Eşimle 5 gündür hiç konuşmuyorum......

bu ....vanligi.....cocuklarinizin yanindami yapti....cocuklariniz kac yasinda tepkileri ne oldu...bari psikolojilerini etkilememesi icin uygun bir dilde konussaydiniz ...amaaan dayak atmayan erkeklerin dayakmi atiyom demeside beni yiyip bitiriyor...bizimkide dayak atmaz ama psikolojik siddetini bazan öyle yasadigim oluyorki yani iyiki dayak atmiyon diyesim geliyor...bence psikolojik baskida cok kotu...resmen takmama modu ve ben yokmusum moduna giriyor iste o zaman kotu hissediyorum kendimi..sizi dovmek nerden almis bu cesareti sen onun karisisin senden saklisi olamaz....sacini basini yolmak hiii cektir anlasin hatasini ki umarim yine olmaz siz cabuk unutup birsey yokmus gibi davranirsaniz inanin oteki dayagin zamani yakindir ben size sadece bunu yazabilirim....benden yuz bulsun inanin benimkide yapar bir kere yeltenmisti dersini verdim bitti aciklik bulsa benden devam edecekti inaniyorum...

3 yıl geçti aradan.....Yazdıklarımı keşke okumasaydım dedim3 yılda yaşadıkalrımı unutmusum....Bir daha böyle bir durum yaşamadım çok şükür.Gizlenen mevzuuda merak edenler için söyliyim;Her tarafa borç takan abisine borç para vermiş...Sonra abisi odedi..Ben salaklığıma yanayım.Bu abi daha sonra gene borç istedi çok sıkışmış madem aradı ihtiyacı var ki dedim parayı ben verdirdim..Hala ödemedi.Sadakamız olsun diyor geçiyorum artıkkk..

Şu erkeklerden fiziken daha güçlü olsaydık da bize el kaldırdıkları an bi güzell eşek sudan gelinceye kadar dövseydik.. kesinlikle şiddete karşıyım! bu arada yanlış anlaşılmasın

3 yıl geçti ve bu olay kötü bir anı olarak kaldı.Yaşadıklarım öyle yoğun duygularmışki burada paylaşmışım...Ben bazı rahatsızlıklar geçirdim.Eşimin desteği inkar edilemezdi..Bütün yaşadıklarımızı unutturdu.Allah bir daha yaşatmasın..

Çok geçmiş olsun. . En önemlisi sağlık artık bundan sonra inşallah güzellikler olur hayatınızda..

Allah bildigi gibi yapsin.ben cok uzuldum.konudaki caresizligi hissettim.duruma gore buyuk bir kusluk yasatin ona.bosanmayi dusunmuyorsaniz eger.bi sure ayri kalmak gibi

elleri kirilsin.... insallah ona da oyle yapacak bir adamdan guzel bir dayak yer... sizden ozur diledigi zaman gucun bana mi yetti diyin ve uzunca bir muddet o yokmus gibi yasayin evde. gormezden gelin. silmis gibi yapin. cek git demek kolay. keske maddi guc olsa zaten gidersiniz eminim ama en azindan burnundan getirin fitil fitil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…