• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimizin yada sevgilinizin telefonunu kontrol ediyo musunuz?

zaten şunu hiçkimse inkar edemez biri telefonunu ısrarla saklıyorsa illa içinde bir nane var demektir. Gecmiş ola.

Kizlar erkek arkadasim. Bu konuda cok sert. Ver bakim diyince asla vermiyo. Bunun bi huy oldugunu karistirilmasina tahammul edemedigini soyluyo.
Ama normal bi sekilde yaklasirsam yani kkontrol gibi degilde oylesine bakiyomus gibi yaparsam cok skinti etmiyo.
Mesela su muzik varmi canim dersem birlikte baka biliyoruz.
Sizce bu normal mi?
Siz esinizin yada sewgilinizin telefonunu kontrol eder misiniz?
Kurcalamak hoş değil evet böyle bişeylere ihtiyaç duymayın bence. Çünkü bende telefonumun kurcalanmasından hoşlanmam nişanlımdan gizlim saklım olduğundan değilde benimde özelim var. Onunkine de saygı duyarım 1 senedir açıp mesajına bakmamışımdır. Ama internet lazım olur ama acil birini aramam gerekir yada müzik dinlicez ozaman alırım oda zaten tepki göstermez bunda bişey yokki. Bişey olduğunu düşünerek sık boğaz etmeyin adamı belkide gerçekten hoşlanmıyodur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne yalan söyleyeyim arada bakarım sevgilimin telefonuna. Vermese bozulurdum.
Böyle olunca insan şüpheye düşer. Hak verdim ben size.

Ben de genelde kontrol etmem ama arada bi, birarada olduğumuz zamanlarda msj geldiğinde açar okurum -ki zaten genelde de kullandığımız operatörden gelir o msj hiç şaşmadı daha tütütüü maşallah :)
Benim nişanlım da benim tlfumu alır, genelde oyun oynamak için. O oyun oynadığı sırada bazen whatsapp'tan yazar biri yada msj atar. Sağolsun açıp onu bile okumaz o.

Eskiden yapardım. Sonra bir durdum ve kendi kendime dedim ki bu yaptığın saygısızlığın daniskası. Hem ona hem kendine saygısızlık. Erkek arkadaşım telefonumu karıştırmak için eline alsa çok rahatsız olurum herhalde. Rahatsız olmaktan da öte üzülürüm. Şimdi bu durumun çok itici olduğunu düşünüyorum. Bir daha asla yapmayı düşünmüyorum. Şimdi olan düşüncelerim karıştırmanın çok gereksiz bir davranış olduğu. Ayıp yahu.

"Ver bakim" diyerek kendini cok kotu bir duruma dusuruyorsun, yapma. Karsimdaki erkek boyle bir sey yapsa ben onun ezik, guvensiz , zavalli oldugunu dusunurum. Kendini baska birinin gozunde bu duruma dusurme lutfen.

Biri ban "Ver bakiim" dese, tepkim "neye bakicaksin?" olur. Cidden sorarim neye bakacaksin kardesim diye, ne gormek istiyorsun diye. Seni sevmiyorsam , gozum disardaysa niye seninle olayim zaten? Bu saklamak degil, kesinlikle telefonumu ve bilgisayarimi kurcalatmam.

Son düzenleme:
Arkadaslar bence abartıyorsunuz. Eşiniz sevgilinizin neymiş özeliymiş neymiş bakılmazmış. Ben bakmam ama elime alıp baktığımda da tepki göstermemeli. Bir telefon nedir yani? NE özeli. CIA ajanı mı herkes. İşinden ailesinden kuzeninden mesajdır facedir, fotodur herkeste olan şeyler. Yabancıya karşı özelin olur ,Eşe sevgiliye karşı ne özeli Allahaşkına.

Şöyle bir özel olabilir, kadın olsun erkek olsun hemcinsi ile bir şey konuşur misal bir erkek arkadaş eşle başka bir kadının bilmesini istemeyeceği bir şey sorar. O muhabbet onların özelidir. Kurcalarken okuduğunuzda sizden utanacağı bir şeydir belki de. Ya da siz kız arkadaşınızla özel bir şey konuşursunuz, o kızın sağlıkla ilgili bir konusudur ki cep telefonu da sizin özeliniz olduğundan birinin kurcalayıp okuyacağını düşünmediğinizden silmezsiniz. Ama eşler kurcalarsa görür. Yoksa hiç kimse top secret belgeler var demiyor.

