- 3 Aralık 2024
- 3
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi kkmavidenizz
-
Söylemene gerek yok fake takip edenlerden rahatsız oluyorum de geç çıkarttır1,5 yıldır evliyim. Eşimin instagram takipçilerinde fake bir kadın profili dikkatimi çekmişti. (Eşim onu takip etmiyor) Bu hesabı bir süre takip ettim. Bir yerde açık verdi ve en sonunda eşimin eski sevgilisine ait olduğunu anladım. Kesin eminim bu arada. Eşim benimle post atar hikaye atar. Bu kız bunların hepsini görüyor, buna rağmen yıllardır takip etmeye devam ediyor. Ben artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Eşime o profilin eski kız arkadaşına ait olduğunu açıkça söylemeli miyim? Bir yandan özgüvensiz görünmekten çekiniyorum. Bir yandan da eski defterleri açmak, hatırlatmak istemiyorum. Çok arada kaldım. Ne yapmalıyım sizce?
Eşiniz takip etmediği hesapları takipçilerinden de çıkarabilir. Eşinizin sosyal medya hesabı herkese açık mı; takipçi sayısından elde ettiği bir gelir mi var ?1,5 yıldır evliyim. Eşimin instagram takipçilerinde fake bir kadın profili dikkatimi çekmişti. (Eşim onu takip etmiyor) Bu hesabı bir süre takip ettim. Bir yerde açık verdi ve en sonunda eşimin eski sevgilisine ait olduğunu anladım. Kesin eminim bu arada. Eşim benimle post atar hikaye atar. Bu kız bunların hepsini görüyor, buna rağmen yıllardır takip etmeye devam ediyor. Ben artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Eşime o profilin eski kız arkadaşına ait olduğunu açıkça söylemeli miyim? Bir yandan özgüvensiz görünmekten çekiniyorum. Bir yandan da eski defterleri açmak, hatırlatmak istemiyorum. Çok arada kaldım. Ne yapmalıyım sizce?
Evet herkese açık ama kişisel hesap olarak kullanır geliri yok. Zaten çok paylaşım yapmazEşiniz takip etmediği hesapları takipçilerinden de çıkarabilir. Eşinizin sosyal medya hesabı herkese açık mı; takipçi sayısından elde ettiği bir gelir mi var ?
Hesabını gizli yapıp, takip etmediği kişileri de listesinden çıkarsın o zaman.Evet herkese açık ama kişisel hesap olarak kullanır geliri yok. Zaten çok paylaşım yapmaz
Eğer o fake hesabı engelle. Madem eşin onu takip etmiyor. Bas engeli gitsin.Evet herkese açık ama kişisel hesap olarak kullanır geliri yok. Zaten çok paylaşım yapmaz
Hesabı açık mı? Söylemeye gerek yok direkt takipten çıkarın. Eğer tekrar o kız eklerse işte o zaman konuşma zamanı gelmiş demektir. Eşiniz takip etmiyor. Fakat onun o kişi olduğunu bilmiyor mu sahiden?1,5 yıldır evliyim. Eşimin instagram takipçilerinde fake bir kadın profili dikkatimi çekmişti. (Eşim onu takip etmiyor) Bu hesabı bir süre takip ettim. Bir yerde açık verdi ve en sonunda eşimin eski sevgilisine ait olduğunu anladım. Kesin eminim bu arada. Eşim benimle post atar hikaye atar. Bu kız bunların hepsini görüyor, buna rağmen yıllardır takip etmeye devam ediyor. Ben artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Eşime o profilin eski kız arkadaşına ait olduğunu açıkça söylemeli miyim? Bir yandan özgüvensiz görünmekten çekiniyorum. Bir yandan da eski defterleri açmak, hatırlatmak istemiyorum. Çok arada kaldım. Ne yapmalıyım sizce?
Siz çıkarın1,5 yıldır evliyim. Eşimin instagram takipçilerinde fake bir kadın profili dikkatimi çekmişti. (Eşim onu takip etmiyor) Bu hesabı bir süre takip ettim. Bir yerde açık verdi ve en sonunda eşimin eski sevgilisine ait olduğunu anladım. Kesin eminim bu arada. Eşim benimle post atar hikaye atar. Bu kız bunların hepsini görüyor, buna rağmen yıllardır takip etmeye devam ediyor. Ben artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Eşime o profilin eski kız arkadaşına ait olduğunu açıkça söylemeli miyim? Bir yandan özgüvensiz görünmekten çekiniyorum. Bir yandan da eski defterleri açmak, hatırlatmak istemiyorum. Çok arada kaldım. Ne yapmalıyım sizce?
