Eşimin yalanı! kızlar yardım edin

Yokgibiyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
3.043
1.965
32
Meraba kızlar moralim çok bozuk stresten mideme ara ara garip bir ağrı giriyor. Sorun eşim. Eşimle borçlarımızdan dolayı ayın sonunu zor getiriyoruz biraz sıkılıyoruz o yüzden. Eşim daha birkaç gün önce cumartesi günü cebimde 2 lira param kaldı pazartesi günü eve nasıl ekmek alcam kara kara düşünüyorum dedi. Bende üzülme bir çare bulunur dedim konu kapandı.Aynı gün akşam birkaç saat sonra benin annemler geldi bize şehir dışından neyse yatıldı ertesi gün pazar gündüz eşim evden gitti arkadaşlarının yanına eve akşam biraz gecikti annemlerin evden çıkmasına dakikalar kala geldi. Hatta kızdım niye geciktin diye arkadaş kaza yaptı arabasını halatla benim arabaya bağlayıp çektim dedi annemlere kusura bakmayın dedi neyse dedim. Eşim annemlere ısrar etti sizi garaja ben bırakcam diye neyse bıraktı ben bebeğim olduğu için garaja gidemedim evde uğurladım.Eşimin durumunu bildiğim için nasıl hangi parayla mazot atıp ailemi garaja bırakcak diye düşünüyordum arkadaşlarına gittiği zaman arkadaşları eşimin arabaya mazot atıyolar eşimde onlarla gezip mazotu bitirip geliyo eve neyse ama kendi kendime ailem yolda eşime para verir onla mazot atar giderler dedim. Neyse eşim ailemi garaja bırakmış beni aradı biraz daha geçikcem arkadaşa sapcam diye tamam dedim.Eve geldi arabada mazot kalmadı hiç param yok mazot attırcak deyip boş cüzdanını gösterdi bana en son mazotla garaja gittim arkadaşa saptım bitti dedi. Üzüldüm annemin giderken elime tutuşturduğu 5 lirayı birkaç gün ekmek parası yap diye eşime verdim. Ertesi gün annemi aradım durumu anlattım anne siz eşime garaja giderken para verdiniz mi diye merak edip ısrar ettim sordum o da garajda inince bir miktar verdik dedi. Benim anlamadığım eşim arabadaki son benzinle garaja gitmiş ama garajda ailem para vermiş sonra garajın yakınındaki arkadaşa sapmış ama eve gelince bana param yok deyip boş cüzdan gösteriyo. Ailemin verdiği paradan bana söz etmiyo. Ben rahat edemedim annemle konuştuktan sonra eşime msj atıp garajda hiç eline para geçmedi mi o paraya noldu da eve gelince param yok dedin diyorum ne parası diyo kim dedi sana para aldığımı diyo almamış gibi davranıyo naptın garaj dönüşü mazot mu attın diyorum hayır diyo arkadaşına mı verdin diyorum hayır diyo ne parasını söylüyon sen diyo. Kızlar mazot atmadıysa arkadaşa vermediyse bu para nereye gitti ne saklıyo benden delircem ya.Arkadaşına yemek mi ısmarladın diyorum harcadın mı diyorum konuyu değiştirmeye çalışıyo.Bu para uçmadı ya.Yanlış anlaşılmasın ben para derdinde değilim ama yalan var burda.Açık açık ben şuna harcadım buna harcadım ondan bitti eve boş cüzdanla döndüm dese bu kadar kızmam. Ama adam para aldığını bile inkar eder gibi konuşuyor. Kızlar bu para nereye gitmiş olabilir. Eşim benden ne saklıyo olabilir fikirlerinize ihtiyacım var nolur yardım edin teşekkürler..

Söz konusu olan paranın tutarına bağlı bir durum bence. hani tutar küçükse belki yiyecek içecek almışlardır arkadaşlarıyla takılmış olabilir.

Eşindeki rahatliga bak. Kendi ailesinin verdigi para olsa hadi neyse de senin ailenin verdigi parayi nasil gizleyebilecegini dusundu acaba
Evet aynen. Bir koca karısından neden para saklasın neden anlamış değilim. En azından evet garajda senin ailen bana para verdi eve gelmeden şuraya harcadım dese bu kadar üzülmücem. Parayı görmemiş almamış gibi davraniyo bu parayı nereye harcamış olabilir benden ne saklıyo bu adam

Eşin:
1- kumar oynuyor olabilir,
2-başka kadına gidiyor olabilir,
3-arabaya benzin koyup arkadaşları ile bu ilk 2 saydığım gereksiz işleri yapıyor olabilir..
Annem sana 5 Tl veriyor, kocana para verdiklerini bilmiyorsun.. Ama anlamadığım kız ailesi bir para veriyorsa onu neden kızına değilde damadına veriyor?
Üzülerek söylüyorum ama, kocan geziyor tozuyor, sen normal görüyorsun.. Araba illa arkadaşlarla boş beleş gezmek için değildir, ihtiyaç içindir.. Kocanın arkadaşlara sapmak olarak kullandığı kelime çevresindekilerin gereksiz, kopuk insanlar olduğunu gösteriyor..
Çözümü bence, o çevreden uzak tut..

