Örnek verdiğimiz lab hiç sorun etmedi 6 günlük perhizi anlayamadım gitti sorun olurmu6günlük perhiz çok uzun bir zaman morfolojiniz düşük görünüyor tabi 6 günlük perhizi böyle yorumlamak da doğru mu bilmiyorum
Bugün birkaç tıp merkezi ile görüştüm bana değerlerin tamamına baktıkları zaman sonuçların iyi olduğunu morfokojinin biraz düşük olduğunu fakat doğal yollar ile hanile kalmaya engel bir durumun olmadığını söyledilerİleri hareketlilik güzel sperm sayisi da iyi
Morfoloji %1diyor ya sanırım orda sıkıntı olabilir
Çok fazla bilgim yok sadece doktora gitmeden ona yardımcı olmak için yazdim
Yeterli canım benim eşimde cmt yaptırdı 3 ila 5 günlük cinsel perhiz istiyorlarArkadaşlar yarında benim eşim gidip spermigram yaptıracak acaba üç gün yeterli midir?
Yeterli canım benim eşimde cmt yaptırdı 3 ila 5 günlük cinsel perhiz istiyorlar
İnşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun.çok heyecanlıyım. Hayırlısı olsun inşallah.
Canım tahlil sonucu olarak açıklama yapılmamış mı immotil %51 demek ölü Sperm %51 demek motil de canlı Sperm %49 sanırım 72 milyon Sperm var yalnış anlamadiysam dr ne dedi konuşmadiniz mı dr ileKIZLAR acil banada sonuç yorumlar mısınız?
Volüm 2ml
likefaksiyon 30 dk
konsatrasyon 36*10 ml
total sperm sayısı 72*10
motilite %49
progressif motilit %15
yavaş prograssif %20
non pğrograssif motilite %14
immotil %51
tpmss 10*10
lökosit 0,1*10
Canım tahlil sonucu olarak açıklama yapılmamış mı immotil %51 demek ölü Sperm %51 demek motil de canlı Sperm %49 sanırım 72 milyon Sperm var yalnış anlamadiysam dr ne dedi konuşmadiniz mı dr ile
Canim ölü Sperm işe yaramayan Sperm yani canlı Sperm yumurtayı döller ama muhtemelen dr spermlerin ölmemesi için ilaç verir yada kaliteli olması için ama eğer doğru anladıysam 70.milyon Sperm varsa canlı Sperm 35 milyon yine de normal yolla gebe kalabilirsin inşallahCuma günü gidicem doktora. Nedemek ölü sperm az açıklar mısın kuzum
Canim ölü Sperm işe yaramayan Sperm yani canlı Sperm yumurtayı döller ama muhtemelen dr spermlerin ölmemesi için ilaç verir yada kaliteli olması için ama eğer doğru anladıysam 70.milyon Sperm varsa canlı Sperm 35 milyon yine de normal yolla gebe kalabilirsin inşallah
Amin canım inşallah hayırlı haberler ile gelirsinCuma günü doktora gidicem kendi doktoruma inşallah kuzum ya Allah herkese yardımcı olsun
Canım şimdi internetten baktım pragrosif motilit ne diye hızlı Sperm yazıyor normali yüzde 35 ve üzeri diyor sizde yüzde 15 bunda sıkıntı olabilir inşallah yoktur artık cuma yı bekleyip görecez hayırlısı cnm dualarim seninle inşallah güzel haberlele gelKIZLAR acil banada sonuç yorumlar mısınız?
Volüm 2ml
likefaksiyon 30 dk
konsatrasyon 36*10 ml
total sperm sayısı 72*10
motilite %49
progressif motilit %15
yavaş prograssif %20
non pğrograssif motilite %14
immotil %51
tpmss 10*10
lökosit 0,1*10
Canım şimdi internetten baktım pragrosif motilit ne diye hızlı Sperm yazıyor normali yüzde 35 ve üzeri diyor sizde yüzde 15 bunda sıkıntı olabilir inşallah yoktur artık cuma yı bekleyip görecez hayırlısı cnm dualarim seninle inşallah güzel haberlele gel
Be inan bana çok teşekkür ederim bana iyi geldin.Şuan eşim maçta elim kolum bağlı . Doktoruma whatsaptan gönderdim normal görünüyor yüzyüze konuşalım yazmış. Ona bişeyde söylemedim o çok üzülür kıyamam ona ben
Canım dr iyi demişse iyidir inşallah yüz yüze görüşme olunca tam rahatlarsın eşine bir şey söyleme zaten şimdi boşuna gerilmesin inşallah herşey iyi der drŞuan eşim maçta elim kolum bağlı . Doktoruma whatsaptan gönderdim normal görünüyor yüzyüze konuşalım yazmış. Ona bişeyde söylemedim o çok üzülür kıyamam ona ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?