• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

23 yasındasınız daha,cok gencsınız..bence bıraz caba gostererek zayıflayabılırsız..forumları ıncelersenız 35kg veren bayanlar var..tuyo alın ve bıraz yedıklerınıze dıkkat edın derım..sevgıler

evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar

tatlım hormon tahlillerine baktırdın mı eğer hormonal bi bozukluk varsa(tiroit v.b.) önce onu tedavi ettirmen gerekir ki
aksi takdirde kilo vermen çok zor:19:

Korkacak birşey yok canım. Öncelikle üzülüp, daralıp motivasyonunu düşürme. Şu andan itibaren geri sayımı başlattığını düşünerek motive ol. Çok şükür hastalık değil illet değil, kilo bu, çaresi var, hemen bir diyetisyene git.. İlk işin bu olsun. Öyle çok pahalı tanınmış doktorlara falan gitmene gerek yok, hastanelerin diyet ve beslenme bölümlerine de randevuyla gidebilirsin. Seni takip eden denetleyen bir göz olsun üstünde. Sen kesin kilo verme kararını verdikten sonra ve ilk birkaç kilonu verdikten sonra herşey daha da kolaylaşacak. Verdiğin her kiloda hayat daha da renklenecek ;) 10 kiloya kadar sana eşlik etmek isterim..

evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar

canım bende 23 yasimdayim ve nerdeyse 80 kiloyum ben de bi ara arkadaş aradım bulamadım.... ekle benı konusalım burayaa yazarız yaptıklarımızı

Cnm benim hiç üzülme artık şuan yapman gereken sadece karar vermek.Bak bende 23 yaşındayım ve bu haziranda düğünüm var hayırlısıyla ve malesef bende 98 kiloydum ta ki 3 gün öncesine kadar.hep daha var veririm kilo vs deyip geçiştiriyordum.dediğin gibi insanların şöle diyet varmış böle bi merkez varmış şu diyetisyene git şunu yap diye akıl vermeleri canımdan bezdirdi gerçten gördüklerinde kilo mu aldın biraz demeleri yok mu bide...Milletin kilosu başkasını niye bukadar ilgilendirir hiç anlamam yeterince hassas bi konu zaten.Neyse uzun lafın kısası daha 23 yaşında aynaya bakmaktan mutsuz evden bile dışarı çıkmak istemeyen biri haline dönüştüm hep başlayıp amaan daha var diyip bozdum diyetimi hep daha var veririm nasılsa diyip kendimi kandırıyordum 6 aydır.Taki geçen gün annemin bir arkadaşı bize gelene kadar.İşte yaza düğün var artık vs diye konular açıldı.Dedim işte gelinliği giymem için mutlaka 38 bedene düşmem lazım diyete başlıycam hayatta bir kez giyiliyo ve çok güzel olmak istiyorum.Ve gelen cevap aynen şydu verirsin inşallah tabi ama illa vericem diye kendini şartlama sonra düğün zamanı geldiğinde mutsuz olursun :S kadın bildiğin bana hadi ordan şişko nasıl vericeksin okadar kiloyu dedi içinden.Bu suratıma tokat gibi çarptı ve o an diyetimin ilk dakikasıydı ne hissettiğimi tahmin edersin.ertesi sabah hemen spora başladım aklıma geldikçe koşu bandına biniyorum arada kondüsyon bisikletine biniyorum ve az yiyiyorum şuan 96 kiloya indim bile hemde daha 3.günden.Düğüne kadar çok fazla kimseyle görüşmem ztn ve o gün herkes görücek bakalım inşallah:21: nasıl bir gelin olduğumu:21: yani eğer istersen hazirana kadar bu yolda birlikte birbirimize destek olabiliriz.:16:

