Merhaba hanımlar eşimle 1 buçuk yıldır evliyiz 3 aylık bebeğimiz var. Eşimle tanıştığımda da kapalıydım. Kendini beğenmiş demeyin lütfen ama güzel bi bayanım yeşil gözlü beyaz tenli hatlarım belirgin iyidir. tarz ve şık giyinirim. Eşimle sevgiliyken tesettürümden hiç rahatsız olduğunu söylemedi birde görüşlerimiz farklı buna rağmen bunları şorun yapmayıp birbirimizi çokçok severek evlendik. Evlendiğimizden beri açılsan açılmayı düşünşüyo musun hiç mi düşünmüyorsun açıkken çok güzelsin açık olsan sana şunu alırım bunu alırım saçını böyle boyatırız diye konuşup duruyo. Bir fiil 1 buçuk yıl boyunca. Sürekli bana açık kadınları gösterip bak ne kadar modern bak ne güzel giyinmiş şu kadının giyimi çok tarz bla bla.. Geçenlerde bi doktor arkadaşının yanına gittik bebeğimizin muayenesi için doktor arkadaşı ben açık istiyorum evleneceğim kişiyi aslında bana farketmez insan olsun ama mesleğimden dolayı sıkıntı çıkmasın diye öyle istiyorum dedi eşimde bende açık ve yabancı istiyodum ama olmadı dedi bunun gibi bikaç anı daha var beni başkalarının yanında hep şöyle böyle istemiştim diyip küçük düşürüyo. Ha birde sürekli tüm arkadaşlarına evlilik hayatı öldürüyo evlilik özgürlüğü bitiriyo diyip duruyo. Beni hep başkalarının yanında böyle konuşarak rencide ediyor. Bende dünden beri eşimle tek bir kelime konuşmama kararı aldım. Çünkü artık çok bunaldım zaten bebek yüzünden uykusuzum hayat enerjim düşü birde üstüne o geliyor. Eşimle şimdi dün akşamdan beri konuşmuyor arıyor işteyken açmıyorum bebek iyi diye mesaj atıyorum. Sizce ne yapmalıyım doğru yolda mı ilerliyorum.gerçekten çok üzülüyorum