Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurcalamak hoş değil evet böyle bişeylere ihtiyaç duymayın bence. Çünkü bende telefonumun kurcalanmasından hoşlanmam nişanlımdan gizlim saklım olduğundan değilde benimde özelim var. Onunkine de saygı duyarım 1 senedir açıp mesajına bakmamışımdır. Ama internet lazım olur ama acil birini aramam gerekir yada müzik dinlicez ozaman alırım oda zaten tepki göstermez bunda bişey yokki. Bişey olduğunu düşünerek sık boğaz etmeyin adamı belkide gerçekten hoşlanmıyodurKizlar erkek arkadasim. Bu konuda cok sert. Ver bakim diyince asla vermiyo. Bunun bi huy oldugunu karistirilmasina tahammul edemedigini soyluyo.
Ama normal bi sekilde yaklasirsam yani kkontrol gibi degilde oylesine bakiyomus gibi yaparsam cok skinti etmiyo.
Mesela su muzik varmi canim dersem birlikte baka biliyoruz.
Sizce bu normal mi?
Siz esinizin yada sewgilinizin telefonunu kontrol eder misiniz?
Arkadaslar bence abartıyorsunuz. Eşiniz sevgilinizin neymiş özeliymiş neymiş bakılmazmış. Ben bakmam ama elime alıp baktığımda da tepki göstermemeli. Bir telefon nedir yani? NE özeli. CIA ajanı mı herkes. İşinden ailesinden kuzeninden mesajdır facedir, fotodur herkeste olan şeyler. Yabancıya karşı özelin olur ,Eşe sevgiliye karşı ne özeli Allahaşkına.
Hayır vicdansızlık olmaz. Bir insanın evli bir çiftin evinde bu şekilde görünmesi normal değil. Kendine uygun bir yer bulsun...
Hayır vicdansızlık olmaz. Bir insanın evli bir çiftin evinde bu şekilde görünmesi normal değil. Kendine uygun bir yer bulsun...
Öncelikle neden erkek arkadaşının telefonunu karıştırmak istiyorsun?? Şüphelendiğin bir şey mi var? Ayrıca bazı insanlar eşyalarının karıştırılmasından hiç hoşlanmazlar bu senin merakını uyandıracak bir şey sakladığı için olmayabilir. Kuruntu mu yapıyorsun yoksa seni aldattığına dair şüphen mi var onu kafanda netleştir ona göre hareket et. Senin telefonunu ver bakalım neler yapmışsın diyerek istese hoşuna gider mi?
Evet ben kontrol ediyorum rehberindeki tüm bayan isimlerini bilirim bi isim yeni eklendiğinde o ismi anlarım bi kere bakmıştım yeni isimdi aramıştım siz kimsiniz erkek arkadaşımın rehberinde isminiz var diye ama bir daha aramadım aramamda kontrol etsem bile :))