Merhaba normalde sperm sayısının 15 milyon olması gerekiyor muş eşimin 3 milyon yani çok düşük Ama bunun en büyük etkisi varikosel olmasıymış Morfoloji%99 anormalSayı kaç canım? Hareketlilik morfoloji ?
Keçiboynuzunu aldık canım bu eczanelerde satılan var ya hünnap onu kullanıyor ama havuç suyunu bilmiyordum teşekkür ederimKeciboyunuzu suyu / ozu
Havuç suyu
Merhaba normalde sperm sayısının 15 milyon olması gerekiyor muş eşimin 3 milyon yani çok düşük Ama bunun en büyük etkisi varikosel olmasıymış Morfoloji%99 anormal
Evet canım direk ameliyat dedi doktoru ama işinden dolayı şu anda ameliyat olamadığı için ancak haziran ayına ameliyat olabilir sezon boşluğunda yani ameliyat olana kadar aşılama sistemi ve tüp bebek denemesini yapın dedi Doktor biz de öyle yaptık Bugün gerçekleşti aşılama ama aşılamada da en fazla 10 milyon sperm olması gerekiyor muş bizim tabii ki düşük olduğu için bizim tutma ihtimalimiz de doğal olarak düşüyor bu şekildeAmeliyat dedi mi canım doktor
Evet canım direk ameliyat dedi doktoru ama işinden dolayı şu anda ameliyat olamadığı için ancak haziran ayına ameliyat olabilir sezon boşluğunda yani ameliyat olana kadar aşılama sistemi ve tüp bebek denemesini yapın dedi Doktor biz de öyle yaptık Bugün gerçekleşti aşılama ama aşılamada da en fazla 10 milyon sperm olması gerekiyor muş bizim tabii ki düşük olduğu için bizim tutma ihtimalimiz de doğal olarak düşüyor bu şekilde
Kuzum bizim de sayımız az 2 aydır ilaç kullanıyor eşim de tekrar pazartesi test vercek olur falan dediler bize de tabi bir yıl olduktan sonra biz de tüpe başlayacağız . Sperm var ya sıkmayın canınızı tüp tutar insallah Allah’ın izniyleMerhaba normalde sperm sayısının 15 milyon olması gerekiyor muş eşimin 3 milyon yani çok düşük Ama bunun en büyük etkisi varikosel olmasıymış Morfoloji%99 anormal
Ameliyat olursa %20 %30 %40 arası sperm sayısının yükselceğini söyledi doktor Ama bu şekilde de tüp bebek ve aşılama yöntemiyle bebek olabileceğini söyledi Hazirana kadar deneyin boş durmayın demek istedi aslında Biz de doktoru dinledik doğru söylüyorsun ama insan böyle çıkmaza girince birisi bir şey söylediğinde hemen yapıyor ya öyle düşün bizi hemen uyguladıkCanım aşılama için acele etmeseydin keşke
Hem yipraniyorsun ümit ediyorsun eee para da gidiyor
Önce ameliyat ve değerlerin düzelmesi
Belki o ara kendiliğinden gebelik
Olmazsa da aşılama ve tup bebek
Evet canım zaten beni de sevindiren o az da olsa yine var Ama yeterli gelmiyor işte benim eşime ilaç vermedi doktor Ben de araştırmaya girdim eşimin Spermini nasıl çoğaltabilirim diye bitter Çikolata iyi geliyor muş evi Bitter çikolatayla doldurdum keçiboynuzu Özü onu da aldım şeker komasına girecek Mide fesatı geçirecek benim yüzümdenKuzum bizim de sayımız az 2 aydır ilaç kullanıyor eşim de tekrar pazartesi test vercek olur falan dediler bize de tabi bir yıl olduktan sonra biz de tüpe başlayacağız . Sperm var ya sıkmayın canınızı tüp tutar insallah Allah’ın izniyle
Evet canım zaten beni de sevindiren o az da olsa yine var Ama yeterli gelmiyor işte benim eşime ilaç vermedi doktor Ben de araştırmaya girdim eşimin Spermini nasıl çoğaltabilirim diye bitter Çikolata iyi geliyor muş evi Bitter çikolatayla doldurdum keçiboynuzu Özü onu da aldım şeker komasına girecek Mide fesatı geçirecek benim yüzümden
Canim ilaç da vermemiş ben bilemedim.bu doktoru ya. Eminim çok çok iyidir ama nedense ameliyat öncesi aşılama tup bebek hiç ilaç vermemesi falan ne biliyim ya
Kuzum biz bu süreçte arı sütü bal polen karışımı, keci boynuzu özü , keçiboynuzu kürü yaptık ayrıca artmed diye bir takviye kullandı eşim persembe test vercek tekrar artış olduysa yapılış şeklini yazarım sanaEvet canım zaten beni de sevindiren o az da olsa yine var Ama yeterli gelmiyor işte benim eşime ilaç vermedi doktor Ben de araştırmaya girdim eşimin Spermini nasıl çoğaltabilirim diye bitter Çikolata iyi geliyor muş evi Bitter çikolatayla doldurdum keçiboynuzu Özü onu da aldım şeker komasına girecek Mide fesatı geçirecek benim yüzümden
Evet haklısın artık başladık bakalım 14 gün bekleme sürem varAşılama tutacak mı diye olmadı artık başka doktora gideriz Peki senin eşinin ilaçla spermin de yükselme oldu mu ?
