• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sperm analiz sonuçları

Durusu123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
18
6
36
34
Merhaba 6yıllık evliyim. Son 1yıldır çocuk istiyoruz. Ben kontrole gittim doktor sorun olmadığını söyledi eşim sperm testi yaptırdı sonuçları paylaşıyorum. Doktor sonuç göstermemiz yarın ancak dayanamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden çok sağolun. Konsantrasyon:8,2 ileri hareketlilik:3 hareketsizlik:51 toplam sperm konsantrasyonu:49,2 anomalili sperm:98 normal sperm: 2 toplam baş anomalili:36 ( hepsi yüzdelik değer)

Doktor açıklamasını yapar ama ileri hareketli çok düşük ve hareketsiz sperm fazla ayrıyeten anomalili sperm de fazlaymış

Tabi umudunuzu kaybetmeyin takviye önerir belki doktor ya da bi tedavisi vardır bi çözümü vardır illaki

Doktor açıklamasını yapar ama ileri hareketli çok düşük ve hareketsiz sperm fazla ayrıyeten anomalili sperm de fazlaymış
Benimde eşimin sperm testi
Mikroskop 5-6 yuvarlak hücre motilite %25 sayı 40milyon /mm3 miktar 5ml renk krem ph alkali kıvam hafif yoğun sizce nasıl sonuçları

Mikroskop 5-6 yuvarlak hücre motilite %25 sayı 40milyon /mm3 miktar 5ml renk krem ph alkali kıvam hafif yoğun sizce nasıl sonuçları
Doktorumuzun izinli olması sebebi ile sonuç göstermemiz salı gününe kaldı ne yazık ki internet derya deniz olduğu için ve genelde sağlık konusunda olumsuz şeyler yazdığı için bakmamaya çalışıyorum, bir de bizde yaşta var Allah yardımcımız olsun

Kızlar bilgisi olan varsa bilgi verebilirmi bizde bi süredir istiyoruz olmuyor bi türlü bi bakarmısınız bi sorun var mı

Eklentiler

• 1E844242-C0C8-4BC4-915F-81B773D9477E.jpeg
    1E844242-C0C8-4BC4-915F-81B773D9477E.jpeg
    111,8 KB · Görüntüleme: 235

40milyon gayet yeterli canım bizde 8milyon doktor tüp bebek dedi o da 10milyona tedavi sonucunda ulaşırsa diye söyledi 😌 Umarım en kısa sürede bebişiniz olur 🥰

Merhaba kizlar yardımlarınıza ihtiyacım var amh 0.3 once aşılama dedik
Eşim sperm örneği verdi doktor Super dedi ama netten baktım hiçte süper değil bir daha ki ay tup bebe demiştik görüştüğümüz tüp Bebek doktoru da sperm örneğine temiz dedi bn anlamıyorum böyle sonuçlarda takviye ilaç veriyorlarmis bize hiç birşey verilmedi pata almak için mi bu kadar acımasız olmuş insanlar aşılama yapicak yarın ne yapıcam.bulmiyorum eşimin bu sonucu ile sonucu rica etsem bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20240213_190411.jpg
    IMG_20240213_190411.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 188
Merhaba kizlar yardımlarınıza ihtiyacım var amh 0.3 once aşılama dedik
Eşim sperm örneği verdi doktor Super dedi ama netten baktım hiçte süper değil bir daha ki ay tup bebe demiştik görüştüğümüz tüp Bebek doktoru da sperm örneğine temiz dedi bn anlamıyorum böyle sonuçlarda takviye ilaç veriyorlarmis bize hiç birşey verilmedi pata almak için mi bu kadar acımasız olmuş insanlar aşılama yapicak yarın ne yapıcam.bulmiyorum eşimin bu sonucu ile sonucu rica etsem bakar mısınız
Sperm sayısı ileri hız vs gayet iyi görünüyor kötü oldugunu nerden cıkardınız

Sperm sayısı ileri hız vs gayet iyi görünüyor kötü oldugunu nerden cıkardınız
Normal %1 esimin spermlerinde şekil bozukluğu sağlan sperm çok az çıkmış dediler yarın aşılama için olursa da kimyasal olur dediler ama bilemedim ertelesek mi diye bu sonuclarla aşılamada ne olur acaba bi arkadasin eşinin %2cikmis vitamin vermiş bize ilaç falan vermedi

