Eşimle 5 gündür hiç konuşmuyorum......

bence 5 gün değil 5 ay burnunu sürtmelisin derim.oldu paşam döv söv gel özür dile... hemde çocuklarının yanında utanmaz adam...böylelerine adam bile demek onlara iltifat olur....aciz zavallı karaktersiz insann...gücü anca karısına yetiyor bari bi kaç kişi daha toplayıp dövseydi sizi...gücü yetebildimi barii..acıyorum böyle varlıklara..:KK47:

Sizden acısını çıkaracak kadar sinirlendiğine göre
önemli bir telefon açacaktı birisine.
Annesine o kişiden için mesaj yolladım demiş ya
telefonuna gizlice bir bakın bakalım.
Belki de mesajı silmeyi unutmuştur.
Bu işin peşini bırakmayın , telefonundaki yabancı numaraları takip edin
ve asla özür dileyen kişi siz olmayın.
Hatasını anlayana kadar tavır koyun ortaya.
18 yıllık eşinden saklayacağı ne olabilir ki?

Son düzenleme:
keşke rapor alıp şikayetçi olsaydın boşanmak istemiyorsan bile evden uzaklaştırma cezası alırdı kocan.en azından bu şekilde bir bedel ödemiş olurdu.yaptığı yanına kalmazdı:KK23:ayrıca 18 yıllık karısından gizlediği neymiş bende merak ettim:KK19:Allah bu erkek milletine akıl ve vicdan versin umarım bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsın ama tekrarı olursa mutlaka şikayetçi ol canım

• Beğen
Reactions: anu
ay canım ya üzülme dua ve sabır
gerçekten evlilik kumar gibi ya iyiye denk gelirse gülüyosun bir de çocuk olunca çok zor ALLAH hayırlılarıyla karşılaştırsın hepimizi AMİN
umarım herşey düzelir canım

Gizlediği şeyi tahmin edebiliyorum aslında..Mutlaka ailesinden birine borç para verdii..Bunu hırsla saklaması sinirlerimi bozdu...Bende öğrenmek için aceleci davrandım.Sabırlı olsaydım,daha sonra öğrenirdim..Olacağı varmış..

tüylerim diken diken oldu ya 18 yıllık eşini nasıl döversin hemde orada doğru dürüst abartılı bir tartışma yokken.hadi herşeyi geçtimde çocukların önünde ya!benim babam annemi evde dövse nasıl nefret ederim babamdan,psikolojim bozulur tahminh bile edemiyorum.çok geçmiş olsun zor bir durum hep köü bir anı olarak içinizde kalıcak ne yazık ki.

Gizlediği şeyi tahmin edebiliyorum aslında..Mutlaka ailesinden birine borç para verdii..Bunu hırsla saklaması sinirlerimi bozdu...Bende öğrenmek için aceleci davrandım.Sabırlı olsaydım,daha sonra öğrenirdim..Olacağı varmış..

Vah vah! Aslında eşinin nelere aşırı tepki göstereceğini bildiğin halde damarına bastığını anlamışsın.
Pek çoğumuz aynı şeyi yapıyoruz malesef. Ortalık toz duman olduktan sonra anlıyoruz sabırsızlığımızı.
Bekleyip, doğru zamanda, doğru cümlelerle ve doğru vücut diliyle sorulara yanıt aramayı öğretbilsek kendimize,
fitilin ateşlenmesine, ortalığın yangın yerine dönmesine fırsat vermemiş olacağız.
Umarım eşin, seni en iyi onaracak şekilde hatasını telafi eder ve bir daha birbirinizi incitmeden yolunuza devam edersiniz.

Çocuklarınız için kalıyorsunuz öyle mi?

Çocuklarınız da babalarından şiddet gören bir anne görerek büyüsünler, babalarından nefret eden, annelerini ezik gören, büyüdüklerinde neden bu adamı çektin, neden bizim psikolojimizi bozdun diyen çocuklar görmek için mi kalıyorsunuz o insan müsvettesinin yanında.

Azıcık gurur ,azıcık kendine özen, güven ya.

Hiç anlamıyorum hem şiddet görüp hem de evliliğine devam eden kadınları, pardon köleliğe!

Bu sadece bağımlılık, sadece kendine güvensizlik! Böyle sevgi olmaz, çocuklarım için demekle olmaz, bahane bu bahane!

Allah ıslah etsin eşinizi, size de kolaylık versin, akıl versin.

Annenle gizli mevzuların varsa benim olmadığım bir yerde konuş..Ben üsteleyincede bilmenin lüzumu yok...Öğrenmemen gereken bir şey üsteleme dedi..Annesinin bilip benim bilmeyeceğim ne olabilirdi ki?Şu ansa bu mevzuyu merak etmiyorum.(Yediğim dayaktan sonra)Durum bu konu yüzünden gerildi..Eşim çocuklarımında evde olduğu bir zamanda şiddet uyguladı..Sanki karşısında azılı bir düşman varmış gibi saçlarımdan yoldu yoldu..Farkında değilim ama çene kemiklerimi öyle bir sıkmış olmalı ki hala ağrıyor..Onu o kadar zavallı görüyorum ki...Nefret bile etmiyorum...Saygı duymuyorum..
Yaptığından pişman olmuştur ama..Bi kere gönül kırıldı..Hiç bir şey olmamış gibi davranamam..Özür dileyip affetmemi bekliycek..Çocuklar olmasa bunu hazmetmem çeker giderim..

Belli ki sizin kizacaginiz bir seyi sizden gizli konusmaya calisiyorlardi..ama kesinlikle katiliyorum size, annesiyle ozel mevzularini ya siz yokken konusacak ya da sizin yaninizda konusuluyorsa size de anlatacak!
Sizi dovmesi hele de cocuklarinizin yaninda dovmesi cok kotu olmus. Oyle aciz erkeklerin gucu sadece karilarina yeter. Ozur dileyince gececek mi izi?. Yalniz merak ettim daha once de dayak olayi olmusmuydu?

