Eşimin tesettürümden rahatsız olması

Zeyoboi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
105
22
13
Merhaba hanımlar eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz 3 aylık bebeğimiz var. Eşimle tanıştığımda da kapalıydım. Kendini beğenmiş demeyin lütfen ama güzel bi bayanım yeşil gözlü beyaz tenli hatlarım belirgin iyidir. tarz ve şık giyinirim. Eşimle sevgiliyken tesettürümden hiç rahatsız olduğunu söylemedi birde görüşlerimiz farklı buna rağmen bunları şorun yapmayıp birbirimizi çokçok severek evlendik. Evlendiğimizden beri açılsan açılmayı düşünşüyo musun hiç mi düşünmüyorsun açıkken çok güzelsin açık olsan sana şunu alırım bunu alırım saçını böyle boyatırız diye konuşup duruyo. Bir fiil 1 buçuk yıl boyunca. Sürekli bana açık kadınları gösterip bak ne kadar modern bak ne güzel giyinmiş şu kadının giyimi çok tarz bla bla.. Geçenlerde bi doktor arkadaşının yanına gittik bebeğimizin muayenesi için doktor arkadaşı ben açık istiyorum evleneceğim kişiyi aslında bana farketmez insan olsun ama mesleğimden dolayı sıkıntı çıkmasın diye öyle istiyorum dedi eşimde bende açık ve yabancı istiyodum ama olmadı dedi bunun gibi bikaç anı daha var beni başkalarının yanında hep şöyle böyle istemiştim diyip küçük düşürüyo. Ha birde sürekli tüm arkadaşlarına evlilik hayatı öldürüyo evlilik özgürlüğü bitiriyo diyip duruyo. Beni hep başkalarının yanında böyle konuşarak rencide ediyor. Bende dünden beri eşimle tek bir kelime konuşmama kararı aldım. Çünkü artık çok bunaldım zaten bebek yüzünden uykusuzum hayat enerjim düşü birde üstüne o geliyor. Eşimle şimdi dün akşamdan beri konuşmuyor arıyor işteyken açmıyorum bebek iyi diye mesaj atıyorum. Sizce ne yapmalıyım doğru yolda mı ilerliyorum.gerçekten çok üzülüyorum

Insanin esini acik ya da kapali gormek istemesi cok dogal. Ki onda bile gereksiz israrci olamaz. Fikir belirtip cekilmeli.
Fakat esin olani degistirmeye calisiyor.
Bu cok ayip. Kapali gordun kapali sevdin yani.

Peki esinin bahsettigi sac rengini kiyafetleri falan evde kullanmayi denemeyi dusunmez misin?

Orta yol bulma acisindan soruyorum.

Eşin çok terbiyesiz,bir kere doktor yanında arkadaşı da olsa muhabbet neden ve nasıl oraya geldi bilmiyorum ama bende açık ve yabancı istiyodum amamolmadi ne demek yaa, sanki kader ağlarını ördü de istemsiz zorla evlendi,karanlıkta görmemis ya seni, hep kapalıymışsın

erkeklerın eslerıne kapanacaksın baskısı yapması gıbı acılmalısın baskısı yapması da cok sacma sonucta sız hep boyleymısınız, cevresı yada kendı hayat gorusunden dolayı acık olmanız kendısının daha cok hosuna gıdebılır belkı ama sızın uzerınızde bunun baskısını yapması yanlıs bır tutum, duymamazlıktan gelın umursamayın bence...

Açıklıktan kapalılıktan ziyade daha büyük problemleriniz var bence. Başkalarının yanında sizi küçük düşürmesi açık ve yabancı istiyordum demesi üstüne evlilik hayatı bitiriyor demeleri sizinle mutlu olmadığını gösteriyor anlattıklarınıza göre.

Ne olursa olsun birisi için -eşiniz olsa dahi- inancınızın gerektirdiklerinden vazgeçmemenizi tavsiye ediyorum.

eşin odunun da ötesinde imiş. açık ve yabancı istiyordu tutan mı oldu???? başına silah mı dayadın? evlenmek zorunda mı kaldı?? beşik kertiği miydiniz??

