demek karısı yüz vermiyorsa? evlilikte öyle bir hakkın olduğunu mu sanıyorsun? çocuk mu cezalandırıyorsun sen. ne demek yüz vermemek.
tavır koymak başka bir şey, 1.5 yıldır adamı s.klememek başka bir şey.
bırak bu duygu olmadan olmuyor ayaklarını, iş düşmemiştir, aldatmamıştır, düz duvara tırmanır be 1,5 yılda.
bir de feministlik kasmışsın da sana büyük gelmiş. böyle değil o işler. hayır madem sevişmeyecektin ne halt etmeye evlendin de adamın hayatını karartın anlamıyorum ki.
kocan her istediğinde onunla seviş diyen yok sana, adamla neden sevişmiyorsun, ne kadar anormal olduğunun farkında mısın? diyoruz, ikisini karıştırıp işine geldiği gibi anlama.
senin koca değil kaf dağını, evde yastıklardan tümsek yapamaz, adamı resmen hadım etmişsin. kendi libidon sıfır olduğu gibi adamın da iliğini kemiğini kurutmuşsun, eğer dediğin doğru da adam 1,5 yıldır kadın yüz görmediyse kadınlardan illallah demiş adam, var sen anla nasıl bir kadınsın.
o organın arada bir sertleşmesi gerekiyor. hayır, yarın öbür gün lazım olur, bu sefer de sertleşmiyor bu diye ağlarsın.
hala kendini haklı gördüğün için
hiçbir eleştiriye yapımcı bir yorum getirmediğin için.
yahu abla, hala adam soğumuş diyorsun.
alooooooo herif 1,5 senedir sevişmiyor be! seni ren geyiğine çevirmediği için, boynuzların kapılardan sığmaz hale getirmediği için teşekkür edeceğine hala daha hissiz geldi diyorsun.
his mi bıraktın adamda acaba.
aman bırak havalanıversin azıcık nasılsa kafa üstü çakarsın sen adamı.
demek daha çok arkadaş gibi davranıyor, nasıl davranacak karısıymışsın gibi mi?
karısı değilsin ki? karı koca dediğin sevişir, siz ev arkadaşısınız.
adam duruma uygun davranıyor gayet.
ya da adamı boşa rahat etsin garip, gençliği firijit bir kadınla solup gitmeden sevişsin rahatlasın azıcık.
sen benim karım olacaktın var ya.....Niye hepiniz seni aldatir bosar diyorsunuz.heleki kesin aldatmistir diyenler var.bu kadar basit mi bu? Kadin kadinin kurdudur bosa dememisler.ben kocamdan eminim.bunca zaman evden ise usten ewe hafta tatilinde lokale gider okadar.oyle mutlu ki eve gekdiginde.coj dyskun cocuguna.ben ona beni sew olur mu defim gecenlerde.burda yazilanlara moralim bozuldugu icin.ida sende hep sew benim gibi dedi.demek ki sewiyir hala beni.illa aldatcak diye bisey yok siz hep bu korkuyla yasiyorsunuz.korktugunuz basiniza gelme ihtimali daha fazla.benim boyle bi korkum yok benim tek korkum onu kaybetmek sewgusinu kaybetmek.sanki elimi kolumu baglamuslar gibi yanasamiyorum adama.bi yanassam sonu hayirli biliyorum.yataga aldim 2 gun denedim.olmadi bebegim cok uyandi.bebegimin uykusu hafif herseferinde kalk salla ben yoruluyorum.onun yerine gutsin baska odada yatsin hem o rshatsiz olmaz hem ben.ne diye zulum edeyim geceleri kendime.gun icinde yeterince yiruluyirum.eger gece de uyumazsam bitkin dusuyorum.yanu denedim olmadi yatak isi.seviyorum ama ewt ben bi kadinim ve alttan alan kadin degilim .kadin olmak bunu mu gerektirir? Koca olmakta karisi yuz vermiyorsa baskasina gitmeyi mi gerektirir? By ne cirkin bir aeydir.ben oyle bi zihniyete sahip degilim.
seni boşamaz, sabah akşam aldatırdım. hem de öyle böyle değil. sen içerde çocuğunla uyurken yan odadan benim sesimi dinlerdin de anlardın belki kadın nasıl olunur.
çocuğun gece uykusu sorunluysa doktora götür, ağzına yoğurt ver, gündüz uyutma bir şeyler yap. bu ne be?
ne demek niye zulüm edeyim kendime? adamın hayaları patlayacak yakında senin yüzünden, seninki can da o adamınki değil mi?
firjit misin nesin anlamadım ki.
sen cidden bu adamı sevdiğini iddia ediyorsun ya, senin sevdiğin kendi egon, egon. yahu insan dokunmak istemediği adamı nasıl sever.
hayır, sevmesek yiyeceğiz şunu.
normal değilsin, tedaviye ihtiyacın var anla şunu.
ne demek karısı yüz vermiyorsa? evlilikte öyle bir hakkın olduğunu mu sanıyorsun? çocuk mu cezalandırıyorsun sen. ne demek yüz vermemek.
tavır koymak başka bir şey, 1.5 yıldır adamı s.klememek başka bir şey.
