• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimizin yada sevgilinizin telefonunu kontrol ediyo musunuz?

İstersem kurcalarım,tüm şifrelerini biliyorum.
Ama gerek duymam,zaten kendisi bana sekreter muamelesi yaptığı için genelde çalan telefonları ve mesajları ben cevaplıyorum.
Cebinden de,çantasından da para da alırım,kart da,ilaç da anahtar da...
Bizde herşey ortada,herşey ikimizin.
Böyle mutluyuz,evlenince ne olur bilemem...

Baya sıkı tutmusunuz :)))

Evet öyle oldu canım ama ondan sonra kendim açıp bakmıyorum rehberine ona diyorm açarmısın tlfnuna bakmak istiyorum diye biraz istemeyerek açıyo ama açtığındada bişey olmuyo boşu boşuna güvensizmişim gibi göstermek istemiyorum kendimi sadece merak insanı dürtüyo ama artık son verdim :))

Son düzenleme:
Kizlar erkek arkadasim. Bu konuda cok sert. Ver bakim diyince asla vermiyo. Bunun bi huy oldugunu karistirilmasina tahammul edemedigini soyluyo.
Ama normal bi sekilde yaklasirsam yani kkontrol gibi degilde oylesine bakiyomus gibi yaparsam cok skinti etmiyo.
Mesela su muzik varmi canim dersem birlikte baka biliyoruz.
Sizce bu normal mi?
Siz esinizin yada sewgilinizin telefonunu kontrol eder misiniz?

bence normal değil....benim eşim şifre bile koymaz ...sevgiliyken de öyleydi evlendik 6 sene olacak hala öyle...tlfnunu istediğim zaman alırım bariz karıştırmak için ister alırım o uyuyunca karıştırırım asla sorun olmuyor aramızda aynısı da onun için geçerli ....huy meselesi ne demek yahu devlet meselesi mi bu

Ben etmem , bana çok ayıp geliyor, eşime de tabii. Biz birbirimize güvendikten sonra... :ssz:

sevgılımın hayatının şifresıne varana kadar bılır, kurcalarım
ama o bilmez karıstırdıgımı :27: kendımı karısmıyormus gıbı gösterırım :60:
o da benım bılır ama unutur :27:

Genelde karıştırma gereği duymam. Ama arada bakarım hatta eşimin yanında bakarım.
O da aynı şekilde benimkine bakabilir. Ben de hiç bir şekilde sorun etmem.
Bence özellikle bakma diye diretiliyorsa içine kurt düşebilir insanın. Şahsen benim düşer yani
:15:

Eğer erkek arkadaşım telefonumu kurcalamaya kalkarsa muhtemelen sorgusuz sualsiz terk ederim. Bir şey mi yapıyorum hayır, sadık bir insanım ama bu durum bana güvenmediğini gösterir ve maalesef ki esas güvensizlik onun kendi içindedir. Haliyle karşı tarafın telefonunu da karıştırmam...

bir yerde okumuştum "telefonunu niye kurcalıyorsunuz?? aldatıldıgınzıı mı bulmak istiyorsunuz,o zaman arayın eninde sonunda aradıgınız şeyi bulursunuz" diyordu..bundan şüphe ettikçe aradıkça,araştırdıkça zaten aradıgını bulursun..ben de karıştırıyordum.sonra her seferinde kendimi kötü bir şey yapmış gibi(öyle zaten) mutsuz hissediyordum.çünkü bir şey çıkmıyordu ve ben ondan yersiz yere şüphelenip kendime olan saygımı yitiriyordum..ben hiç bir şey bulmak istemiyorum onun telefonunda,o yüzden de aramıyorum.ama bu gözlerimi kapatmak degil.sadece saygı duymak.ister telefonunu kurcala ister kurcalama, bu dünyada istedikten sonra yapılamayacak şey yok.. herkesin kendi özeli var buna telefon da dahil..