En basitinden ben bi kere yanlışlıkla bana yapacağı süprizi bozdum. Kuzeniyle bana alacağı hediyeyi konuşuyorlarmış o mesajın bir cümlesini gördüm anladım ne olduğunu. Süprizleri severim bana ders oldu.

7 senelik evliyim ve 3 senede flörtt ettik,tam 10 senedir beraberiz ve inanın eşimin birgün bile telefonunu karıştırmak aklıma gelmedi,bakın aklıma gelmedi diyorum,ikimizinde telefonları sürekli ortadadır.eğer birbirinizin telefon,cüzdan yada facesini karıştıracak şüpheye gelmişseniz,o ilişkide sorunlar var demektir.bu illaki bir taraf diğer tarafı aldatıyor anlamına gelmez ama güven neden yok sorusu cevaplanmalı.

Ben esimin, esim de benim telefonuma bakma ozgurlugune sahibiz. Ama nedense hic bakmiyoruz. O neden bakmiyor bilmiyorum da ben gerek gormuyorum acikcasi. Telefonlar hep ortada zaten.

benim de erkek arkadaşım hiç göstermiyordu telefonunu. ama ben ondan zaten şüpheleniyodum aldatma konusunda. bi gün telefonunu unuttu hemen beş dakikalık bi yere gidicekti. bi baktım bir sürü kızı aramış, mesajlar buluşmalar. eski sevgilisinin doğum günü bile vardı takviminde. tamam kabul bende de var biraz kıskançlık güven sorunu ama hiç de haksız değilmişim :(:2:

Öncelikle neden erkek arkadaşının telefonunu karıştırmak istiyorsun?? Şüphelendiğin bir şey mi var? Ayrıca bazı insanlar eşyalarının karıştırılmasından hiç hoşlanmazlar bu senin merakını uyandıracak bir şey sakladığı için olmayabilir. Kuruntu mu yapıyorsun yoksa seni aldattığına dair şüphen mi var onu kafanda netleştir ona göre hareket et. Senin telefonunu ver bakalım neler yapmışsın diyerek istese hoşuna gider mi?

Illaki her kadin kontrol ediyodur ama erkekler pek karistirilmasindan hoslanmiyolar.bu hemen gizledikleri bişey var anlamina gelmez. Ama tabi bende rsmlere bakicam diye aliyorum tlfnu ama yaninda bakmiorum :D

Hayır vicdansızlık olmaz. Bir insanın evli bir çiftin evinde bu şekilde görünmesi normal değil. Kendine uygun bir yer bulsun...

Ben bugüne kadar hiç kontrol etmedim. Bir insan bir şey yapmaya niyetlendiyse şartlar ne olursa olsun yapar, ardında da en ufak bir iz bırakmaz.

Buna telefon vs... kontrolleriyle mani olunamaz diye düşünüyorum. Zaten Allah' tan korkmadan eşini yada sevdiğini aldatabilen bir insan benden de korkmasın...

Evet ben kontrol ediyorum rehberindeki tüm bayan isimlerini bilirim bi isim yeni eklendiğinde o ismi anlarım bi kere bakmıştım yeni isimdi aramıştım siz kimsiniz erkek arkadaşımın rehberinde isminiz var diye ama bir daha aramadım aramamda kontrol etsem bile :))

Öncelikle neden erkek arkadaşının telefonunu karıştırmak istiyorsun?? Şüphelendiğin bir şey mi var? Ayrıca bazı insanlar eşyalarının karıştırılmasından hiç hoşlanmazlar bu senin merakını uyandıracak bir şey sakladığı için olmayabilir. Kuruntu mu yapıyorsun yoksa seni aldattığına dair şüphen mi var onu kafanda netleştir ona göre hareket et. Senin telefonunu ver bakalım neler yapmışsın diyerek istese hoşuna gider mi?

Hepinize cevaplardan dolayi tesekkur ederim.

Aslinda suphe felan yoktu. Ama onun davranislari zorladi beni. Rahat davranmadi. Mesela telefonunu masada birakip gitse elimi surmezdim. Alip gittigi icin ben tedirgin oldum gormek istedim.

Evet ben kontrol ediyorum rehberindeki tüm bayan isimlerini bilirim bi isim yeni eklendiğinde o ismi anlarım bi kere bakmıştım yeni isimdi aramıştım siz kimsiniz erkek arkadaşımın rehberinde isminiz var diye ama bir daha aramadım aramamda kontrol etsem bile :))

Baya sıkı tutmusunuz :)))

Back
X