kilo konusuna hiç takılma veriliyor..
ben 62 kilo ile evlendim,75 ile hamile kaldım..ve doğumdan sonra 110 kiloydum..
şu an 85 kiloyum ve diyetteyim hala..
ben eşlik ederim sana eğer istersen ama benim yaptığım diyetler diyetisyen işi değil..
biraz şok diyet..
napiyim canım tez işte sabredemiyorum..
bide çok hızlı kilo verebilen bi bünyem yok..
eşinin imalarına ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum..
ben 110 kilo iken eşim hiç bişey ima etmedi ama ben kendi kendime dedimki..
ben bir erkek olsam 110 kiloluk bir eş istermiydim yanımda..
HAYIIIIIIIR...
VE İŞTE BU SORUMDAN SONRA HEMEN DİYETE BAŞLADIM..
bence eşinin imaları iyi bile olmuş..
kimse bişey ima etmese zayıflanmıyor..
bunlar hırs yaptırıyor insana..
bende 4-5 sene önce 85 kiloydum..
birinden duyduğum ufacık bir söz bana 2 ayda 18 kilo verdirmişti..
yemek yemek istediğinde o imaları düşünür hırs yaparsın..
diyet konusunda devam etmek istersen benimle konuşuruz yine..

23 yasındasınız daha,cok gencsınız..bence bıraz caba gostererek zayıflayabılırsız..forumları ıncelersenız 35kg veren bayanlar var..tuyo alın ve bıraz yedıklerınıze dıkkat edın derım..sevgıler

evet ya şu kilo insana gençliğini bile unutturuyo valla yaşlı teyze gibi hissediyorum kendimi

tatlım hormon tahlillerine baktırdın mı eğer hormonal bi bozukluk varsa(tiroit v.b.) önce onu tedavi ettirmen gerekir ki
aksi takdirde kilo vermen çok zor:19:

hhormon testlerimi yaptırdım normal o açıdan bi sorun yok zaten vermek isteyince kilo veriyorum rahatlıkla bi başlasam

Korkacak birşey yok canım. Öncelikle üzülüp, daralıp motivasyonunu düşürme. Şu andan itibaren geri sayımı başlattığını düşünerek motive ol. Çok şükür hastalık değil illet değil, kilo bu, çaresi var, hemen bir diyetisyene git.. İlk işin bu olsun. Öyle çok pahalı tanınmış doktorlara falan gitmene gerek yok, hastanelerin diyet ve beslenme bölümlerine de randevuyla gidebilirsin. Seni takip eden denetleyen bir göz olsun üstünde. Sen kesin kilo verme kararını verdikten sonra ve ilk birkaç kilonu verdikten sonra herşey daha da kolaylaşacak. Verdiğin her kiloda hayat daha da renklenecek ;) 10 kiloya kadar sana eşlik etmek isterim..

çok sevinirim eşlik edersen zaten bi kaç arkadaş daha var yaza şöyle güzel girelim yaa.diyetisyene gidecektim devlet hast biraz uzak tembellik yaptım ama ilk işim olacak diyetisyene gitmek

canım bende 23 yasimdayim ve nerdeyse 80 kiloyum ben de bi ara arkadaş aradım bulamadım.... ekle benı konusalım burayaa yazarız yaptıklarımızı
o

tamam arkadaşım buradan konuşuruz yine arkadaşlar var burada ben bugün bakamadım ama onlarda yazmışlar birlikte başlarız

Son düzenleme:
ayrıca mzy ve krokan sizlerede yorumlarınız için teşekkür ederim valla daha bi heveslendim ben bu işe ama nasıl yaparız burdan günlük takip gibi mi yaptığımız sporu harcadığımız kaloriyi diyet listemizi falan yazarız dimi bide benim spor hocam yağ oranını falan mutlaka öğren dedi ssk da bakılıyormu bilen varmı?

Son düzenleme:
ya bi konu bu kadar üst üste gelmez nasıl canım sıkıldı. kızlar ben ünv öğrenciyim ist oturuyorum sakaryada okuyorum yarın sınavlarım bitiyo ve ist geçicem şimdi çamaşırhaneye gittim çamaşırları makinayaatmak için benden önceki kızda makine bitirsinde çamaşırlarını almak için bekliyordu parmağımda yüzüğü görünce evlimisin falan diye sordu sonra yaşın kaç dedi 23 dedim o da 23 yaşındaymış ama fiziği falan çok güzeldi ve daha genç duruyordu bende ciddimisin ne güzel dahada genç duruyorsun dedim kızda sende çok yaşlı gösteriyorsun dedi güldü bide yaa, ya nasıl üzüldüm biraz önce bu konudan yakınıyordum buda tuz biber oldu =(

aynı dertten muzdarıbız desene benım de esım en son ıkı hafta once bı laf ettı oyle bı zoruma gıttıkı gunluk tutmaya basladım ve dıyete 73 den 70 e dustum 2 haftada kılo vermek aslında cok kolaymıs bunu anladım... destegınım her zaman cunku esımden kılo konusunda cekmıs bı ınsanım...basaracagınada ınanıyorum..

