- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Canım benim bende aynı dertten muzdaribim en azından senin eşin çalıştığının yarısını göndermiyor ailesine ben ne a diye biliyorum nede be naparsan yap diyip konuşmuyorum çünkü ben söylemekten o yapmaktan bitmedi 50 milyar borçla bakalım ne yapacakHaksızsın canım.Eşinin ailesi olaki bir densizlik edip senin kurduğun yuvaya karışırsa biz ayrı bir aileyiz kimse yuvama karışamaz denilir.Oysaki kendi kurduğunuz ayrı yuvanın eksikliklerini de o ailedennbekleyemezsin.Kimse çocuğun evlendi diye ona ev araba vs almak zorunda değil.Heleki imkanı varsa neden yardım etmiyor deme hakkında yok.Ozaman onlarda annen fakirse neden borc harç bulupta bir damatlık alamazsınız derler.Nekadar az beklentin olursa kadar mutlu olursun.Sunum gitti bunum gitti dediğin şeyi kendi yuvan icin yapmissin baskasindan beklentin olmasın. Eğer bu mantığı kafana oturtursan mutlu olursun aksi halde uzulursun kurduğun yuvaya yansır bu düşünceler gerek yok.Esin zatennfedakar biri birde ailesinden fedakarlik bekleme.Baban veat ettiği için sen zavallı onlar güçlü olmuş değil.Bu hayatın gerçeği sadece ve herkesin başına gelebilecek bir şey.