Merhaba kızlar eşim ve ben benek istiyoruz bi süredir olmuyo ben tahlillerime baktırdım güzel çıktı bi şimdi yumurtlama var mı yok mu onun için de 3 gün sonra bakılacak eşimde gitti doktor sonuçları hakkında sperm yavaşlığın var biraz 1 ay bu ilacı kullan gel onun dışında bir şey yok demiş yollamış ama eşime diyorum sormadın mı ne bu sperm yavaşlığı anlatmadı mı diyorum yok diyo böyle dedi falan ya da eşimde çekindi bilmiyorum artık ben orda olsaydım sorardım her şeyi
Şimdi sonuçları buraya bıraksam illa eşi ile bu tarz şeylerle uğraşıp aşina olan insanlar vardır eğer anlarlarsa bana azcık anladıkları kadarıyla yazarsanız sevinirim çünkü ben tatmin olmadım asla doktora da bidaha 1 ay sonra gidecekmişiz bu sefer bende gideceğim ya da böyle olmazsa özele gidip sonuclar hakkında bilgi almak istiyorum biraz hızlı olmuş çünkü cidden anlamadım eşimde sperm yavaşlığı ne bilmiyor bende bilmiyorum asla bilgimiz yok tedavisi var mı ne var asla 0 bilgi
Şimdi sonuçları buraya atıyorum lütfen doktora sor demeyin anlayan varsa yazsın zaten sormak istiyorum ama 1 ay beklemem lazım..
Bilenler kendince yorum yaparsa sevinirim
(Kesin bilgi doğru bilgi olmadığını biliyorum yapılacak yorumların sadece biraz pekiştirmek niyetiyle )
Verdiği ilaç ta inf- fort)
Eki Görüntüle 3387705