Normal %1 esimin spermlerinde şekil bozukluğu sağlan sperm çok az çıkmış dediler yarın aşılama için olursa da kimyasal olur dediler ama bilemedim ertelesek mi diye bu sonuclarla aşılamada ne olur acaba bi arkadasin eşinin %2cikmis vitamin vermiş bize ilaç falan vermedi
Eevt morfolojiye şimdi dikkat ettim ama sperm sayısı gayet iyi aslında isterseniz 3 ay takviye kullanın proxeed plus, d vitamini, impryl, emodex, keciboynuzu pekmezi benim eşimin sperm sayısı toplam 35 milyon morfoloji 1, 1 senedir hamile kalmaya calısıyorum bu ilaclar malesef cok pahalı şimdi bu takviyeleri kullanıyoruz birdahaki ay bende aşılama düşünüyorum. Forumda yazıları okursanız morfoloji 1 ile hamile kalan cok kişi var

Eevt morfolojiye şimdi dikkat ettim ama sperm sayısı gayet iyi aslında isterseniz 3 ay takviye kullanın proxeed plus, d vitamini, impryl, emodex, keciboynuzu pekmezi benim eşimin sperm sayısı toplam 35 milyon morfoloji 1, 1 senedir hamile kalmaya calısıyorum bu ilaclar malesef cok pahalı şimdi bu takviyeleri kullanıyoruz birdahaki ay bende aşılama düşünüyorum. Forumda yazıları okursanız morfoloji 1 ile hamile kalan cok kişi var
Artık ya nasip diyorum iğneleri falan hep oldum aşılama içi. Ve yarın sabah aşılamam var doktora sorucam bakalim arıcak.simdi bu şekilde aşılama için süper dediniz ama %1 aşılamada başarısız olunmaz mi

Artık ya nasip diyorum iğneleri falan hep oldum aşılama içi. Ve yarın sabah aşılamam var doktora sorucam bakalim arıcak.simdi bu şekilde aşılama için süper dediniz ama %1 aşılamada başarısız olunmaz mi
İğneyi fln olduysanız bence asılama yaptırın boşa gitmiş olcak yoksa. Morfoloji düşük ama 1 ile de hamile olanlar var. Bide morfoloji sürekli degişiyor benim eşimin bir %7 cıkıyor bir yüzde 1. Stres vs herşey etkili sperm testinde. Aşılama da şans zaten düşük yine de Allahtan umut kesilmez bende birdahaki ay düşünüyorum

Merhaba 6yıllık evliyim. Son 1yıldır çocuk istiyoruz. Ben kontrole gittim doktor sorun olmadığını söyledi eşim sperm testi yaptırdı sonuçları paylaşıyorum. Doktor sonuç göstermemiz yarın ancak dayanamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden çok sağolun. Konsantrasyon:8,2 ileri hareketlilik:3 hareketsizlik:51 toplam sperm konsantrasyonu:49,2 anomalili sperm:98 normal sperm: 2 toplam baş anomalili:36 ( hepsi yüzdelik değer)

Normalde değerlerin yanında referanslarda yazar.
Yani ordan değerin iyi olup olmadığı anlaşılır.

Kızlar merhaba. Benim hiçbir sorunum yok eşimin sonuçları bu şekildeydi ameliyat oldu varikoselden çarşamba kontrole gidicez 3 ay oldu hala bir gebelik olmadı acaba yükselmedi mi var mı bu durumu yaşayan acaba değerler çok mu kötü anlamadım ki

Eklentiler

• A9197B60-E46D-488F-BF12-39697FB254B0.jpeg
    A9197B60-E46D-488F-BF12-39697FB254B0.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 202
Canım bizim doktorumuza özellikle sordum aşılama ve tüp bebek arasında ne fark var diye, aşılama ticari bir kavram dedi çok bilemiyorum bende sadece duyduğumu yazmak istedim, birde eşime doktor pharma supra life önerdi yaklaşık 2 haftadır kullanıyor tekrar sperm testi verdi sperm sayısında ciddi artış var dedi doktor

Merhaba aşılamanız sonuçlandı mı umarım hamileisnizdir

Back
X