• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimizin yada sevgilinizin telefonunu kontrol ediyo musunuz?

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
Kizlar erkek arkadasim. Bu konuda cok sert. Ver bakim diyince asla vermiyo. Bunun bi huy oldugunu karistirilmasina tahammul edemedigini soyluyo.
Ama normal bi sekilde yaklasirsam yani kkontrol gibi degilde oylesine bakiyomus gibi yaparsam cok skinti etmiyo.
Mesela su muzik varmi canim dersem birlikte baka biliyoruz.
Sizce bu normal mi?
Siz esinizin yada sewgilinizin telefonunu kontrol eder misiniz?

Kizlar erkek arkadasim. Bu konuda cok sert. Ver bakim diyince asla vermiyo. Bunun bi huy oldugunu karistirilmasina tahammul edemedigini soyluyo.
Ama normal bi sekilde yaklasirsam yani kkontrol gibi degilde oylesine bakiyomus gibi yaparsam cok skinti etmiyo.
Sizce bu normal mi?

Etmem. Bu güvensizlik hastalığı. Eğer güvensizlik verici aşırı hareketleri yoksa durduk yere karıştırıp huzursuz olmaya gerek yok.

Sizce bu normal mi?

canım önyargılı yaklaşmak istemem fakat bence normal değil
tamam atıyorum cepleri cüzdanı karıştırılmaz ama bence cep telefonunu istediğin zaman vermemesi şüphe uyandırıcı geldi bana
hoş gerçi verseler bile güvenim kalmadı benim karşı cinse çoğu kızları ahmet mehmet hasan hüseyin diye kayıt ediyorlar

Etmiyorum ve edilmesini de hiç normal bulmuyorum.

Eşim ver bakayım telefonunu dese aynen o şekilde tepki gösteririm, bir şeye bakması gerekiyorsa sakınmam ama pek de hoşlanmam cep telefonumu başkasında görmeyi sevmiyorum.

kontrol etmek=süphe duymak,güvenmemek anlamına gelir..

bundan kımse hoşlanmaz sanırım..

kendıne guvenın varsa,ondan da emınsen karıştırmazsın..

kocamı 11 senedır tanırım..4 yıldır evlıyız..telını elıme almadım karıştırmak ıcın..

anca sabah alarmı calar,ben kapatırım..

Sizce bu normal mi?

Asla kurcalamam esimin benim telefonumu kurcalamasina da cok buyuk tepki gösteririm. Benim arkadaşlarımla ozel konuşmalarım olabilir ki oluyorda. Kız arkadaşlarımla gerekse kadınsal konular konuşuyorum yeri geliyo üzüntülerimi paylaşıyorum onun bilmesi gereken olsa ona anlatırım. Bazen bişeye bakmak gerekirse bile izin alıyorum. Benim yanımda mesaj gelse gayri ihtiyarı ekrana bakarım kim armiş diye de o dese ne yazıyo bi oku diye anca o zaman acarım. Ve gercekten bunun huy edilmesi yanlış

ben merak ediyorum ve istedigim zaman alıp gün içinde kimlerle konuşmuş mesajlaşmış bakıyorum eşimde aynı şekilde benim telime istedigi zaman bakabiliyor ikimizde bu durumdan rahatsız olmuyoruz, rahatsız olunması bende şüphe uyandırır acıkcası...

karıştırmak ne kadar hoş değilse istenildiğinde verilmemesi de bir o kadar hoş değil bence kendine güvenmeyen adam telefonunu vermez...insan ister istemez kuşkulanır...

Çift olmak demek insanlarin butun yasamlarina hakimiyet kurmak demek degil, herkesin.kendine ozel sahsi hayati var telefon kurcalamak vs saygisizlik olarak görüyorum ne ben neden nisanlim bunu yapmiyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bende surekli karistirim demiyorum ki en azindan rehberinde kimler var bileyim istiyorum. Yada yanimda mesaj geldiginde acip bakabilim. Bisey yaptigindan degil icim rahat etsin istiyorum.

Bizimkiler hep ortalikta durur yillardir, Ara arada birbirimizin
Mesajlarini görebiliyoruz nadirende olsa.
Ama özellikle bir kontrol meselesi olmamali asla tabiki.

Kizlar bende surekli karistirim demiyorum ki en azindan rehberinde kimler var bileyim istiyorum. Yada yanimda mesaj geldiginde acip bakabilim. Bisey yaptigindan degil icim rahat etsin istiyorum.

Kizlari rehberine erkek olarak kaydeden bir arkadasim geldi aklima :)

Kontrol edilmemeli ama ver telefonunu birseye bakicam dedigimdede tereddutsuz o telefonu bana verebilmeli ama o birseye bakmak kontrol etmek yada kurcalamak degil.benimde telefonuma bakilmasini istemem mesela cunku butun sosyal aglarim acik kiz arkadaslarimla yakin erkek arkadaslarimla konusmalarim var silmek gibide bir huyum yoktur okusun istemem cunku onun ozeli olur benim ozelim olur hos degil yani.

bi kere karıştırıyım dedim ciddi ciddi kontrol amaçlı karıştırmasamda olurmuş saçma sapan erkek muhabbetleri
bi daha yapmadım öyle bi hata en fazla oyun oynamak ve resimlere bakmak için alıyorum telefonunu

Bizim de normalde ortada durur alıp bakabiliriz eşimle. Ama bazen inada biner o zaman ne o verir ne ben :)) olay inada bindirmemekte sanırım.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Sanirim bende hatayi orda yaptim israrla ver bakicam dedim :( duzgun isteseydim belkide sevdicegim uzatmicakti

Kontrol etmem, face adresini karistirmam.mail sifrelerini bilmem. Ihtiyac duymam, zaten hepsi acik olur, tesaduf eseri gormezsem eger ozel olarak asla incelemem mesajlarini falan.
kendiminkine bakilmasindan da hic hoslanmam.hatta dun acik birakmisim telefonda, sasirdi senim instagram hesabin mi vardi diye. Ben de aldim elinden ben ordan kari kiz takip ediyorum seni ilgilendirmez diye:)))
Yapacak adamin her turlu yapacağına inaniyorum.istediginiz kadar kontrol altinda tutun.

tabi ki kontrol edilmemeli, bakılmamalı. ben asla elime dahi almam sevgilimin telefonunu. bir insanla bir ilişki yaşıyoruz diye mıçmıç olacak değiliz. her şey şeffaf olmak zorunda da değil, o kadar birbirinizin hayatının içine girmeyin yahu. ne demek kurcalamak, kontrol etmek bir insanı...

Son düzenleme:
Arkadaslar bence abartıyorsunuz. Eşiniz sevgilinizin neymiş özeliymiş neymiş bakılmazmış. Ben bakmam ama elime alıp baktığımda da tepki göstermemeli. Bir telefon nedir yani? NE özeli. CIA ajanı mı herkes. İşinden ailesinden kuzeninden mesajdır facedir, fotodur herkeste olan şeyler. Yabancıya karşı özelin olur ,Eşe sevgiliye karşı ne özeli Allahaşkına.

Back
X