Canım çok yanlış tedavi uyguluyorsunuz varikosel varsa tüp bebekte aşılamada sıkıntıya girer , zaten bu değerlerle aşılama ihtimali sıfır , akıllılık edip aşılamaya vereceğiniz paraya eşin özel hastahane de ameliyat olsun sakın aşılamaya yada tüp bebekle uğraşmayın , önce özelde iyi bir hastahanede doktorda ameliyat olun ardından 6 ay proexsed plus kullanın 1 sene deneyin olmazsa aşılama değiş direk tüp bebek yapın aşılama çok saçma birşey normal ilişkiden hiç bir farkı yok boşa paraEvet haklısın artık başladık bakalım 14 gün bekleme sürem varAşılama tutacak mı diye olmadı artık başka doktora gideriz Peki senin eşinin ilaçla spermin de yükselme oldu mu ?
Çok sevinirm ..İnşallah artış olmuşturKuzum biz bu süreçte arı sütü bal polen karışımı, keci boynuzu özü , keçiboynuzu kürü yaptık ayrıca artmed diye bir takviye kullandı eşim persembe test vercek tekrar artış olduysa yapılış şeklini yazarım sana
Canm sana şu aktarlarda satılan macunları şiddetle tavsiye ederm. Benm bi arkdsm sayı sorunu vardı eşi kullandktan sonra hamile kaldı bebeği 15 aylık oldu şu anda. Kesinlikle iyi bi aktar bul gerekirse ikinz bir macun kullanın tüp bebek yapmayn bizm sayı sayımız yüksek olmasna rağmen 2 tüp bebek tutmadı morfoloji de bizm sıfır. Siz 3 yada 6 ay macun kullanın biz şu an kullanyrz. Instagramda yanıklar baharat var ordan sipariş vereblrsn biraz geç dönüyolar ama olsun. Yada iyi bi aktarnz varsa ordan da macun alablrsnzmerhaba arkadaşlar eşimle bir yıldır normal yolla bebek sahibi olmaya çalıştık ama olmadı ikimizde doktora gittik ben de hiçbir sıkıntı çıkmadı ama eşim de varikosel mevcut olduğu için sperm sayısı çok düşük çıktı bundan dolayı normal bebek sahibi olamayacağımızı söylediler ve bizi aşılama sistemine yönlendirdiler Doktor bunu prosedür gereği yapmak zorunda olduğunu söyledi normalde aşılamayla da çok zor dedi ama tüp bebeğe geçmeden önce en az 2 kez aşılama yöntemi yapmamız gerekiyor dedi Bugün yaptırdık ama olumlu olma ihtimali %5 yani çok düşük Yinede Rabbim bilir hayırlısı diyorum sizden rica ediyorum eşimin sperm sayısını yükseltebileceğim kür veya bildiğiniz gıdalar mevcut mudur bununla ilgili bana bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum...
Aynen kesinlikle katlyrm. Önce spermi tedavi edin ki ameliyattan sonra çoğu kişi hamile kalr. Ameliyattan sonra 6 ay yda bir yl bekleyin tabi macunları elbette kullanın demstm zaten. Bunların hiçbiri fayda etmezse o zaman tüp bebek düşünün ki macunlar sayıyı hızı herşeyi artrcaktrCanım çok yanlış tedavi uyguluyorsunuz varikosel varsa tüp bebekte aşılamada sıkıntıya girer , zaten bu değerlerle aşılama ihtimali sıfır , akıllılık edip aşılamaya vereceğiniz paraya eşin özel hastahane de ameliyat olsun sakın aşılamaya yada tüp bebekle uğraşmayın , önce özelde iyi bir hastahanede doktorda ameliyat olun ardından 6 ay proexsed plus kullanın 1 sene deneyin olmazsa aşılama değiş direk tüp bebek yapın aşılama çok saçma birşey normal ilişkiden hiç bir farkı yok boşa para