Fake hesabı görmeyeceği şekilde ayarla. Yada direk yaz amacı ne öğren1,5 yıldır evliyim. Eşimin instagram takipçilerinde fake bir kadın profili dikkatimi çekmişti. (Eşim onu takip etmiyor) Bu hesabı bir süre takip ettim. Bir yerde açık verdi ve en sonunda eşimin eski sevgilisine ait olduğunu anladım. Kesin eminim bu arada. Eşim benimle post atar hikaye atar. Bu kız bunların hepsini görüyor, buna rağmen yıllardır takip etmeye devam ediyor. Ben artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Eşime o profilin eski kız arkadaşına ait olduğunu açıkça söylemeli miyim? Bir yandan özgüvensiz görünmekten çekiniyorum. Bir yandan da eski defterleri açmak, hatırlatmak istemiyorum. Çok arada kaldım. Ne yapmalıyım sizce?
Evet bilmediğine eminimHesabı açık mı? Söylemeye gerek yok direkt takipten çıkarın. Eğer tekrar o kız eklerse işte o zaman konuşma zamanı gelmiş demektir. Eşiniz takip etmiyor. Fakat onun o kişi olduğunu bilmiyor mu sahiden?
Hesabın hala aktif olduğundan emin misiniz? Belki yıllar öncesinden takibe aldı sonra hesabının şifresini vs unuttu hiç girmedi. Benim bu durumu yaşamışlığım olmuştu oradan biliyorum ahshsh ama yine de sizi rahatsız ediyor olduğu için eşinize söylerseniz takipten atacaktır bence1,5 yıldır evliyim. Eşimin instagram takipçilerinde fake bir kadın profili dikkatimi çekmişti. (Eşim onu takip etmiyor) Bu hesabı bir süre takip ettim. Bir yerde açık verdi ve en sonunda eşimin eski sevgilisine ait olduğunu anladım. Kesin eminim bu arada. Eşim benimle post atar hikaye atar. Bu kız bunların hepsini görüyor, buna rağmen yıllardır takip etmeye devam ediyor. Ben artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Eşime o profilin eski kız arkadaşına ait olduğunu açıkça söylemeli miyim? Bir yandan özgüvensiz görünmekten çekiniyorum. Bir yandan da eski defterleri açmak, hatırlatmak istemiyorum. Çok arada kaldım. Ne yapmalıyım sizce?
Buradan takıntılı görünen sizsiniz bence. Şu konunun üzerine düşünmek, teori üretmek, peşine düşmek. Ben olsam rahatsız olduğum anda silerdim o hesabı, üzerine de hiç böyle vakit harcamazdım. Bazen eski sevgililik olayı çok büyütülüyor. Takıntı demişsiniz ne takıntısı, story bakmayla takıntı mı olur.1,5 yıldır evliyim. Eşimin instagram takipçilerinde fake bir kadın profili dikkatimi çekmişti. (Eşim onu takip etmiyor) Bu hesabı bir süre takip ettim. Bir yerde açık verdi ve en sonunda eşimin eski sevgilisine ait olduğunu anladım. Kesin eminim bu arada. Eşim benimle post atar hikaye atar. Bu kız bunların hepsini görüyor, buna rağmen yıllardır takip etmeye devam ediyor. Ben artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Eşime o profilin eski kız arkadaşına ait olduğunu açıkça söylemeli miyim? Bir yandan özgüvensiz görünmekten çekiniyorum. Bir yandan da eski defterleri açmak, hatırlatmak istemiyorum. Çok arada kaldım. Ne yapmalıyım sizce?
Neyini tuhaf buluyorsunuz ki? Benim de gelirim yok düz kullanıyorum ama seyahat ediyorum, yemek videoları çekip paylaşıyorum, vlog çekiyorum sadece gelirim yok ve bunu hobi olarak keyif aldığım için yapıyorum. İlla ki tanıdıklarım olsun düşüncesi ile kullanılmıyor ki bu hesap. Zaten evli ya da sevgilisi olan muhattap olmak istemediğinde mesajları da kapatır, kişiyi engeller gider. Yapacak olan adam da yedek hesap açar yine yapar o işi.Sosyal medyadan herhangi bir gelir elde etmeyi planlamayan insanların açık hesap kullanmasını asla anlamıyorum. Hatta tuhaf buluyorum.
Eşinizin hesabı neden herkese açık? Takip etmediği birinin onu takip etmesine de gerek yok bence, engelleyip listeden çıkarın olsun bitsin.
Yani bir üstteki yoruma katılıyorum eşin de farkında olabilir ama günah da almak istemiyorum yani bana şey çok saçma geliyor ya evli çiftlerin Instagram kullanması şimdi bana belki mağarana dön falan diyebilirsiniz ama ya ortak hesap kullanın ya birbirinizde şifreniz olsun ya da kullanmayın ki bence kullanmamak en sağlıklısı çünkü sosyal medya artık av-avcı durumundan başka bir şey değil maalesef ki madem evlisiniz evli olan birinin hesabının açık olması zaten kapim açık demek gibi bir şey maalesef… hala sizin burada kibarlık yapmanız da gerçekten hanımefendiliğinizi gösteriyor ben kesinlikle bu kadar hanımefendi olamam yani ne demek hesap açık ? biz kullanmıyoruz bile ( radyo Tv ve sinemacı olmama rağmen)neyse ben mağarama döneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?