eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

işte kuku sahibi olmakla kadın olunmayacağının canlı kanıtı.

sen benim karım olacaktın var ya.....
seni boşamaz, sabah akşam aldatırdım. hem de öyle böyle değil. sen içerde çocuğunla uyurken yan odadan benim sesimi dinlerdin de anlardın belki kadın nasıl olunur.
çocuğun gece uykusu sorunluysa doktora götür, ağzına yoğurt ver, gündüz uyutma bir şeyler yap. bu ne be?
ne demek niye zulüm edeyim kendime? adamın hayaları patlayacak yakında senin yüzünden, seninki can da o adamınki değil mi?
firjit misin nesin anlamadım ki.
sen cidden bu adamı sevdiğini iddia ediyorsun ya, senin sevdiğin kendi egon, egon. yahu insan dokunmak istemediği adamı nasıl sever.
hayır, sevmesek yiyeceğiz şunu.
normal değilsin, tedaviye ihtiyacın var anla şunu.
ne demek karısı yüz vermiyorsa? evlilikte öyle bir hakkın olduğunu mu sanıyorsun? çocuk mu cezalandırıyorsun sen. ne demek yüz vermemek.
tavır koymak başka bir şey, 1.5 yıldır adamı s.klememek başka bir şey.

erkeklik kalır mı be adamda. adam arada bir penisine bakıp "allah allah bu ne acaba böyle sarkıyor burdan" demiyorsa kolumu keserim.
bırak bu duygu olmadan olmuyor ayaklarını, iş düşmemiştir, aldatmamıştır, düz duvara tırmanır be 1,5 yılda.
bir de feministlik kasmışsın da sana büyük gelmiş. böyle değil o işler. hayır madem sevişmeyecektin ne halt etmeye evlendin de adamın hayatını karartın anlamıyorum ki.
kocan her istediğinde onunla seviş diyen yok sana, adamla neden sevişmiyorsun, ne kadar anormal olduğunun farkında mısın? diyoruz, ikisini karıştırıp işine geldiği gibi anlama.
senin koca değil kaf dağını, evde yastıklardan tümsek yapamaz, adamı resmen hadım etmişsin. kendi libidon sıfır olduğu gibi adamın da iliğini kemiğini kurutmuşsun, eğer dediğin doğru da adam 1,5 yıldır kadın yüz görmediyse kadınlardan illallah demiş adam, var sen anla nasıl bir kadınsın.

bence sertlesme problemiolcagindan korkuyor
heh işte biz de onu diyoruz,
o organın arada bir sertleşmesi gerekiyor. hayır, yarın öbür gün lazım olur, bu sefer de sertleşmiyor bu diye ağlarsın.

doktora gitmediğin için üzerine geliyoruz.
hala kendini haklı gördüğün için
hiçbir eleştiriye yapımcı bir yorum getirmediğin için.
yahu abla, hala adam soğumuş diyorsun.
alooooooo herif 1,5 senedir sevişmiyor be! seni ren geyiğine çevirmediği için, boynuzların kapılardan sığmaz hale getirmediği için teşekkür edeceğine hala daha hissiz geldi diyorsun.
his mi bıraktın adamda acaba.
aman bırak havalanıversin azıcık nasılsa kafa üstü çakarsın sen adamı.
demek daha çok arkadaş gibi davranıyor, nasıl davranacak karısıymışsın gibi mi?
karısı değilsin ki? karı koca dediğin sevişir, siz ev arkadaşısınız.
adam duruma uygun davranıyor gayet.

doktora git!
ya da adamı boşa rahat etsin garip, gençliği firijit bir kadınla solup gitmeden sevişsin rahatlasın azıcık.

Siz neden anlamiyorsunuz oda gelmiyor banaa niye benden brklio tas olsa catlar.isini gormek icin bile gelmiyor.kadinlardan nefret ettim sayende diyor :-(

Ama guzel guzel konusuyoruz artik o konuda duzellttim kendimi.buraz daha sakinim.ve biliyorum ki ben biseyler badlatsam hayir demiycek.basil badlatcam o duvari nasi kircam zor olan bu.

Yaw yuru git bacim!!!!! 37 sayfa hiiiicccc bisey anlamamissin, kıt kafa!
Yazmayin suna ya ilgi cekmeye calisiyor

aman beni mi gerdi yaa ister yat adamla ister yatma sana aşama aşama seks mi anlatacak millet onu mu bekliyosun, gözü açılmadık sığırcık yavrusu değilsin bebe beliğin var, içinden gelmiyorsa kocana bir öpücük kondurmak ruhunuza el fatiha

bizi çok seven arkadaş allahın aşkına git başka yerde oyna.. psikolojimizin içine ettin..
haklısın kocan seni seviyor.. aldatmaz.. bak hepimiz inandık.. hadi yürü canım..

canım sen 37 sayfayı okumamış gibisin ..
biz çıldırdık hiç bulaşma .. boşver .. duygu dua akıl fikir nedersen önerdik ama ama ama ...
arkadaş aynen böle biz ise
ayy okumadıydım şimdi bakmaya başladım..
erken mi yazmışım tatlım?
bi özet geçermisin bana

ayy okumadıydım şimdi bakmaya başladım..
erken mi yazmışım tatlım?
bi özet geçermisin bana
kuzum valla;arkadaş aynen böle biz ise
bundan daha iyi özet varmı bilmem .. arkadaş halinden memnun kocası evliya.. aldatmaz.. hatta kendini bile tatmin etmez.. çocuk ağlar gece yorulur hatun.. koca yaklaşır ama kocaya gülümsemek bile tepesine çıkarmak olacağı için onu bile yapmaz.. koca sarılır ama ruhsuzdur olmaz..
bizlerde kocalarımıza çoook yüz veren onları kafdağına çıkaran embesilgiller oluyoruz.. haaa arkadaş bide kukusunu bide kocasının şeysini tuzlayıp turşu kuracak..

onca zamandır hiç birlikte olmuyorlar ve adam aldatmıyor öylemi?
pes vallahi.
adamın ciddi sağlık problemleri var o vakit.
yoksa mümkün değil duramaz,
hadi hepsini geçtim sabah ereksiyonu diye bişey var sonuçta.
nasıl uyandıklarını biliyoruz.

bizde aklın yolu bir ama arkadaş hiç o yola girmekten yana değil..

Aşırı kuralcısın öncelikle bunu törpüle.

Akabinde hiç vakit kaybetmeden eşinle birlikte bi doktora gidin ve tedavi olun çünkü sen hastasın, eşinin de ruh sağlığı bozuk. (Haliyle)

Yok ben tedavi olmak istemiyorum diyorsan bir avukat tut ve hemen boşanın. O çocuğunuza da yazık çünkü.

38 sayfa fikir verildiği halde hiçbirine kulak asmadığın gibi "yapamam banane" modundasın, şu durumda konuna yazılmasının da bir anlamı kalmadığına göre kapattırman daha doğru olur.

Siz neden anlamiyorsunuz oda gelmiyor banaa niye benden brklio tas olsa catlar.isini gormek icin bile gelmiyor.kadinlardan nefret ettim sayende diyor :-(

Daha kısa bir zaman önce eşiniz istemiş ve siz türlü bahanelerle reddetmemiş miydiniz?
Hâla gelmiyor mu diyorsunuz?

Çekilmezsiniz vallahi.
Böyle bencillik, böyle saçmalık uydurma bir olayda olmalı.
Hatta onda bile abartı.

Tedavi olmak da istemiyor, boşanmak da istemiyor, sevişmek de istemiyor, ev arkadaşı olmak da istemiyor.

Eşi bari aklı başında olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…