eşimize nasıl epilasyon uygulayabiliriz ?

odette8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
117
3
46
İzmir
arkadaşlar meraba benim sözlüm omuz bölgesinde istenmeyen tüylere sahip ve bunlardan kurtulmayı kafasına koydu =)

daha önce eşi veya erkek arkadaşına epilasyon yaptırma veya yapma deneyimi olan varsa paylaşabilirmi lütfen. nasıl bi yönteme başvurmalıyız ?

erkek tuyleri icinde agda kullanmayi tavsiye diyorlar...bir ara tv de gormustum..hatta bazi guzellik salonu ve kuaforler erkekler icinde agda paketleri var...turkiyede nasil bilmiyorum ama burda cok var oyle yerler...

bizde ağda bantları kullanmayı düşündük fakat omuz bölgesi olduğu için omuzlardaki tüyleri aldığımızda kollarını almıcağımız için saçma bi görüntü çıkıyor...

ne yapabilceğimizi hiç bilmiyorum nasıl hahholucak ....

Lapiden kullanın..

siz lapiden denedinizmi daha önce benim erkek arkadaşımda pek faydaa edicek gibi değilde lazer anca paklar heralde =)

aslında ben ayıptır söylemesi yılda bi iki kere kendi traş makinasıyla omuzlarını falan traş ediyorum ama kökten çözmek istiyoruz artık evlenene kadar bu meseleyi =)

kolları sırtı boynu yani tüm vücudu böle ise bi tek sırtı almak bencede hiç olmaz erkeklerin o takıntılarıı anlıyorum eşimde bi iki tane var omuzlarında çıkıyo ona bile tahammül edemiyoo futbolcular göğüs,sırt ve bacaklarını bile aldıryorr

erkek için ağda bantları denemeyin derim
erkek kardeşimde denemiştik yavrucağzım ateş topu gibi olmuştu
hem çektim çektim gelmedi
bi asıldım derisi de geldi herhalde dedim o çığlıktan sonra
ama tek tük almıştı tüyleri
sert ve kalın tüyleri olduğu içinde kanamıştı hep
en iyisi sir ağda o kadar acılı bi yöntem ki erkekler için bu
erkek kardeşim büyük insanlarsınız siz
artık kadınlara daha çok saygı duyuyorum
ve kadın milleti bu acıya dayandığı için hafiften de tırsıyorum diye
açıklamıştı yaşadığı acıyı
bi daha düşünün derim kıllı gezmeyi o acıdan sonra tercih edecektir muhtemelen

komple sir ağda yaptırcak futbolcular gibi bunu yapacak temiz bi unısex güzellik merkezi bulman lazımm bi kaç gün önce yağtırırsa kızarıklar giderr deniziede girebilir

hayır denemedik eşimde kıl problemi pek yok...ama arkadaşımın eşinin sırtına uyguluyorlarmış..çokta memnunuz diyordu..o yüzden yazdım lapiden i..

işte bende öyle küçük bi bölgeye sirle denedim o kadar kanadıki =(( içimden birşey koptu gitti çok üzüldüm sonra buraya bu konuyu açtım ...

lazer en iyi çözüm olucak sanırım.... sevgilimi çok seviyorum ama mutfak tezgahında bir kıl bile görsem asabım bozuluyo çok titiz olduğum içinde ..

kıyamam sevgiliciğimede öyle bir durum işte =) teşekkür ederim =)

kıyılacak gibi değilki sirağda da olsa erkeklerin cildi çok hassa oluyo sana en uygunu lazer epilasyon ama oda kışın yapılması uygunnnn

bildiğiniz unisex yada erkek güzllik merkezi varmı bu işleri profesyonel olarak yapan?benim eş benim yapmama izin vermiyo yanak boyun tüyleri içn en azından bi uzman yere gitsin istiyorum. epilasyona gerek yok şimdilik

bildiğiniz unisex yada erkek güzllik merkezi varmı bu işleri profesyonel olarak yapan?benim eş benim yapmama izin vermiyo yanak boyun tüyleri içn en azından bi uzman yere gitsin istiyorum. epilasyona gerek yok şimdilik

bende geçen yaz eşime kartuş agda yapmıştımm
kol altı
sırt ve bacaklar denize gidecekti bzor dayandı çok güzel oldu da şimdi yok diyor :)

iyi tespit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…