Almaz ne olacak sil zaten bütün gün evdesin diyorYeni hali aldırın ders olsun,sinir bozucu..
Silmiyor işte sen sil işin yok bütün gün diyorBizde tam tersi olur ben bisey olmaz derim esim damlar kirlenir diye tedbir alir.Ama tabi bagirmasi hos degil eline bez verin silsin
Boyle adamlara sasiriyorum ve cok sinir oluyorum yaptigi hatalarin cozumunu kendileri bulmali ben olsam sizin yerinizde bende silmem ya silersin ya yeni hali alirsin der kenara cekilirimSilmiyor işte sen sil işin yok bütün gün diyor
Bana diyordu ne var yani birsey demesen ne olacak diyor bıktım senin bu damlar demenden diyor.bir de halı beyaz ya ızgarayı damlata damlata halının üzerinden getiriyorBoyle adamlara sasiriyorum ve cok sinir oluyorum yaptigi hatalarin cozumunu kendileri bulmali ben olsam sizin yerinizde bende silmem ya silersin ya yeni hali alirsin der kenara cekilirim
Sizde silmeyin erkekleri bu hale getirmeye onleri sira biz yaparak alistiriyoruz evlendigimden beri hic birsekilde ev kurallarimdan odun vermedim vermemde herkes sorumlulugu bilcek hatasini kendi gidercekBana diyordu ne var yani birsey demesen ne olacak diyor bıktım senin bu damlar demenden diyor.bir de halı beyaz ya ızgarayı damlata damlata halının üzerinden getiriyor
Evet ama tepsiyi verdim altına koy damlamasın diyorum Koymuyor damlamıyor diyor bıkacak koysa ayaklarımı yıkar terlik giymeden gezer halıyı kaldırınca da he r yeri ayak izi yapıyor yıkıyor kurutmadan terlik giymede gezermangal gunleri halıyı kaldırın isterseniz.siz daha rahat edersiniz
Tahmin ederek okumaya çalıştım yazarken kelimelere ve noktalama işaretlerine keşke az dikkat etseydiniz. Ayrıca eşinizin yaptığı hiç hoş değil. Ve mutfağa da asla beyaz halı gitmez. Siz ne kadar dikkat ederseniz edin elbet mutfakta kirlenir o renk halı.Kızlar merhaba artık eşimin bu umursamazlıklarına çıldırıyorum.bugün mangal yapacaktık .neyse herkesi hazırladım dizelim balkonda yapacak içleri getirecek mutfak halım da beyaz etkileri altına tepsi koyup gereyim dedim damlıyor damlamaz sende bi tutturmuşsun damlıyor dedi neyse pişirdi size abartmıyorum damlata damlata halımın üstüne getirdi yağlı erleri ben de her yere damlattın ne olur tepsiyi aşsan dedim.bana bağırmaya başladı yok ne olacakmış bir daha asla birsey yapmayacakmış bir kere de birsey demeseymişim yani sizce haksız mıyım ya çok moralim bozuk
Evet ama şöyle bir durum var dikkat etse biraz yanlışlıkla dökülse neyse ama diyorki dökülürse temizle ezan okundu ben halı siliyorum sonra kendi gitti senle bir daha yemek yemeyeceğim diyeTahmin ederek okumaya çalıştım yazarken kelimelere ve noktalama işaretlerine keşke az dikkat etseydiniz. Ayrıca eşinizin yaptığı hiç hoş değil. Ve mutfağa da asla beyaz halı gitmez. Siz ne kadar dikkat ederseniz edin elbet mutfakta kirlenir o renk halı.