Erkeklere gore hayat ne rahat. Kafasi bozuldugu zaman karisini dover, daha da olmadi ceker gider. Cocuklarini yuvasini dusunen de hep kadinlar olur nedense.....

anasına sinirlenmiştir hırsını sizden çıkarmıştır:KK14:
Rabbim eşinizin yüreğine şefkat eylesin.

yanına kalmamalı tek söylemek istediğim bu kendinden güçsüze vurmak kolay dövmek kolay ...allahın adaletine inanıyorum ...

size attığı sopanın 2 katını o başkasından yesin inşallah..
evdekini savunmasız buluyorlar ama dışardakilerden de tırsar bu tipler...

YAzık bunca yıllık eşine cocuklarının annesine şiddet uygulamak ne erkekliğe sığar ne de insanlığa...
Sizin içinse hayat daha zordur tahmin ediyorumki hem o yaptıklarını hatırlayıp hemde her akşam onun yüzüne bakmak zorundasınız
Dilerim bu son olur arkadaşım ne diyebilirzki nefret ediyorum karısına bir fiske dahi atan adamdan aciz hepsii erkek falan diil onlar hepsi aciz birer köpekk....

Onu o kadar zavallı görüyorum ki...Nefret bile etmiyorum...Saygı duymuyorum..

Bu cümleleriniz herşeyi açıklıyor. Evet o bir zavallı !!!
Ve ilk defa şiddeti bu kadar doğru açıklayan cümlelerle karşılıyorum.
Diyecek söz bulamıyorum eşiniz için.
..........
Tabiki konuşmayacaksınız. Madem ayrılamıyorsunuz konuşmayacaksınız.
Fakat bu konuşmamayı eşinizde alışkanlık haline getirmemeniz gerekiyor.
Mesele her zamanki sizden çok farklı davranın. ASLA onun ihtiyaçlarını halletmeyin.
Yani kıyafetleri, yemeği v.s.
Bunun dışında bugunlerde daha fazla kendinize bakmalısınız.
Kırgın ve eşinizi umursamaz görünmelisiniz.

Yasadiklariniz yuregimi ezdi.
Ama arkadasim, daha oncede bu olay oldu diyorsun.
Simdi konusmasan bile ergec barisacaksin.
Ayni evde yasamaya devam edeceksin.
Ayrilmayi dusunmedigine gore ki esinde bunu biliyordur,
Birgun tekrar sinirlenip hirslandiginda bu olay tekrarlanabilir demektir.
Bunun onune gecmenin yolunu bulmak gerekir.
Allah yardimcin olsun.

Eşinize çok acıdım.
inşallah Allah onu ıslah eder.
siz akıllı bir kadınsınız okuduklarımdan anladığım kadarıyla.18 yılı devirmişsiniz evlilik kurumunda.
eşinizin size genel tutumu nasıldı?
mesela aranız iyiyken,keyfi yerindeyken veya sıradan bir günde size nasıl davranır?
her zaman bu şiddetin verdiği üstünlüğü barındırıyor mu kendisinde?
merak ediyorum çünkü 18 yıl sabretmek gerçekten zor.
normal zamanda size ve çocuklarınıza iyi davranıyorsa o yüzden katlanıyor olabilirsiniz.
fakat her ne olursa olsun bu eşinizin uyguladığı şiddeti aklamaz.
boşanın demiyorum,dile kolay 18 senelik evlilik ve çocuklar.
sadece buna bir dur deyin..yeri gelir duruşunuzla,yeri gelir tavrınızla yeri gelir sözünüzle.
kafanızı dağıtmak için,eşinizden manevi olarak bir süre uzaklaşmak için kurslara gitmenizi tavsiye ederim(ebruli,dikiş,boyama,spor vs)

Son düzenleme:
Hala özür dilemedimi ?

Yani hic bir yaklasimda bulunmuyormu ??
Hayret yani....

Sakin sen yemek yapip önüne koyma , onu hic galeye alma ama mutlu görün onsuz.

O geldiginde odayi degistir.

Sen onu ignore et, onusz mutlu oldugunu göster onu görünce rahatsiz oldugunu anlasin.

Ondan özür bekler posisyonda görmesin seni.

Hatda barisdiginizda dr. a gittim rapor aldim ama simdilik birsey yapmadim de... biraz tirssin...
Seni korkak evde oturan onu bekleyen biri olarak görmesin.

Hala özür dilemedimi ?

Yani hic bir yaklasimda bulunmuyormu ??
Hayret yani....

Sakin sen yemek yapip önüne koyma , onu hic galeye alma ama mutlu görün onsuz.

O geldiginde odayi degistir.

Sen onu ignore et, onusz mutlu oldugunu göster onu görünce rahatsiz oldugunu anlasin.

Ondan özür bekler posisyonda görmesin seni.

Hatda barisdiginizda dr. a gittim rapor aldim ama simdilik birsey yapmadim de... biraz tirssin...
Seni korkak evde oturan onu bekleyen biri olarak görmesin.

(Kadın kadının düşmanı derler hep ama,,,Kadın kadının derdinden anlarmış gerçekten...Yorumlarda bunu gördüm..Hissettiğim şeyleri yazmışsınız arkadaşlar..Yorumlar için teşekkürler..)

yazıklar olsun,sabır taşıymışsınız siz de,ne yüce bir gönlünüz varmış,tez zamanda kurtulursunuz inşallah bu sıkıntılardan,Allah ıslah etsin böyle erkekleri :KK19:

X