badenzi Guru Kayıtlı Üye 5 Eylül 2013 2.269 1.775 333 27 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi badenzi #21 izmirburcu .!.: Sadece patolojiye gitti ikiside genetiğe gitmedi ilkinin ikili testi bile vardı ve çok iyiydi ama belkide benimkilerde de bi hastalık vardı Genişletmek için tıkla... Ben çoğu kişiden duyuyorum ilk bebekte kayıplar gerçekten çok fazla ,normalde 3.den sonra araştırıyorlarmış ama zaten insan bir tane kayıptan sonra bile neye uğradığını şaşırıyor ,benim de yaşım 35, o yüzden vakit kaybetmek istemedi sanırım doktor..
izmirburcu .!.: Sadece patolojiye gitti ikiside genetiğe gitmedi ilkinin ikili testi bile vardı ve çok iyiydi ama belkide benimkilerde de bi hastalık vardı Genişletmek için tıkla... Ben çoğu kişiden duyuyorum ilk bebekte kayıplar gerçekten çok fazla ,normalde 3.den sonra araştırıyorlarmış ama zaten insan bir tane kayıptan sonra bile neye uğradığını şaşırıyor ,benim de yaşım 35, o yüzden vakit kaybetmek istemedi sanırım doktor..
I izmirburcu Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2017 811 315 103 34 27 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi badenzi #22 badenzi .!.: Amin canım inşallah peki acaba dna hasar testinin fiyatı ne kadardı siz yaptırdığınızda Genişletmek için tıkla... 240/260 arasıydı
badenzi .!.: Amin canım inşallah peki acaba dna hasar testinin fiyatı ne kadardı siz yaptırdığınızda Genişletmek için tıkla... 240/260 arasıydı