Erkek İnfertilitesi sperm testi sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim 1 hafta önce sperm testi verdi ve üroloji doktoru inceledi hiç bir sıkıntı yok dedi fakat ben kadın doğum bölümündeki doktorada gösterdim bana sperm sayısı yüzde 2 ve hangi doktor size değerleri normal dedi dedi.Doktora tekrar gidecegiz fakat pandemiden dolayı randevusuz bakmıyoruz dedi randevu aldık ama 1 hafta sonraya attı siz değerlendirir misiniz lütfen ön bilgi almak için
Miktar(mL) : 2.8
pH :7.5
Likefikasyon Süresi (37 derece) : 15 dakika
Viskosite : Normal
Görünüm : Gri-Opak
1.Saatte Toplam Hareketli Sperm Yüzdesi : %40
1.Saatte İleri Hareketli Sperm Yüzdesi : %35
Toplam Sperm Sayısı(Milyon/Ejekülat) : 151.2
Sperm Yoğanluğu (Milyon/mL) : 54.0
Normal Morfolojili Sperm Yüzdesi : %2
Yuvarlak Hücre (Milyon/mL) : <1.0
Lökosit(Milyon/mL) : <1.0
Canım benim esiminde benzer idi morfoloji yuzde 1 idi..dr bunun cok onemli olmadığını belli bi miktardaki spermlere bakıldığını söyledi sperm sayısı ve hızı iyi.

eşim 1 hafta önce sperm testi verdi ve üroloji doktoru inceledi hiç bir sıkıntı yok dedi fakat ben kadın doğum bölümündeki doktorada gösterdim bana sperm sayısı yüzde 2 ve hangi doktor size değerleri normal dedi dedi.Doktora tekrar gidecegiz fakat pandemiden dolayı randevusuz bakmıyoruz dedi randevu aldık ama 1 hafta sonraya attı siz değerlendirir misiniz lütfen ön bilgi almak için
Miktar(mL) : 2.8
pH :7.5
Likefikasyon Süresi (37 derece) : 15 dakika
Viskosite : Normal
Görünüm : Gri-Opak
1.Saatte Toplam Hareketli Sperm Yüzdesi : %40
1.Saatte İleri Hareketli Sperm Yüzdesi : %35
Toplam Sperm Sayısı(Milyon/Ejekülat) : 151.2
Sperm Yoğanluğu (Milyon/mL) : 54.0
Normal Morfolojili Sperm Yüzdesi : %2
Yuvarlak Hücre (Milyon/mL) : <1.0
Lökosit(Milyon/mL) : <1.0
Bizde de ayni sorun yasandi üroloji doktorlari salliyor önmsemiyor yani kadin dogumcularin dedigi daha dogru bnce

Canım benim esiminde benzer idi morfoloji yuzde 1 idi..dr bunun cok onemli olmadığını belli bi miktardaki spermlere bakıldığını söyledi sperm sayısı ve hızı iyi.
Benim esimin sperm testine bakabilir misiniz?

Eklentiler

• 20201010_161122.jpg
    20201010_161122.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 125
Benim esimin sperm testine bakabilir misiniz?
Canım acaba esinde varikosel mi var benim esimde de vardi yani ilk başta iyidi zamanla bu sekilde oldu.sizinkinde 5 milyon yazıyor orda bizim ki de 4 du dr tup bebek tedavisi onerdi normal yolla yanlış olmasın 15 milyon ustu mu olması lazım 'ne demişti..ben pek anlmadim ama bir uroloji dr gidin bence

Canım acaba esinde varikosel mi var benim esimde de vardi yani ilk başta iyidi zamanla bu sekilde oldu.sizinkinde 5 milyon yazıyor orda bizim ki de 4 du dr tup bebek tedavisi onerdi normal yolla yanlış olmasın 15 milyon ustu mu olması lazım 'ne demişti..ben pek anlmadim ama bir uroloji dr gidin bence
Eşinde varikosel var 3.dereceden .Hemen ameliyat olmaktan yana değiliz. 6 ay bekleyecez eğer düzelme olmazsa en son ameliyat olucak.Bu kürleri 20 gündür yapıyoruz ve sonucu maşallah daha iyi oldu .

Eklentiler

• 20201011_080914.jpg
    20201011_080914.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 121
X