Kendi fikrim eşin arkadaşıyla yedi içti o parayı sanada kızarsın diye söylemedi sen öğrenincede klasik erkek numarası inkar ediyo. Ya arkadaş madem o kadar dardasın ekmek parası düşünüyon boş cüzdan gösteriyon niye o parayı evine harcMıyon :KK53:
Kara kara ekmek nasıl alcam diye düşünüyo ama benim ailemin ona verdiği parayı almamış gibi ne parası diyo. En azından arkadaşımla yedik harcadım de. Niye saklıyo anlamıyom.

Yalan bir sekilde cikarda 2 5 lira ekmek parasi diyosunuz arkadaslari mazot koyuyomus arabaya ne gerek var bu kadar minnete arabanizi satip borclarinizi odeseniz rahat etseniz.Mazotu yoksa esinizin arkadasina gidipte yolu uzatmasin gelsin evine kusura bakmayin ama yalandan nefret etmeme ragmen bana ayrani yok icmeye tarzi yasam daha buyuk sorununuzmus gibi geldi.

çok garip ,ailenizin ona verdiği para bir şekilde ortaya çıkardı buna rağmen siz sormadığınız halde cüzdanını göstermesi param hiç kalmadı demesi tuhaf.

Eşin:
1- kumar oynuyor olabilir,
2-başka kadına gidiyor olabilir,
3-arabaya benzin koyup arkadaşları ile bu ilk 2 saydığım gereksiz işleri yapıyor olabilir..
Annem sana 5 Tl veriyor, kocana para verdiklerini bilmiyorsun.. Ama anlamadığım kız ailesi bir para veriyorsa onu neden kızına değilde damadına veriyor?
Üzülerek söylüyorum ama, kocan geziyor tozuyor, sen normal görüyorsun.. Araba illa arkadaşlarla boş beleş gezmek için değildir, ihtiyaç içindir.. Kocanın arkadaşlara sapmak olarak kullandığı kelime çevresindekilerin gereksiz, kopuk insanlar olduğunu gösteriyor..
Çözümü bence, o çevreden uzak tut..
Annemler bana da verir para eşimede verir oğulları gibi gördükleri için. Ama ben bana verilen 5 lirayı dahi eşimden saklamadım ekmek parası diye verdim. Ama eşim kendisine verilen parayı ne parası deyip inkar ediyo sakliyo ve ben eşimden değil annemden öğreniyorum eşimin para aldığını bu nedir ya. Kumarı yok eşimin başka kadına mı harcadı acaba

Durumunuz bu kadar sıkışıkken eşinizin rahat tavırları sorumsuzca. Üstüne bir de yalan söylemiş. Anneniz ne kadar vermiş onu merak ettim.

Annemler bana da verir para eşimede verir oğulları gibi gördükleri için. Ama ben bana verilen 5 lirayı dahi eşimden saklamadım ekmek parası diye verdim. Ama eşim kendisine verilen parayı ne parası deyip inkar ediyo sakliyo ve ben eşimden değil annemden öğreniyorum eşimin para aldığını bu nedir ya. Kumarı yok eşimin başka kadına mı harcadı acaba
Kadın olup olmadığını bilmiyorsan, kumardan nasıl emin olabiliyorsun?
Paranın miktarı nedir ?
Kaldıki eşin neden arkadaşlarına sapıyor, (saçma kelime) evine gelmiyor, seni bozuk parayla yaşatıyor.. ?
Problem neyse ne ama eşin sorumsuz..
Sende yaptıklarını normal görmüşsün..

çok garip ,ailenizin ona verdiği para bir şekilde ortaya çıkardı buna rağmen siz sormadığınız halde cüzdanını göstermesi param hiç kalmadı demesi tuhaf.
Evet niye yalan söyledi anlamıyorum. Bana yalan söyleyecek kadar gizlediği ne olabilir düşünmekten mahvoldum

X