Eşimin sperm testi kızlar yardımınıza ihtiyacımm var

Cnarrr3525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
936
255
25
Merhaba ilk öncelikle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kızlar ben 1 buçuk senelik evliyim ve bebeğimiz olmuyordu bugün eşim sperm testi ve ardından kan testi verdi hormon vs hormonlar normal çıktı fakat sperm testi şu şekilde;
Yerinde hareketlilik 60 dk = %20
Yerinde hareketli 30 dk =%25
Hareketsiz 30 dk=%50
Total sperm sayısı=40 milyon
Hareketlilik ileri yavaş 30 dk=%15
Ph=7
Vizkozite=normal birim
Likefikasyon =30 dk birim
Direkt mikroskobi = 2~3 speröatogenez nadir lökosit
İleri hızlı 60 dk=%5
Miktar cc=2.7 cc
Hareketsiz 60 dk=%65
İleri hızlı 30 dk =%10
İleri yavaş 60 dk=%10
Araştırdım fakat bi sonuca varamadım desteklerinize ihtiyacımıx var çokmu düşük napmamız gerekiyor lütfen yardımcj olun şimdiden Allah razı olsun.

Merhaba ilk öncelikle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kızlar ben 1 buçuk senelik evliyim ve bebeğimiz olmuyordu bugün eşim sperm testi ve ardından kan testi verdi hormon vs hormonlar normal çıktı fakat sperm testi şu şekilde;
Hareketsiz 30 dk=%50
Ph=7
Vizkozite=normal birim
İleri hızlı 60 dk=%5
Miktar cc=2.7 cc
Hareketsiz 60 dk=%65
İleri hızlı 30 dk =%10
İleri yavaş 60 dk=%10
Araştırdım fakat bi sonuca varamadım desteklerinize ihtiyacımıx var çokmu düşük napmamız gerekiyor lütfen yardımcj olun şimdiden Allah razı olsun.
Kızlar yaşayan bilen fikri olan yokmu acaba

Hareketsiz 30 dk=%50
Ph=7
Vizkozite=normal birim
İleri hızlı 60 dk=%5
Miktar cc=2.7 cc
Hareketsiz 60 dk=%65
İleri hızlı 30 dk =%10
İleri yavaş 60 dk=%10
Sanki hareketsizlik var gibi spermlerde anladığım kadarıyla benim eşimde böyleydi takviye almıştı öyle gebelik olmuştu

Hareketsiz 30 dk=%50
Ph=7
Vizkozite=normal birim
İleri hızlı 60 dk=%5
Miktar cc=2.7 cc
Hareketsiz 60 dk=%65
İleri hızlı 30 dk =%10
İleri yavaş 60 dk=%10
Araştırdım fakat bi sonuca varamadım desteklerinize ihtiyacımıx var
Sanki hareketsizlik var gibi spermlerde anladığım kadarıyla benim eşimde böyleydi takviye almıştı öyle gebelik olmuştu
Takviye
Takviye derken canım. Napmamız lazım çok yıprandım gerçekten

Sperm hareketliliğine iyi gelecek vitaminler var biz north viral adında kullanmistik keçi boynuzu özü kabak çekirdeği fındık ceviz Bitter çikolata da iyi geliyor spermlere sızı çok iyi anlıyorum 4 yılda 2 bebeğimi kaybettim ilk oğlumu 38 haftada kaybettim çok şükür şimdi Bir oğlum daha oldu sabredin hayırlı haberler alırsnz en yakın zamanda inşallah 🤲

Sperm hareketliliğine iyi gelecek vitaminler var biz north viral adında kullanmistik keçi boynuzu özü kabak çekirdeği fındık ceviz Bitter çikolata da iyi geliyor spermlere sızı çok iyi anlıyorum 4 yılda 2 bebeğimi kaybettim ilk oğlumu 38 haftada kaybettim çok şükür şimdi Bir oğlum daha oldu sabredin hayırlı haberler alırsnz en yakın zamanda inşallah 🤲
Allah razı olsun şimdiden sorunları çözelim dedik çocuk olmadıkça evliliğim sarsıldı büyü yapılmış iyi bir hoca bulup bozdurmam gerek öncelikle Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah çok sağolun

Canım dün Rinad'da aynı konuyla ilgili tartışma açmıştı. Copy/paste yapıyorum;

Rinadcım, senin mesajını ayaya.com.tr'ye gönderip, bilgi aldım. Gelen yanıtı kopyalıyorum;
Keçiboynuzu Tentürü kürü öneririz. Normalde 40 milyon/ml veya yukarısı sperms sayısı normal kabul edilmektedir. Sayı yüksek bile olsa, hareketli sperm sayısı yetersiz ise gebelik oluşmaz. 7-8 milyon sperm olup da hareketli sperm sayısı yeterli miktarda ise gebelik oluşabilir.
Keçiboynuzu, hem hareketli sperm sayısının artmasına yardımcı olurken, hem de hareketli olan spermlerin daha hareketli olmasını sağlar. Ayrıca, sperm keseceği yani acrosome, yumurtaya ulaştığında yumurta membranı (zarı) parçalayıcı enzimler içerir. Keçiboynuzu, parçalayıcı enzimleri güçlendirerek yumurtaya ulaşan spermin döllemesine de yardımcı olur.

Canım dün Rinad'da aynı konuyla ilgili tartışma açmıştı. Copy/paste yapıyorum;

Rinadcım, senin mesajını ayaya.com.tr'ye gönderip, bilgi aldım. Gelen yanıtı kopyalıyorum;
Keçiboynuzu Tentürü kürü öneririz. Normalde 40 milyon/ml veya yukarısı sperms sayısı normal kabul edilmektedir. Sayı yüksek bile olsa, hareketli sperm sayısı yetersiz ise gebelik oluşmaz. 7-8 milyon sperm olup da hareketli sperm sayısı yeterli miktarda ise gebelik oluşabilir.
Keçiboynuzu, hem hareketli sperm sayısının artmasına yardımcı olurken, hem de hareketli olan spermlerin daha hareketli olmasını sağlar. Ayrıca, sperm keseceği yani acrosome, yumurtaya ulaştığında yumurta membranı (zarı) parçalayıcı enzimler içerir. Keçiboynuzu, parçalayıcı enzimleri güçlendirerek yumurtaya ulaşan spermin döllemesine de yardımcı olur.
Allah razj olsun canım çok sağol❤☘️

Hareketsiz 30 dk=%50
Ph=7
Vizkozite=normal birim
İleri hızlı 60 dk=%5
Miktar cc=2.7 cc
Hareketsiz 60 dk=%65
İleri hızlı 30 dk =%10
İleri yavaş 60 dk=%10
Konı hakkında başka yorumı olan yommu kızlar

X