• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin sperm sonuçlarındaki değişiklik :))

yasmer

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
683
417
323
kızlar yaklaşık 1 ay önce eşim test yaptırmıştı ve test sonuçları şöyleydi sperm sayısı 18.000.000 tüm ejakülatta 90.000.000 hareketsiz %50 yerinde hareketli %20 yavaş doğrusal olmayan hareketli %25 ileri doğru hızlı hareketli %05 ve doktor kötü olduğunu söylemişti ramazanda olduğu için acaba yeme içme olmadığı içinmi düşük çıktı diye bir kez daha testi tekrar edin dedi ama bizim vaktimiz olmadığı için ancak dün yaptırabildik bu günde sonucu aldım ve 2 aydır uyguladığım keçiboynuzu kürü gerçekten faydalıymış uygulamalı olarak gördüm eşimin yeni tahlilil sonuçları şöyle
sperm sayısı 46.800.000
tüm ejakülatta 234.000.000
hareketsiz %50
yerinde hareketli %15
yavaş doğrusal olmayan hareketli % 25
ileri doğru hızlı hareketli %10
normal morfoloji %3
baş anomalisi %97
orta parça anomalisi % 11
kuyruk anomalisi % 8
yani yinede çok mükemmel değil ama gözle görülür bir düzelme var değilmi bakalım doktor ne dicek bu durumda eşim çok nazlana nazlana içtiği keçiboynuzu suyunu yok artık içicem diyo yani o da anladı işe yaradığını yakın bir arkadaşımın eşi varikosel ameliyatı oldu ameliyatı olmadan önce bu kürü söylemiş doktorda o suyla falan alakası yok hiç bir işe yaramaz öyle şeyler demiş ama ben kendim uygulamalı olarak gördüm ve çok mutluyum en azından bu kadar yükseldi sonuçlar hakkında siz ne diyorsunuz kızlar......

Back
X