Merhaba kadınlar kulübü. Defalarca çok farklı konularda kadınlar kulübündeki fikirlerinizden faydalanıyorum. İlk kez yazıyorum. Bu konuda o kadar çaresizim ki kimseye anlatamıyorum bile. 34 yaşındayım. Eşimle 8 yıldır birlikteyiz. Son 3 yıldır evliyiz. Son derece sorumluluk sahibi, bana karşı ilgili, yıllardır her konuda bana yardımcı olan bir eş. Ancak 2 senedir eşimi genç kızlara bakarken yakalıyorum. Ama öyle böyle bakmak değil. Mesela birini kadrajına alıyor. Başını çeviriyor, sürekli gözüyle takip ediyor. Bunu yaparken de istemsiz sakalıyla oynuyor. Evhamlı ya da kıskanç olduğumu düşünmenizi istemem. Gerçekten kıskanç değilim. Ancak 2 yıl içinde bunu defalarca yaptı. Sokakta, tatilde, yolda vs. Güzellikle konuştuğum da oldu bağıra çağıra kavga ettiğim de. Birinde kabul etti çünkü o kadar baktın ki videoya çektim dedim tabi video yoktu. O da kızın gözleri çok güzeldi dikkatimi çekti dedi. Birinde kimdir nedir diye merak ettim dedi. Ancak diğer 4 kavgada kesinlikle inkar edip beni manipüle etmeye çalıştı. Psikoloğa gitmem gerektiğini söyledi. Hani bir kere 2 kere baksa gerçekten buna üzülmeyeceğim. Biz de bakıyoruz güzel kadınlara. Ancak bu bildiğiniz takılıp kalıyor. Farkında mı değilsin acaba diyorum hayır bakmıyorum senin kafanda yarattığın şeyler diyor. İkimiz de eğitimli, mesleği elinde insanlarız. Yaşımızdan dolayı çocuk planımız vardı. Ancak hamile kaldığımda ya da doğurduğumda eşim gözümün önünde aynı şeyi yaparsa kahrolurum. Hiçbir zaman evliliğimizi yıpratacak bir şey yapmadık karşılıklı. Ama 2 senedir aynı konu sürekli karşımıza çıkıyor. Böyle yaptığında kıskançlıktan ziyade tiksinme geliyor. Abaza dayıları anımsatıyor. Buraya yazdıklarımı ve fazlasını eşimle de konuştum. Ona göre bunlar yok benim doktora gitmem gerek. Ya da evliliğimizi bitirmek için ona oynadığım bir oyun. Bildiğiniz beni manipüle ediyor. Bende mi sorun var, bu evlilik bu şekilde nereye gider, ya da gitmeli mi, bu konuda yapmam gereken bir şey var mı? Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var. Çok çaresizim, mutsuzum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin sürekli başka kızlara bakması
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.243
- 468
Anlattıklarınızdan sonra bunların hiçbir önemi kalmıyor biliyorsunuz değil mi? Sadece size yaptığı yanlış söz konusu da değil, başka kadınları bakışlarıyla taciz ediyor. Ben böyle biriyle evli kalmazdım ama size bir şey diyemem.Son derece sorumluluk sahibi, bana karşı ilgili, yıllardır her konuda bana yardımcı olan bir eş.
- 23 Kasım 2008
- 1.823
- 6.186
- 683
O ne öyle ya sapık gibi bir de sakalıyla falan oynamalar. Bu kadar dikizleme eyleminin amaçsız olduğuna mümkün değil inanmam. Hiç yanlışı olmadı diyorsunuz ama fırsatını bulsa ya da sinyal alsa nasıl davranır en iyi siz bilirsiniz. 8 senelik ilişkide böyle bir dürtüyü nasıl gizledi ki eşiniz? İlla daha önce de bakıyordur da size çaktırmamak için kısa bakmışlar atıyordu belki de.
Sizin yanınızda bile saygısı yoksa, siz yokken neler yapıyordur.
Boşanmak için neyi bekliyorsunuz?
Eninde sonunda çocuk yapıp, sonra siz yıprandıktan sonra sizi bırakıp daha genç biriyle biriyle evlenmesinimi?
Leyla nasıl bukadar eminsin dersen, 5 senedir boşanma davalarına bakıyorum.
Eninde sonunda çocuk yapıp, sonra siz yıprandıktan sonra sizi bırakıp daha genç biriyle biriyle evlenmesinimi?
Beni de korkutan işte bu. “Sinyal alsa” yani acaba biri yüz verse sonuç ne olur. Görüntü olarak dikkat çekecek biri değil. Önceki yıllarda ya benim gözüm kördü göremiyordum ya da son yıllarda başladı bunaO ne öyle ya sapık gibi bir de sakalıyla falan oynamalar. Bu kadar dikizleme eyleminin amaçsız olduğuna mümkün değil inanmam. Hiç yanlışı olmadı diyorsunuz ama fırsatını bulsa ya da sinyal alsa nasıl davranır en iyi siz bilirsiniz. 8 senelik ilişkide böyle bir dürtüyü nasıl gizledi ki eşiniz? İlla daha önce de bakıyordur da size çaktırmamak için kısa bakmışlar atıyordu belki de.