Son düzenleme:
ben edilmemesi gerektiğini düşünüyorum eğer bir güvensizlik problemi varsa yüz yüze konuşulmalı onun dışında telefonunuzda özel şeyler olabilir en yakınınız dahi olsa karıştırmak pek doğru değil bence

Kizlar erkek arkadasim. Bu konuda cok sert. Ver bakim diyince asla vermiyo. Bunun bi huy oldugunu karistirilmasina tahammul edemedigini soyluyo.
Ama normal bi sekilde yaklasirsam yani kkontrol gibi degilde oylesine bakiyomus gibi yaparsam cok skinti etmiyo.
Sizce bu normal mi?

kontrol etmeme gerek yok. ikimizinki de açıktadır. çok rahat alır bakarız, mesaj gelirse bazen o uygun depilse bak der, bazen ben. siz çok gözüne sokarak yaptıysanız belki o yüzden rahatsız olmuştur.

Sizce bu normal mi?

şüphelendiriyor ki seni bu tarz davranışı buraya konu açtın. belli ki kaçırıyor ciddi ciddi. ben hiç kurcalamam, çünkü o zaten benim yanımda kurcalar beraber bakarız bi şeylere arayan biri olsa benim yanımda açar, yazan biri olsa paniklemez, telefonu ortada bırakır uyur, öyle sanki sigara paketiymiş gibi ortadadır hep. ben de o yüzden ellemem bile, gerek duymuyorum ne bileyim napıcam yani nasılsa biliyorum her şeyi. bence seninkinin bu tutumu normal değil.. üzerine düş derim.

sevgilim veya eşim yok ama ilerde böyle birşey olursada karıştırmam ve benim telefonumuda karıştırılmasından rahatsızlık duyarım.
kendi telefonumda sakladığım birşeyler hiç yok ama annem,babam,ablam bile bakarlarsa çok aşırı rahatsız oluyorum ve izin vermiyorum.böyle yapmam belkide kenardan izleyen birileri için başka türlü anlaşılabilir."ne büyük birşey varda böyle saklıyor telefonunu"diye.
yinede söyleyeyim eşimin veya sevgilimin telefonlarını karıştırmam.karıştırmama sebebimde orda kendimle ilgili kötü bir söz falan görürüm diyedir.

Ben telefon karıştırmayı hoş bulmuyorum. Bana yapılmasını da istemem, zira benim özelim veya yakın arkadaşlarımın özeli de orada. Misal yakın bir kız arkadaşım bana bir derdinden bahsetmiş diyelim, bunu erkek arkadaşımın bilmesini doğal olarak istemem. Bu yüzden telefon, facebook v.b. şeylerin karıştırılmasına karşıyım, karşımdaki, bir şeyler paylaştığım insanlara ayıp. Bana güvenerek bir dertlerini açıyorlar belki. Bilmiyorum, hoş bir durum değil bence.

Hayir hic kontrol etmedim etmemde zaten resim muzik vs bisiy bakmam gerekiyorsa rahatca alip bakabilirim ama kontrol amacli asla bakmam.zaten yanimda her aramaya cevap veriyor gelen mesajlari okuyor.en ufak bi guvensizligim yok.

arada bakarım ben ama yanlış tabi,mesela parası olmuyor bir arkadaşından borç para istediği mesajını görüyosun kendini size karşı ezik hissedebiliyor : )) ben kendi telefonuma bakmasına izin vermiyorum mesela çünkü arkadaşlarımın özel hayatlarıyla ilgili ya da ne biliyim bayansal dönemleriyle ilgili mesajlar olabiliyor okumasını istemedeiğim şeyler oluyor.

ama bakma gereksinimi duymak başka bir konu tabi ki öyle telefon elinizdeyken kurcalaak başka birşey yakalamak için bakmak başka..

Bazen bakıyorum yalan yok niye bakıyorum onu da bilmiyorum ama asla eşimin yanında yapmam bunu, çünkü o benimkine bir iki bakmak istedi bozuldum bakmıyor. Telefon ortalıktaysa köşe bucak saklamıyorsa sıkıntı yok demektir

Back
X