benim de esim imalarda bulunuyo haklida aslinda ama veremiyorum :50: diyet yapamiyorum cok denedim olmuyor 78 kiloyum :14:

aynı dertten muzdarıbız desene benım de esım en son ıkı hafta once bı laf ettı oyle bı zoruma gıttıkı gunluk tutmaya basladım ve dıyete 73 den 70 e dustum 2 haftada kılo vermek aslında cok kolaymıs bunu anladım... destegınım her zaman cunku esımden kılo konusunda cekmıs bı ınsanım...basaracagınada ınanıyorum..

evet iradeli olmak çok önemli bende evlenmeden 3 ayda 15 kilo vermiştim çokta güzel olmuştum yani eşime de birşey diyemiyorum senin kilon çok değil yine ben 100 kiloyum utanıyorum açık bariz bişe demiyo ama imaları bile yetiyo ama krokan arkadaşımında dediği gibi bende eşimin yerinde olsam bende istemem bende mesela göbekli erkeği sevmem eşimde kendine dikkat eder e ben niye onun yanında kötü durayım bu zaten insanın karekterine bile yansıyo çekingen güvensiz ezik bişe oluyorsun

Son düzenleme:
neden veremeyesın kı arkadasım oyle bı verılıyokı valla..sadece azım ya ınanırmısın 2 hafta once bende ay ben veremem dıye basladım esım saolssun oyle laflar ettıkı ama valla kafaya koyunca oluyo .. bıde dusunsene esıne zayıflayınca nasıl gozukecegının...

evet iradeli olmak çok önemli bende evlenmeden 3 ayda 15 kilo vermiştim çokta güzel olmuştum yani eşime de birşey diyemiyorum senin kilon çok değil yine ben 100 kiloyum utanıyorum açık bariz bişe demiyo ama imaları bile yetiyo ama krokan arkadaşımında dediği gibi bende eşimin yerinde olsam bende istemem bende mesela göbekli erkeği sevmem eşimde kendine dikkat eder e ben niye onun yanında kötü durayım bu zaten insanın karekterine bile yansıyo çekingen güvensiz ezik bişe oluyorsun

kesınlıkle benım 2 oglum var arka arkaya dogurdugum ıcın kılolar kaldı bende ınanırmısın esımden oyle laflar ısıttım kı ıma falan degıl barız asagılayıcı laflar ona bunu odetcem dedım bısmıllah dedım basladım darısı basına basla ve zayıf olunc gozukecegın halı dusun... bıde daha once basarmıssın sımdı neden olmasın...

neden veremeyesın kı arkadasım oyle bı verılıyokı valla..sadece azım ya ınanırmısın 2 hafta once bende ay ben veremem dıye basladım esım saolssun oyle laflar ettıkı ama valla kafaya koyunca oluyo .. bıde dusunsene esıne zayıflayınca nasıl gozukecegının...

haklisin canimda olmuyo ne bileyim cok denedim ama ben diyet yapinca dahada cok acikmaya yemeye basliyorum cok enteresan :14:
cok dertliyim bu konuda coook inanki dolabimdaki hicbir kiyafetim olmuyo artik :43:
hep mücedele ettim ama olmuyo
:59:

benim de esim imalarda bulunuyo haklida aslinda ama veremiyorum :50: diyet yapamiyorum cok denedim olmuyor 78 kiloyum :14:

canım sende katıl o zaman bak insan bi yerde kendine dur demeli ben onu yapamadım ve hiç anlamadım bile nasıl 100 oldum bende biraz boy var ve sanırım kemik yapısından dolayı gerçek kilomun mutlaka 10 15 kilo altında gösteriyorum kimse 100 olduğuma inanmaz zaten eşimde beni 85 86 falan biliyo ama ben gerçeği biliyorum ne kadar iradesiz olduğumu ve bu işin bir sonu olmadığını çocuğum yok belki kilomdan olmuyo ki olsa bileben ne yaparım o zaman o ayrı dert herkes laf vurur karekter olarak adam yerine koymadığım eltim amca kızlarım bile bana hava atar laf sokar oldu ama hepsi benim hatam çok saldım kaendimi işte

Back
X