Eşimin telefonu ,acil fikirlere ihtiyacım var

boşanmak için evet geçerli bir sebep. hiçbir söylediğine inanmayın bunların hayatı yalan yemin ederim ya.

ne gerek var izlemeye herşey ortada değil mı? neden vakit kaybetsin adam sapık pedofili işte bariz ortada. bunun hiçbir şekilde beklenilecek bir tarafı yok direk o hesabı görür görmez alır eşyalarımı çıkar giderim çocuk da var korkunç

BU BİR ŞAKA MIDIR?

Boşanma için geçerli sebep olmasını geçtim TCK'ya göre suç hanımefendi. Sizin de küçük bir oğlunuz var lütfen oğlunuzu o adamdan uzaklaştırın.

Evet diğer mesajları okuyunca ben de aynısını düşündüm. Yine de avukata vermek için delil toplaması daha iyi olabilir ama zannetmiyorum konu sahibinin öyle bişey yapacağını. Daha önce de benzer bir şey yaşamış çünkü

pasif olmak çok kötü birşey gerçekten bazı kadınlara çok üzülüyorum.

Yani konu gerçek mi değil mi bilemiyorum ama bu konuda hassasım. Eğer ufacık bir gerçeklik ihtimali varsa ve bile bile çocuklarının geleceğini tehlikeye atiyorsan bundan sonrasını devlet halleder.

Şikayette bulundum. Siz de sürüncemede kalmayıp şikayette bulunun.

pasif olmak çok kötü birşey gerçekten bazı kadınlara çok üzülüyorum.
Konunun pasiflik olduğunu düşünmüyorum yaa. Hanımefendi konfor alanını terketmektense her türlü pisliği göze almış. Emin olun pasif olmadığı çok konu vardır ama konu koca olunca işler değişiyor bazılarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…