- 31 Ekim 2022
- 1.548
- 5.578
- 88
- 25
- 25 Mayıs 2022
- 1.245
- 299
- 53
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Dışardan bazıları için hiç gibi görünse de, ben de böyle birşeyi kabul edemem. Bazen bende eşimi uyariyorum ne bakiyon kızlara diye. Öncelikle şunları bı sor kendine. Eşinin seni sevdiğini hissediyor musun yoksa sadece kocan oldugu için mi birliktesiniz? Kocan senin giyim kuşamindan veya özel hayatinizdan hoşnut mu? Ona yeteri ilgiyi veriyor musun? Şimdi açık konuşmak gerekirse bu iki durumdan kaynaklanır bence. Biri ya adamın gözü disardadir. İkincisi yada sen adamı yeteri kadar tatmin etmiyosundur. Yani bu sapıklık değilse ilgisizlik gözleri kaydiriyor maalesef istedikleri kadar yok sadakat varsa olmaz yapmaz falan desinler... Milyonda bir olabilir o dedikleri. Ama doymayan erkek avını dışarda gözleriyle arar. Kimi cesaretlice açık açık kimi korka korka gizliceMerhaba kadınlar kulübü. Defalarca çok farklı konularda kadınlar kulübündeki fikirlerinizden faydalanıyorum. İlk kez yazıyorum. Bu konuda o kadar çaresizim ki kimseye anlatamıyorum bile. 34 yaşındayım. Eşimle 8 yıldır birlikteyiz. Son 3 yıldır evliyiz. Son derece sorumluluk sahibi, bana karşı ilgili, yıllardır her konuda bana yardımcı olan bir eş. Ancak 2 senedir eşimi genç kızlara bakarken yakalıyorum. Ama öyle böyle bakmak değil. Mesela birini kadrajına alıyor. Başını çeviriyor, sürekli gözüyle takip ediyor. Bunu yaparken de istemsiz sakalıyla oynuyor. Evhamlı ya da kıskanç olduğumu düşünmenizi istemem. Gerçekten kıskanç değilim. Ancak 2 yıl içinde bunu defalarca yaptı. Sokakta, tatilde, yolda vs. Güzellikle konuştuğum da oldu bağıra çağıra kavga ettiğim de. Birinde kabul etti çünkü o kadar baktın ki videoya çektim dedim tabi video yoktu. O da kızın gözleri çok güzeldi dikkatimi çekti dedi. Birinde kimdir nedir diye merak ettim dedi. Ancak diğer 4 kavgada kesinlikle inkar edip beni manipüle etmeye çalıştı. Psikoloğa gitmem gerektiğini söyledi. Hani bir kere 2 kere baksa gerçekten buna üzülmeyeceğim. Biz de bakıyoruz güzel kadınlara. Ancak bu bildiğiniz takılıp kalıyor. Farkında mı değilsin acaba diyorum hayır bakmıyorum senin kafanda yarattığın şeyler diyor. İkimiz de eğitimli, mesleği elinde insanlarız. Yaşımızdan dolayı çocuk planımız vardı. Ancak hamile kaldığımda ya da doğurduğumda eşim gözümün önünde aynı şeyi yaparsa kahrolurum. Hiçbir zaman evliliğimizi yıpratacak bir şey yapmadık karşılıklı. Ama 2 senedir aynı konu sürekli karşımıza çıkıyor. Böyle yaptığında kıskançlıktan ziyade tiksinme geliyor. Abaza dayıları anımsatıyor. Buraya yazdıklarımı ve fazlasını eşimle de konuştum. Ona göre bunlar yok benim doktora gitmem gerek. Ya da evliliğimizi bitirmek için ona oynadığım bir oyun. Bildiğiniz beni manipüle ediyor. Bende mi sorun var, bu evlilik bu şekilde nereye gider, ya da gitmeli mi, bu konuda yapmam gereken bir şey var mı? Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var. Çok çaresizim, mutsuzum
- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.900
- 73
Offf yine ayni konu erkeklerin kadin gorunce oynar baslikli kopek biblosu gibi davranmalari...
Deliriyolar ya cildiriyolar ya kacarsa kizlar bunlar bakmadan allah korusun
Son 2 sene degildir o, son 2 senede artik salmistir gozunu mozunu... ya bunlar (bence) tum erkeklere yapismis bi lanet. Maalesef bakiniyolar. Bunu dedigim icin ufak capli bi linc yemistim surda.
Yaninizda direkt olarak bakiyorsa ve bunu inkar ediyorsa iliskinizi gozden gecirin. Bu cok berbat bir his. Sevgili olsaniz direkt ayrilin derdim ama es durumundan bosanin diyemiyorum kati bi yaklasim olmasin diye fakaaat cok buyuk bi saygisizlik bu, ben kabul edemezdim.
