Erkek İnfertilitesi EŞİMİN SPERM SAYISI ÇOK DÜŞÜK YÜKSELTMEK İÇİN NE YAPABİLİRİZ

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sayı iyi ama ileri hareketli zayıf ona takviye verirler düzelir insallah

Canım sayı iyi ama ileri hareketli zayıf ona takviye verirler düzelir insallah

inşallah canım 1.5 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmuyor, bütün testlere girdim, klomen çatlatma iğnesi oldum defalarca ve sonunda eşimin varikosel olduğu anlaşıldı, eylülde ameliyat oldu ancak hala çoz az bir düzelme var, doktorlar da ilaç takviye önermiyor, sürekli bir sorun yok diyorlar ama bir sorun var ki hamile kalamıyorum.

Valla doktorların bu rahatlıkları beni sinir ediyor zaten bizim de 1 sene oldu sperm sayısı az çıktı takviyeler ilaçlar kullandı persembe tekrarlıcaz testi ama gebelik falan yok hala düzelmiyorsa tüp yaptıralım dicem oyalayıp durmasınlar bizi de

inşallah iyi haberler alırsın canım, aşılama tutma oranı çok düşük diyorlar tüp bebek denemek daha mantıklı geliyor bana da. doktorlara kalsa bekletiyorlar

inşallah iyi haberler alırsın canım, aşılama tutma oranı çok düşük diyorlar tüp bebek denemek daha mantıklı geliyor bana da. doktorlara kalsa bekletiyorlar
Rahim filmi çektirip aşılamaya yapılacak masrafla direk tüp bebek daha mantıklı geliyor bana da aşılamada da ihtimal dusuk cunku

Rahim filmi çektirip aşılamaya yapılacak masrafla direk tüp bebek daha mantıklı geliyor bana da aşılamada da ihtimal dusuk cunku

katılıyorum, bende rahim filmi çektirdim boşuna daha önce eşimin değerlerini değerlendirseydi doktorum boşuna bunlara masraf yapmazdık ve her ay umutlanmazdım. şimdi artık hangi doktora güvenebileceğimi bilmiyorum, sperm ileri hareketliliği düşükse tüp bebek te zor tutuyormuş. o yüzden önce eşimin değerlerini yükseltmek için araştırma yapıyorum. sonra da tüp bebek düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…