Ana üyelik haricinde 1 tane daha üyelik alınabilir ama 2. üyelik almanın bazı kuralları var, o kurallara uymak gerekiyor, kurallara uyulmadığı takdirde ana üyelikle 2. üyelik ya birleştirilir veya iptal edilir.
Örneğin özel gerekçeler bildirilip aldığınız 2. üyelik uyarı alır banlanırsa ya da ana üyeliğiniz banlanırsa, ban süresi dolana kadar aktif kalan üyelikle siteye giriş yapamıyorsunuz.
2. üyeliği kafanıza göre kullanamıyorsunuz, misal koltuk rengi temalı konu açamazsınız veya başkalarının açtığı konulara 2. üyelikle yorum yazamazsınız.
Konu sahibesi izin alıp 2. üyelik aldı, kurallara uyduğu sürece sıkıntı yok
Mune abla. Bütün samimiyetimle bir şey rica edeceğim. Allah peygamber rızası için. Bu arıza tiplerin hemen hepsi öğretmen olduklarını yazıyor da.
Bu meslekleri konusunda lütfen ya kısıtlama gelsin ya da mesleklerinin ne olduğuna emin olalım.
Bu adamin birilerinin çocuğuna eğitim ve terbiye vereceğine inanasım gelmiyor. Asla inanmak istemiyorum.
Bazen buna benzer şekilde kadınlar konu açıyor. Nerde basiretsiz beceriksiz dayak yiyen zavallı bir kadın var o öğretmen çıkıyor. Hiç şaşmıyor mune abla.
Meslekten nefret geldi. Birisi bana meslek sorunca utanıyorum. Yemin ederim size utanıyorum öğretmen olduğuma. Çok çok pişmanım okuduğum için.
Bu insanlar sizin çocuklarınıza bir şeyler ögretecek. Ne öğretecek artık o sizin hayal gücünüze kalmış. Allah çocuğu olanlarin yardımcısı olsun. Şahsen benim gözüm arkada kalıyor öğretmenim diyen insanlara çocuk emanet edenlerin adına.
Eşim de öğretmen. Ben de maalesef.
Ama meslektas görecek gözüm kalmadı bu forumdaki ögretmenleri gördükten sonra.
Buna lütfen bir düzenleme getirin. Meslek yazmak ya yasak olsun ya da bizler bundan gerçekten emin olalım
Madem ki elimizden bir şey gelmiyor , bari bilmeyelim. Göz görmeyince gönül rıza gösterir belki.