Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar
evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar
23 yasındasınız daha,cok gencsınız..bence bıraz caba gostererek zayıflayabılırsız..forumları ıncelersenız 35kg veren bayanlar var..tuyo alın ve bıraz yedıklerınıze dıkkat edın derım..sevgıler
tatlım hormon tahlillerine baktırdın mı eğer hormonal bi bozukluk varsa(tiroit v.b.) önce onu tedavi ettirmen gerekir ki
aksi takdirde kilo vermen çok zor![]()
Korkacak birşey yok canım. Öncelikle üzülüp, daralıp motivasyonunu düşürme. Şu andan itibaren geri sayımı başlattığını düşünerek motive ol. Çok şükür hastalık değil illet değil, kilo bu, çaresi var, hemen bir diyetisyene git.. İlk işin bu olsun. Öyle çok pahalı tanınmış doktorlara falan gitmene gerek yok, hastanelerin diyet ve beslenme bölümlerine de randevuyla gidebilirsin. Seni takip eden denetleyen bir göz olsun üstünde. Sen kesin kilo verme kararını verdikten sonra ve ilk birkaç kilonu verdikten sonra herşey daha da kolaylaşacak. Verdiğin her kiloda hayat daha da renklenecek10 kiloya kadar sana eşlik etmek isterim..
ocanım bende 23 yasimdayim ve nerdeyse 80 kiloyum ben de bi ara arkadaş aradım bulamadım.... ekle benı konusalım burayaa yazarız yaptıklarımızı
aynı dertten muzdarıbız desene benım de esım en son ıkı hafta once bı laf ettı oyle bı zoruma gıttıkı gunluk tutmaya basladım ve dıyete 73 den 70 e dustum 2 haftada kılo vermek aslında cok kolaymıs bunu anladım... destegınım her zaman cunku esımden kılo konusunda cekmıs bı ınsanım...basaracagınada ınanıyorum..
evet iradeli olmak çok önemli bende evlenmeden 3 ayda 15 kilo vermiştim çokta güzel olmuştum yani eşime de birşey diyemiyorum senin kilon çok değil yine ben 100 kiloyum utanıyorum açık bariz bişe demiyo ama imaları bile yetiyo ama krokan arkadaşımında dediği gibi bende eşimin yerinde olsam bende istemem bende mesela göbekli erkeği sevmem eşimde kendine dikkat eder e ben niye onun yanında kötü durayım bu zaten insanın karekterine bile yansıyo çekingen güvensiz ezik bişe oluyorsun
neden veremeyesın kı arkadasım oyle bı verılıyokı valla..sadece azım ya ınanırmısın 2 hafta once bende ay ben veremem dıye basladım esım saolssun oyle laflar ettıkı ama valla kafaya koyunca oluyo .. bıde dusunsene esıne zayıflayınca nasıl gozukecegının...
benim de esim imalarda bulunuyo haklida aslinda ama veremiyorumdiyet yapamiyorum cok denedim olmuyor 78 kiloyum
![]()