Bazıları dikkat etmez işte. Ya da kebabın tadını çıkarmak istemiştir herşeyi boşvermiştir. Benim eşim benden çok dikkat eder mesela. Yer de ufacık bir leke olsa görür ama bazıları da hiç önemsemez. Temizlesin işinin adı ne der. Ya tepsiyi ona bırakmayıp kendin getirecektin. Ya da koyu renk halı. Bak biz şöyle yaparız damlamaması için annemle babamdan öğrendim onlar hep böyle yapar. Tepsinin dışına sofrayı iki kat yapıp açarlar içine tepsi. Etler piştikten sonra ekmekle etin üzeri kapanır şişin vs. Üzerine alttaki sofranın uçları kapatılır. Eğer yağı filan akarsa sofraya bulaşır sofrayı da makineye at mis gibi çıkarEvet ama şöyle bir durum var dikkat etse biraz yanlışlıkla dökülse neyse ama diyorki dökülürse temizle ezan okundu ben halı siliyorum sonra kendi gitti senle bir daha yemek yemeyeceğim diye
Siz haklisiniz ama esiniz de evinde rahat olsa fena olmaz.Beyaz yerine koyu renk silinen hali falan kullansanız hem size eziyet olmaz hem tatsızlık cikmaz.Esiniz sizin icin bir şeyler yapmak istemiş bakın.Sizin huzurunuzdan önemli değil yaKızlar merhaba artık eşimin bu umursamazlıklarına çıldırıyorum.bugün mangal yapacaktık .neyse herkesi hazırladım dizelim balkonda yapacak içleri getirecek mutfak halım da beyaz etkileri altına tepsi koyup gereyim dedim damlıyor damlamaz sende bi tutturmuşsun damlıyor dedi neyse pişirdi size abartmıyorum damlata damlata halımın üstüne getirdi yağlı erleri ben de her yere damlattın ne olur tepsiyi aşsan dedim.bana bağırmaya başladı yok ne olacakmış bir daha asla birsey yapmayacakmış bir kere de birsey demeseymişim yani sizce haksız mıyım ya çok moralim bozuk
Ben yapıyorum inanki tepsiyi hazırladım örtüyü hazırladım örtüyü attı tepsiyi itti damlamaz diyorBazıları dikkat etmez işte. Ya da kebabın tadını çıkarmak istemiştir herşeyi boşvermiştir. Benim eşim benden çok dikkat eder mesela. Yer de ufacık bir leke olsa görür ama bazıları da hiç önemsemez. Temizlesin işinin adı ne der. Ya tepsiyi ona bırakmayıp kendin getirecektin. Ya da koyu renk halı. Bak biz şöyle yaparız damlamaması için annemle babamdan öğrendim onlar hep böyle yapar. Tepsinin dışına sofrayı iki kat yapıp açarlar içine tepsi. Etler piştikten sonra ekmekle etin üzeri kapanır şişin vs. Üzerine alttaki sofranın uçları kapatılır. Eğer yağı filan akarsa sofraya bulaşır sofrayı da makineye at mis gibi çıkar
O bir daha ben istemeyim diye bence heryeri pisletmeye çalışıyorSiz haklisiniz ama esiniz de evinde rahat olsa fena olmaz.Beyaz yerine koyu renk silinen hali falan kullansanız hem size eziyet olmaz hem tatsızlık cikmaz.Esiniz sizin icin bir şeyler yapmak istemiş bakın.Sizin huzurunuzdan önemli değil ya
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Başına buyruk bir adamla hayatta yaşayamam ben olsamBen yapıyorum inanki tepsiyi hazırladım örtüyü hazırladım örtüyü attı tepsiyi itti damlamaz diyor
Tahammül edemiyorum bende herseye hazırladım diyorum ki yapınca bana ver madem ben götüreyim yok illaki ızgarayı getirecek damlatacak birde gösteriyorum damlayan yerleri ben dökmedim sen yapmışsın diyor çıldıracam yakında .etle hazırladım tepsinin içine koydum ilk önce zaten bir damlatarak dışarı çıkardı sildim.ikinciye dayanamadımNe diyeceğimi bilemiyorum. Başına buyruk bir adamla hayatta yaşayamam ben olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?