Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin telefonunu kendi telefonumdan nasıl takip edebilirim
Aslında çok eminsiniz eşinizin böyle bir şey yaptığına.Ama nasıl emin oldunuz?Ne yakaladınız?Bunu düşünmeye iten bir şeyler olmalı Yani diyeceğim o ki;kanıt bulmadan da , eşinize bunları yapıyorsun deyip,ayrilmazsan herkese derim deyip,onu yerin dibine yine sokabilirsiniz.
Bazı şeyleri ne kadar küçük ve basit görüyorsunuz her erkek bir mı bir suru kadın cinayetleri izliyoruz benim kocam telefon sapığı sanal ortamda sapıklık yapan bir manyak ama bunu asla kanitlayamadim yıllardır eğer elimde grecek bir kanıt olursa bunu insanlara gostermemden odu kopar hayatımdan kendi rizasiyla defolup gider çünkü kendindeki şeyin hastalik boyutunda olduğunu biliyor ama kabul etmiyor
sabaha karşı saat 5 civarında telefonuma mesaj geldi sanal seks programını bana ait olan kredi kartıyla para göndermeye çalışmış kart internet alışverişlerine kapalı olduğu için mesaj otomatikman bana geldi Google bu programın ne olduğunu yazdım cinsel içerikli olduğunu gördüm sonrasında onu aradım sen misin bunu yapan dedim Yok ben uyuyorum dedi sonrasında saçma sapan bahaneler buldu
Birkac gun once bunu yazmissiniz , adam sizin kartinizla sanal seks programi almaya calismis, siz tatli tatli kiskandirmaya calisiyorsunuz, sanki hayatiniz tatlis genclik dizisi
Birkac gun once bunu yazmissiniz , adam sizin kartinizla sanal seks programi almaya calismis, siz tatli tatli kiskandirmaya calisiyorsunuz, sanki hayatiniz tatlis genclik dizisi
Demekki her iki yazdigimida ya omumamis yada algilamamışsın 2 gün öne yazdığım 4 sene önce olan olay o günden bu güne inkar ediyor beni tatli tatlı kiskansin demiyorum farkındaysan bana çok güveniyor güveni sarsilsin benim nasilki güvenim sarsildiysa ama ispat edemediysem oda aynı piskilejiye girsin istiyorum yazeim