- 12 Haziran 2010
- 881
- 8
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
18 yıllık evliyim...Eşimden yıllar sonra, hiç unutamayacağım şiddet gördüm..Mevzuuya gelince..Eşim salonda annesiyle telefonda konuşuyordu..Annesi ona birini aradınmı diye sordu sanırım..Eşimde yok aramadım mesaj attım dedi.(sesini oldukça alçaltarak)Bende yanına gittim kime mesaj attığını sorduğumda beni ilgilendirmeyen bir mevzuu olduğunu söyledi..Benimde içime kurt düştü tabiki..Annenle gizli mevzuların varsa benim olmadığım bir yerde konuş..Ben üsteleyincede bilmenin lüzumu yok...Öğrenmemen gereken bir şey üsteleme dedi..Annesinin bilip benim bilmeyeceğim ne olabilirdi ki?Şu ansa bu mevzuyu merak etmiyorum.(Yediğim dayaktan sonra)Durum bu konu yüzünden gerildi..Eşim çocuklarımında evde olduğu bir zamanda şiddet uyguladı..Sanki karşısında azılı bir düşman varmış gibi saçlarımdan yoldu yoldu..Farkında değilim ama çene kemiklerimi öyle bir sıkmış olmalı ki hala ağrıyor..Onu o kadar zavallı görüyorum ki...Nefret bile etmiyorum...Saygı duymuyorum..
Yaptığından pişman olmuştur ama..Bi kere gönül kırıldı..Hiç bir şey olmamış gibi davranamam..Özür dileyip affetmemi bekliycek..Çocuklar olmasa bunu hazmetmem çeker giderim..
Aynen şiddete karşıyım....Ama elleri kalktımı vurdummu otutturacaksın:)Şu erkeklerden fiziken daha güçlü olsaydık da bize el kaldırdıkları an bi güzell eşek sudan gelinceye kadar dövseydik.. kesinlikle şiddete karşıyım! bu arada yanlış anlaşılmasın
3 yıl geçti ve bu olay kötü bir anı olarak kaldı.Yaşadıklarım öyle yoğun duygularmışki burada paylaşmışım...Ben bazı rahatsızlıklar geçirdim.Eşimin desteği inkar edilemezdi..Bütün yaşadıklarımızı unutturdu.Allah bir daha yaşatmasın..
elleri kirilsin.... insallah ona da oyle yapacak bir adamdan guzel bir dayak yer... sizden ozur diledigi zaman gucun bana mi yetti diyin ve uzunca bir muddet o yokmus gibi yasayin evde. gormezden gelin. silmis gibi yapin. cek git demek kolay. keske maddi guc olsa zaten gidersiniz eminim ama en azindan burnundan getirin fitil fitil...18 yıllık evliyim...Eşimden yıllar sonra, hiç unutamayacağım şiddet gördüm..Mevzuuya gelince..Eşim salonda annesiyle telefonda konuşuyordu..Annesi ona birini aradınmı diye sordu sanırım..Eşimde yok aramadım mesaj attım dedi.(sesini oldukça alçaltarak)Bende yanına gittim kime mesaj attığını sorduğumda beni ilgilendirmeyen bir mevzuu olduğunu söyledi..Benimde içime kurt düştü tabiki..Annenle gizli mevzuların varsa benim olmadığım bir yerde konuş..Ben üsteleyincede bilmenin lüzumu yok...Öğrenmemen gereken bir şey üsteleme dedi..Annesinin bilip benim bilmeyeceğim ne olabilirdi ki?Şu ansa bu mevzuyu merak etmiyorum.(Yediğim dayaktan sonra)Durum bu konu yüzünden gerildi..Eşim çocuklarımında evde olduğu bir zamanda şiddet uyguladı..Sanki karşısında azılı bir düşman varmış gibi saçlarımdan yoldu yoldu..Farkında değilim ama çene kemiklerimi öyle bir sıkmış olmalı ki hala ağrıyor..Onu o kadar zavallı görüyorum ki...Nefret bile etmiyorum...Saygı duymuyorum..
Yaptığından pişman olmuştur ama..Bi kere gönül kırıldı..Hiç bir şey olmamış gibi davranamam..Özür dileyip affetmemi bekliycek..Çocuklar olmasa bunu hazmetmem çeker giderim..