çok çokkkk sabırlısın.
doktor arkadaşının da kendi kararı kendi tercihi ama işine engel neymiş , kibarlık etmiş senin yanında kendince :KK70::KK70: eşinin böyle bir konuyu arkadaşlarına açması gerçekten iğrenç:KK12:

Tanıştığınızda da kapalıymışsınız. Eğee aksi olsaydı eşinize hak verirdim ama bu durumdq haksız. Sizi böyle beğenip almış, yani bu şey gibi biz eşimle dört senedir beraberiz benim başım açık ama eşim birden kapat, keşke kapatsan sana şunu bunu alırım diyor. Ne kadar özgürlük kısıtlayıcı! Bu da sizin özgürlüğünüz ve kimse kısıtlamamalı.

sonradan tesettüre girmiş olsanız neyse de zaten öyleymişsiniz. bu kadar rahatsız oluyosa evlenmeseymiş madem.

özellikle başkalarının yanında böyle söylemesi çok ayıp. ne demek açık ve yabancı istiyodum? ne demek ya? okkalı bi cevap verseydiniz de iyice bi bozulsaydı. kesinlikle geri adım atmayın. size saygısı olsun biraz.

Boyle erkekler var maalesef bi ark.eşi de açılması için çok baskı yaptı hatta kendi ailesi istemedigi için aileme kendin isteginle açıldığını şöyle beni karıştırma falan dedi o da hala beğenmez eşini her fırsatta çalışan acik birini istiyordum deyip duruyor madem esin istiyor ac başını suslen vebali onda olacak artik :)

Yuh yani adama bak. Açık ve yabancı kadınla evlenmek istiyordum diyormuş ve sen bunu sineye çekiyorsun,doğru mu okudum? Sorun sadece konu başlığına yazdığın şey değil,sandığından daha büyük umarım farkındasındır.
Çok iyi tanıdığım bir abla aynen bu sebepten yani tesettürden dolayı boşandı. Kapalı olduğum için eşimin ailesinin içinde kabak gibi parlıyordum diyordu,baya evli de kaldılar 2 kızı vardı. Herkes özgürdür,kimse kimseye bir şey diretemez ve görüşler farklı da olsa anlayış olan yerde mutluluk vardır.Sizde durum ne olur bilemem ama bu kişi boşandı işte.

Son düzenleme:
Ayrıca neden başkalarının yaninda açık ve yabancı istiyordum sözünü ona yutturmadinjz ne ayıp zaten evlenirken biliyordu şartları neyin kafası anlamadım konuşmamak cozum değil kirildiginizi anlayacağını sanmıyorum o hala acilmanizi bekliyor belli ki

Terbiyesiz adam.. sana saygi duymasi gerekirken yaptigina bak.. dersin seni ona gormeden kastilar bi kusrun vardida... boyle zevzek ve ozelini başkalarına acan adamdan hayir gelmez zaten onun dengide senin anlattiklarina gore emin ol sen degilsin o yollular paklar.

Ben de acigim eşim sadece bir kere dile getirdi kapansan mi acaba diye ? Sebep ne dedim ? Sana daha çok yakışıyor dedi ne zaman gördün sen beni kapalı be adam. . Benim kararim açık olmak yönünde eşim istedi diye ne acilirim ne kapanirim günahı bana

Terbiyesiz adam.. sana saygi duymasi gerekirken yaptigina bak.. dersin seni ona gormeden kastilar bi kusrun vardida... boyle zevzek ve ozelini başkalarına acan adamdan hayir gelmez zaten onun dengide senin anlattiklarina gore emin ol sen degilsin o yollular paklar.

Şimdi açıklar yollu mu oluyor anlamadım da

Sen söylemedinmi esine beni kapali gordun kapali begendin simdi neden açilmami istiyosun diye.
Ya sinir ediyolar insani. biri kapali açilsin ister biri açik kapansin ister. biz onlari neden degistiremiyoruzda onlar bize baski uyguluyor anlamis degilim.
nasil begendiysen oyle kalmani istemeli. ki istemiyolar benimde basimdan geçti gordum. ama seninkinin tam tersiydi benim durumumda.

açılmayı dusunmuyorsanız bi tatlılıkla konusun belkı daha yapmaz.Yanı zıtlaşmak yerıne guzelce konuşulmalı dıye dusunuyorum.Dısarda kapalı olmayan ınsanları gorup ozenıyor demek.Bence sızde evde çok baya acık gıyının eşinize karşı :) belkı duzelır

Back
X