eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

kuzum valla;arkadaş aynen :KK47:böle biz ise:mad:
bundan daha iyi özet varmı bilmem .. arkadaş halinden memnun kocası evliya.. aldatmaz.. hatta kendini bile tatmin etmez.. çocuk ağlar gece yorulur hatun.. koca yaklaşır ama kocaya gülümsemek bile tepesine çıkarmak olacağı için onu bile yapmaz.. koca sarılır ama ruhsuzdur olmaz..
bizlerde kocalarımıza çoook yüz veren onları kafdağına çıkaran embesilgiller oluyoruz.. haaa arkadaş bide kukusunu bide kocasının şeysini tuzlayıp turşu kuracak..

:KK70: özete gel, takdir ettim:KK52:

onca zamandır hiç birlikte olmuyorlar ve adam aldatmıyor öylemi?
pes vallahi.
adamın ciddi sağlık problemleri var o vakit.
yoksa mümkün değil duramaz,
hadi hepsini geçtim sabah ereksiyonu diye bişey var sonuçta.
nasıl uyandıklarını biliyoruz.

yok onun kocası mükemmel sağlık problemi de yok :KK70:(artık sinirden gülüyorum)

hayır yani, gitsinler banyoda, mutfak tezgahında falan sevişsinler, hem fantezi yaparlar :KK70:
bana da bak, kadın daha misyoner takılmıyo, ben bi de mutfak tezgahı diyom :63:

he ya misyoner pozisyonunu da aşağılanmak olarak görür şimdi bu, ben altta kalamam sizin gibi der şimdi :KK70:

Hayır cidden ivme kazandırıyor çocuk, heyecan katıyor bi yanda bebek telsizi ses gider mi uyanır mı falan :KK70:

hımmm henüz bebiş yok, yapınca yorum sahibi oluruz artık :KK70:

:KK70: özete gel, takdir ettim:KK52:

yok onun kocası mükemmel sağlık problemi de yok :KK70:(artık sinirden gülüyorum)

he ya misyoner pozisyonunu da aşağılanmak olarak görür şimdi bu, ben altta kalamam sizin gibi der şimdi :KK70:

hımmm henüz bebiş yok, yapınca yorum sahibi oluruz artık :KK70:
saol tatlım... evet onun kocisi mikemmel.. aldatmaz..
ama varya..
şu yoruma bittim..
kadın bizi bile ezdi varya helal..

saol tatlım... evet onun kocisi mikemmel.. aldatmaz..
ama varya..
şu yoruma bittim..
kadın bizi bile ezdi varya helal..
o ve kocası mikemmel, biz değiliz:KK70::KK70::KK70::KK70:

Aklıma bir fıkra geldi. Konuyla gerçekten çok alakalı olduğu için paylaşıyorum.

Kadının biri kocasıyla sevişmekten hiç memnun değilmiş. Etraftan kadınların üstte olduğu bir sevişme pozisyonu olduğunu öğrenince çok sevinmiş. Kocası bir daha yaklaştığında 'bu defa ben üstte olucam' demiş. Kocası bir heyecan kabul etmiş. Sevişmeye başlamışlar. Kadın büyük bir şaşkınlıkla kendini yataktan atmış, 'bu yine bana giriyır!'

Kadının biri kocasıyla sevişmekten hiç memnun değilmiş. Etraftan kadınların üstte olduğu bir sevişme pozisyonu olduğunu öğrenince çok sevinmiş. Kocası bir daha yaklaştığında 'bu defa ben üstte olucam' demiş. Kocası bir heyecan kabul etmiş. Sevişmeye başlamışlar. Kadın büyük bir şaşkınlıkla kendini yataktan atmış, 'bu yine bana giriyır!'
:rolleyes::KK70::KK71:
kızlar sizi seviyorum....

konu nerelere gelmiş ama ben böyle konuları pek inandırıcı bulmuyorum ancak geyik olarak iyi gidiyor alt üst farketmez devam :KK70::KK70::KK70:

ahhahaha koptum ya

kadın yazmı sbenım fıtratımda bu var sogugum ben demıs
ama bırde adama sormak lazım
ayyy fıtratına başlayacam artık canım tamam bende aksine çok sıcak kanlıyım ama soğuk olmam gereken yerdede soğurum yani.. ama insan kocasınada bu kadar eziyet edermi..

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: kız bu kadın yakında takma takım taklavat alıp işi tersine çevirmesin

:rolleyes::KK70::KK71:
kızlar sizi seviyorum....
:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

konu nerelere gelmiş ama ben böyle konuları pek inandırıcı bulmuyorum ancak geyik olarak iyi gidiyor alt üst farketmez devam :KK70::KK70::KK70:

konu azdaha geyiğe bağlamasaydı hepimiz çatlayıp ölecektik.. zaten...:KK45:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: artık ciddiye alınacak tarafı kalmadı konunun

Kızlarr konuyu baştan beri takip ediyorum (sabırla)
Gösterdiğiniz azami gayret ve sabır için tebriklerr
Zira ben tüükendiiim:KK70::KK70:

X