Esimin uygunsuz sitelere gitmesi normal mi?

hayyy ağzına sağlık tebrik ediyorum..

hayyy ağzına sağlık tebrik ediyorum..
Vallaha cok kızdım ya bide haksizmissin gibi sana kiziliyor normal deniliyor bence normal görenlerin özgüveni eksik olablr bu benim düşüncem simdi oyle olan ustune alincak hemen hoplicak ne diyosun felan diye ama gerçekten düşünüyorum empati yapmaya çalışıyorum ama algiliyamiyorm bence eşinin bunu yapması ve senin bunu bilmen mide bulandırıcı neymiş ben hissetmicem bilmicem ama sen yap bu ne ya senin hiç icin içini kemirmiyormu acaba baktimi ettimi resmen kendinizi kandırıyorsunuz kimse kusura bakmasın yok ben yapamazdm

Öncelikle tehtid etmiyorum neden edeyim?
Görüşünüze saygı duyuyorum siz anormal karşılıyor olabilirsiniz ama istisnai durumlarda böyle bir şeyi görmezden gelen kadına da saygı duymak zorundasınız.
İlk önce okuyun derim size. Erkeklerin yaradılış olarak kadından farklı olduklarını özellikle cinsellikle ilgili kısımda.
Nişanlıyken p.. karşı çıkmanızla başlayan serüveniniz var ya erkekler 1 haftadan fazla ihtiyaçlarını karşılamadıklarında hayal ederken kimleri hayal edebileceğini bir gözünüzün önünden geçirin hatta üsenmeyin kendini tatmin eden erkekler kimleri hayal edin diye de bir araştırma yapın bakalım o zaman p.. daha iyi hayal kurarak kendisini tatmin etmesi mi?

Eğer regli dönemi içerisindeysem eşimin bu süreçte 6 gün bekler evet ama eğer bekleyemiyorsa iş yerinde yolda vb. dikkat çekici bir bayan gördüğünde aklının uçup gitmesini istemem. Ama siz mezhep olarak dar ve çok ahlaklısınız ya o yolda vb. yerde cinsel açlığını kabartan kadının üstüne bundan haberdar olmadan eşinizle birlikle olursunuz.

Aldatma sadece fiziksel değildir. Cinsel ihanet veya ne olarak görüyorsanız sadece p.. olmuyor yani. Hayal gücünün sınırsızlığının yanında p.. sınırlayabileceğinizi anlattım size. Yalansız dolansız bilginiz dahilinde.
Ama siz ahlaklı bir bayansınız dimi eşinize yapmıcaksın diceksiniz kavga ediceksiniz oda yapmıcak. Yapacak ruhunuz bile duymayacak nolucak birde yalan söylemiş olacak siz yapmayacaksın dediğiniz sürece daha tatlı gelecek.

Bunları neye dayanarak söylüyorum biliyormusunuz? zamanında gece yarısı bende eşimi yakaladım şimdi yapmıyor tecrübe.

Ahlaki değerlerime laf etmeden önce kendinize bir bakın önyargılı bulunup birine ahlaksız demek ahlaklı mı?

Yazdıklarımı okursanız gitsin sürekli izlesin demediğimi anlarsınız. Sizden kaynaklanan bir problem yüzünden haftalar sürdüğünde örn hiç birşey yapmadan duracağına inanmıyorsunuzdur heralde bu durumlardan bahsettim.

O durumlarda bahsettiyseniz bilemem ama benim eşim yapmaz yapmicani biliyorum aylarca ayri kalsak neyse Tmm derim ama 5 6 gün icinde hemen ona müracaat edecekse kabul etmem yani Nebiliyim

Mantikli dusunenler de varmis demekki.. hamileyken son aya kadar bile esimi memnun ettim sirf zorlanmasin diye(tabi gebeligimde bi sorun yoktu) ikimiz de severek evlendik birbirimizi kabul ettik buna ragmen bunlari yapiyorsa tabi ki kizarim kizmakta hakliyim. Suan konuyu kapattik ve aramiz iyi, bi daha yapmicam dedi tekrar yaparsa zor affederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…