Kimsenin gozune bant yapistiramiyoruz herkes bakiyor, benim esim bakmaz diyenleri anlamiyorum ama yaninizda alenen bakmasi korkunc. Cocuk fikrini erteleyin bence.
Deliriyolar ya cildiriyolar ya kacarsa kizlar bunlar bakmadan allah korusun
Son 2 sene degildir o, son 2 senede artik salmistir gozunu mozunu... ya bunlar (bence) tum erkeklere yapismis bi lanet. Maalesef bakiniyolar. Bunu dedigim icin ufak capli bi linc yemistim surda.
Yaninizda direkt olarak bakiyorsa ve bunu inkar ediyorsa iliskinizi gozden gecirin. Bu cok berbat bir his. Sevgili olsaniz direkt ayrilin derdim ama es durumundan bosanin diyemiyorum kati bi yaklasim olmasin diye fakaaat cok buyuk bi saygisizlik bu, ben kabul edemezdim.
Kimsenin gozune bant yapistiramiyoruz herkes bakiyor, benim esim bakmaz diyenleri anlamiyorum ama yaninizda alenen bakmasi korkunc. Cocuk fikrini erteleyin bence.
Yine aynı konuda tartışmamızdan sonra ben artık dayanamıyorum diyip yüzüğü çıkardı. Ben de o günden beri yüzüğü tekrar vermedim. Utanıyorum bari eş olduğumuz anlaşılmasın diye ikimiz de yüzük takmıyoruz bir süredirSizin yanınızda bile saygısı yoksa, siz yokken neler yapıyordur.
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Dışardan bazıları için hiç gibi görünse de, ben de böyle birşeyi kabul edemem. Bazen bende eşimi uyariyorum ne bakiyon kızlara diye. Öncelikle şunları bı sor kendine. Eşinin seni sevdiğini hissediyor musun yoksa sadece kocan oldugu için mi birliktesiniz? Kocan senin giyim kuşamindan veya özel hayatinizdan hoşnut mu? Ona yeteri ilgiyi veriyor musun? Şimdi açık konuşmak gerekirse bu iki durumdan kaynaklanır bence. Biri ya adamın gözü disardadir. İkincisi yada sen adamı yeteri kadar tatmin etmiyosundur. Yani bu sapıklık değilse ilgisizlik gözleri kaydiriyor maalesef istedikleri kadar yok sadakat varsa olmaz yapmaz falan desinler... Milyonda bir olabilir o dedikleri. Ama doymayan erkek avını dışarda gözleriyle arar. Kimi cesaretlice açık açık kimi korka korka gizlice
- 29 Mayıs 2021
- 3.388
- 14.336
- 158
- 12 Nisan 2016
- 1.869
- 7.327
- 158
- 24
- 30 Temmuz 2022
- 1.998
- 1
- 6.052
- 88
Bunu yaptığında kıskanmıyorum, taksiniyorum Abaza dayılara benziyor dediniz ya işte her şeyin özeti o, ve çok haklısınız. Resmen Abaza dayı bu gözümde canlandı bir de sakalıyla falan oynuyor dediniz zaten direk gözümde oluştu. Bu arsızdan baba olmaz bana kalırsa, sizin de mideniz kaldırmaz yıllarca bakıp bununla mı evlendim bu mu çocuklarıma baba oldu dersiniz içiniz kaldırmaz
Son 3 yıldır görevim nedeniyle başka şehirdeydim. Sürekli gidip geliyorduk ancak tam evli gibi de değildik ister istemez. Bu süreçte birbirimizi ihmal etmiş olabiliriz. Arkamdaki dağ gibi hissederdim onu. O kadar çok güvenirdim ki. Ayrı kaldığımız süreçte bir gün bile kavga etmedik. Ama son 2 yılda aynı mesele sürekli karşımıza çıkıyor
- 18 Şubat 2018
- 12.149
- 2
- 54.434
- 598
- 44
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
Yine aynı konuda tartışmamızdan sonra ben artık dayanamıyorum diyip yüzüğü çıkardı. Ben de o günden beri yüzüğü tekrar vermedim. Utanıyorum bari eş olduğumuz anlaşılmasın diye ikimiz de yüzük takmıyoruz bir süredir
Ay hem suclu hem guclu.
Esiniz tacizci resmen. Yolda giderken bastan asagi suzup, donup bakanlardan nefret ediyorum. El-kol yapip hayirdir diyorum. Esinize birisinin benimki gibi bir tepki verdigini dusunun. Bu adami yaninizda tasimaktan utanmaz misiniz?
Sizinle aynı hisleri paylaşıyorum aynısını kendine de söyledim. Sırf bu yüzden yüzük bile takmıyorum artıkAy hem suclu hem guclu.
Esiniz tacizci resmen. Yolda giderken bastan asagi suzup, donup bakanlardan nefret ediyorum. El-kol yapip hayirdir diyorum. Esinize birisinin benimki gibi bir tepki verdigini dusunun. Bu adami yaninizda tasimaktan utanmaz misiniz?