erkeklik kalır mı be adamda. adam arada bir penisine bakıp "allah allah bu ne acaba böyle sarkıyor burdan" demiyorsa kolumu keserim.Benim kocam benden bu kadar uzaklasmisken ben nasil yaklasayim ona? Hepinuz dösuyonuz bana.zaten bence onda erkeklik fln kalmadi.cunku taniyorum kocami ne masturbadyonla isi olur ne de vaska kadinla.onun kafasi cok farkli duygu olmadan olmuyor oda istiycek.ve beni sewiyor.bende onu sewiyorum ama istemiyorum ben yakinlasayim.cunku anlamiyonuz beni aradan cok zanan gecti icimden gelmiyor diyorum opsem istemiye istemiye anlar ki zaten.onun icin cinsellik iln sirada degil bazi erkeklerin boyle bilirsinuz...sunu diyim ki 2 yildir daha hic swwisme baslatmamisim.bu kolay mi simdu siz gidin diyonuz.ayrica bu kadar verici olarak nutlumusunyz ewliliklerinuzde? Sizin hic esinizi istemediginiz zaman yok mu? Istemeye istemeye adami kandiriyormusunuz? O yuzden tepenizden inmiyor hepsi kaf daglarini brn yarattim havasindalar.
bırak bu duygu olmadan olmuyor ayaklarını, iş düşmemiştir, aldatmamıştır, düz duvara tırmanır be 1,5 yılda.
bir de feministlik kasmışsın da sana büyük gelmiş. böyle değil o işler. hayır madem sevişmeyecektin ne halt etmeye evlendin de adamın hayatını karartın anlamıyorum ki.
kocan her istediğinde onunla seviş diyen yok sana, adamla neden sevişmiyorsun, ne kadar anormal olduğunun farkında mısın? diyoruz, ikisini karıştırıp işine geldiği gibi anlama.
senin koca değil kaf dağını, evde yastıklardan tümsek yapamaz, adamı resmen hadım etmişsin. kendi libidon sıfır olduğu gibi adamın da iliğini kemiğini kurutmuşsun, eğer dediğin doğru da adam 1,5 yıldır kadın yüz görmediyse kadınlardan illallah demiş adam, var sen anla nasıl bir kadınsın.
heh işte biz de onu diyoruz,bence sertlesme problemiolcagindan korkuyor
o organın arada bir sertleşmesi gerekiyor. hayır, yarın öbür gün lazım olur, bu sefer de sertleşmiyor bu diye ağlarsın.
doktora gitmediğin için üzerine geliyoruz.Abartiyorsunuz amaaaben 3 defa ruyalandigini farkettim.yahuu niye anlamiyonuz o istemiyor istese tas olsa catlar bu kadar zaman hic mi yanasmaz.kendini erkek gibi hissetmiyor bence.cok fazla diklendigim icin
erkekluk mi biraktin bende diyoHem niyre bu kadar ustume geliyonuz anlamiyorum ben kurtarmak ustiyorum bu ewliligi.dun iyi konustum iyi davrandim gece sarildi tv izlerken bana.ama bana icten gelmedi bu.eskuden olsa sadece bana sarilirdi smdi elinde telefon gozu tv de yani hissiz geldi bana oyuzden kalktim bende.tanuyom adami.sogumus benden iyice.ben yakinlasinca ona sanki havalanio gibi gelio sinir oluyorum.kendini bisey sanio.ve daha cok arkadas gibi davraniyor.eskusi gubi bakmiyor dagasi var mi yaa
hala kendini haklı gördüğün için
hiçbir eleştiriye yapımcı bir yorum getirmediğin için.
yahu abla, hala adam soğumuş diyorsun.
alooooooo herif 1,5 senedir sevişmiyor be! seni ren geyiğine çevirmediği için, boynuzların kapılardan sığmaz hale getirmediği için teşekkür edeceğine hala daha hissiz geldi diyorsun.
his mi bıraktın adamda acaba.
aman bırak havalanıversin azıcık nasılsa kafa üstü çakarsın sen adamı.
demek daha çok arkadaş gibi davranıyor, nasıl davranacak karısıymışsın gibi mi?
karısı değilsin ki? karı koca dediğin sevişir, siz ev arkadaşısınız.
adam duruma uygun davranıyor gayet.
doktora git!Canlarim sizi tanimiuorum ama hepinizi ayri ayri sewdim.gercekten...cunku cok dogru terinde yofrumlar yaptiniz.lakin bir tek sunu anlamadim.ben memnun degilim tabii ki halimizden bu kadar sogukluk girmemeli kari koca arasina.ama yanasamiyirumda siz yanas diyonuz ama asil problem o ben yanasamiyorum opemiyor sarilamiyorum.oda bikmis hep gelmekten.oda yanasmiyor bu sefer ufacik seyde kavga ediyoruz.icimdeki kini nasil bitiririm? Kocama bakinca bazen kayinvalidemi gorebiliyorum ciddiyim.
ya da adamı boşa rahat etsin garip, gençliği firijit bir kadınla solup gitmeden sevişsin rahatlasın azıcık.