Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Total sperm sayısını yüksek ise morfoloji yüzde 3 olması gebeliğe engel değilmiş doktorumuz öyle söylemiştiEki Görüntüle 3195828
Morfolojinin %3 olması problem mi? Yarın hsg çekileceğim ama doktorum eğer hsg de bir şey çıkmazsa bütün sorun morfolojide dedi. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Yaa çok teşekkür ederim, o kadar canımız sıkıldı ki.. İnşallah dediğiniz gibidir. Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahCanım hiç canını sıkma esimin sperm sayısı 22 milyon morfoloji %2 bize bile gebeliğe engel değil dedi. Sperm sayı ve kalitesini arttıran 2 kutu ilaç verdi argifertil m onu kullanıyor suan
Amin canımYaa çok teşekkür ederim, o kadar canımız sıkıldı ki.. İnşallah dediğiniz gibidir. Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim. Sperm sayısı yüksek denmiş ama morfoloji hakkında yorum yapmamışlar. Benim doktorum görünce önemli olduğunu söyledi. Çok canımız sıkıldı. Eşim de yarın ürolojiye gidip doktora yeniden gösterecek sonuçları. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırızTotal sperm sayısını yüksek ise morfoloji yüzde 3 olması gebeliğe engel değilmiş doktorumuz öyle söylemişti
Çok teşekkür ederim. Sperm sayısı yüksek denmiş ama morfoloji hakkında yorum yapmamışlar. Benim doktorum görünce önemli olduğunu söyledi. Çok canımız sıkıldı. Eşim de yarın ürolojiye gidip doktora yeniden gösterecek sonuçları. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız
İçime su serptiniz.. İnşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Çok teşekkür ederim. O kadar önemliydi ki benim için bunları görmek..Bizde üroloji doktoruna gösterdik bu değerlendirmeyi yapmıştı