Eşimin yaptığı....

Shsbabahxha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
114
25
13
Aylar önce eşimin akrabasi olan birisiyle konuşmuş bende görünce çıldırdım sohbet etmişler ve arada görüntülü evi terk ettim sileceksn her yerden deyip çıkarttım ama akşam telefonu kısa süreliğine elime alma şansım oldu o arada onu gördüm benim bul lafları soylememden bikac hafta sonra konuşmuşlar tüm mesajları silmiş ama bir tane mesaj kalmış ve ondan sonra hiç konuşma yok en son bı video atmış karşı taraf içeriğine bakamadan tam ama kandille ilgili bişeye benziyordu eşim telefonu çekti aldı şuan napmam lazım sizce ?

Ne?
Bunun hepsi bir cümle mi?
Sanki sizinle beraber yaşıyormuşuz gibi yazmayın şuraya,biraz açıklayıcı ve ayrıntılı şekilde düzgün anlatın derdinizi.
Eşinizin akrabasıyla ne derdiniz var? Neden çıldırıyorsunuz? Sebep nedir? Niye karışıyorsunuz adamın akraba görüşmesine? Sizi neden ilgilendiriyor?

Aylar önce eşimin akrabasi olan birisiyle konuşmuş bende görünce çıldırdım sohbet etmişler ve arada görüntülü evi terk ettim sileceksn her yerden deyip çıkarttım ama akşam telefonu kısa süreliğine elime alma şansım oldu o arada onu gördüm benim bul lafları soylememden bikac hafta sonra konuşmuşlar tüm mesajları silmiş ama bir tane mesaj kalmış ve ondan sonra hiç konuşma yok en son bı video atmış karşı taraf içeriğine bakamadan tam ama kandille ilgili bişeye benziyordu eşim telefonu çekti aldı şuan napmam lazım sizce ?
Akraba ile konuşması sizi niye bu kadar çıldırtıyor?

Akrabasiyla konuşmasını neden bu kadar sorun ediyorsunuz?

Ne?
Bunun hepsi bir cümle mi?
Sanki sizinle beraber yaşıyormuşuz gibi yazmayın şuraya,biraz açıklayıcı ve ayrıntılı şekilde düzgün anlatın derdinizi.
Eşinizin alrabasıyla ne derdiniz var? Neden çıldırıyorsunuz? Sebep nedir? Niye karışıyorsunuz adamın akraba görüşmesine? Sizi neden ilgilendiriyor?
Hemcinsim ama kadının niyeti başka masum bı konuşma değil diğer türlü olsa inanın karismam

Hemcinsim ama kadının niyeti başka masum bı konuşma değil diğer türlü olsa inanın karismam
Bence yine karışmayın
Eşiniz bebek yaşta değil. Kendi kararlarını kendi versin,doğruyu yanlışı ayırt etsin. Adamın tepesinde muhafız gibi dakika dakika dikilemezsiniz neticede

Bence yine karışmayın
Eşiniz bebek yaşta değil. Kendi kararlarını kendi versin,doğruyu yanlışı ayırt etsin. Adamın tepesinde muhafız gibi dakika dakika dikilemezsiniz neticede
Ne yani olay aldatma gibi bişey eşiniz sizi aldatsa bebek değil mi diyeceksiniz

Normal bı konuşma olmadığı için konuştuğu hemcinsim ama amaci belli
Akrabalar ile o amaçla konuşmadığımız için bilemiyeceğim, eşiniz akrabası ile o amaçla konuşuyorsa çoktan boşamanız lazımdı. Bekçi gibi tepesinde mi dikileceksiniz koca herifin?

Normal bir akraba konuşması değil belli ki. Zaten insan emmisinin oğlunun kızıyla bilmem nesiyle sürekli görüşmez, hele ki görüntülü vs. Aldatılıyorsunuz belli ki, yapacak bir şey yok ya ayrılacaksınız ya da aldatılmaya devam edeceksiniz. Anlatımınızdan anladığım bu ilk vaka da değil. İlk kez aldatılan insanın tepkileri böyle olmaz.

Normal bir akraba konuşması değil belli ki. Zaten insan emmisinin oğlunun kızıyla bilmem nesiyle sürekli görüşmez, hele ki görüntülü vs. Aldatılıyorsunuz belli ki, yapacak bir şey yok ya ayrılacaksınız ya da aldatılmaya devam edeceksiniz. Anlatımınızdan anladığım bu ilk vaka da değil. İlk kez aldatılan insanın tepkileri böyle olmaz.
Hayır ilk kez ama nasıl anlatacagimi bile bilemedim

Yavrum aldatılıyorsan ya ayrılacaksın ayrılmıyorsanda kurcalama madem. Araya ihanet girince çokta yapılacak bir şey kalmıyor 🥹

Ikisinide sulaleye rezil et bas tekmeyi ne duruyorsun iyi bi avukat bul al butun mali mulku nafakayi hayatina bak uzulmene degmez srefsz icin

Back
X