• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sırtındaki tırnak izleri

Zahmet olmazsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
269
570
33
Arkadaşlar yardımcı olun lütfen. Bugün bebeğim suratımı çizdi de aynaya bakınca aynı eşimin sırtındaki tırnak izlerini aklıma getirdi. Bazen sırtımı kaşı diyor da o zamanlar görüyorum tek çizgi şeklinde birkaç tane uzunca izler. Ancak ayağında da yara izleri var hani bir yer tatlı tatlı kaşınır orayı kaşıya kaşıya kanatır insan öyle. Ayağının kaşınma sonucu yara olduğu anlaşılıyor. Ancak sırtında tek çizik şeklinde izler var. Şüphelensem mi peşine mi düşsem

Bi tek başlık var konu yok ama başlığa göre yazıyım eşinizden şüpheleniyormusunuz? Tırnak izleri dediğiniz için yazdım. Belki kendi eliyle sırtını kaşımaya çalışmıştır, kendi tırnak izidir. Başka bi şüphe duyacağınız bişey varmı?

Arkadaşlar yardımcı olun lütfen. Bugün bebeğim suratımı çizdi de aynaya bakınca aynı eşimin sırtındaki tırnak izlerini aklıma getirdi. Bazen sırtımı kaşı diyor da o zamanlar görüyorum tek çizgi şeklinde birkaç tane uzunca izler. Ancak ayağında da yara izleri var hani bir yer tatlı tatlı kaşınır orayı kaşıya kaşıya kanatır insan öyle. Ayağının kaşınma sonucu yara olduğu anlaşılıyor. Ancak sırtında tek çizik şeklinde izler var. Şüphelensem mi peşine mi düşsem
Sizi tek parmaklı bir kadınla aldatıyor. Hemen boşanın.

Esinizin bir resim cekme hadisesi de vardi ne oldu o is?? Niye soruyorum bosa mi supheleniyorsunuz hep acaba diye gecti icimden

İnsan kendisi de kaşımış olabilir hemen kötü düşünmeye gerek yok bence. Bende kendi sırtımı belimi kasirken kanatiyorum bazen tirnak uzunsa oluyor böyle seyler

İçinizden ne geçiyor sakin kafayla düşünün. Kadınların 6. Hisleri kuvvetlidir. Doğru çıkar

Bence sizin eşinizle ilgili başka konulardan kuskulariniz var. Sadece tırnak izinden böyle bişey düşünülmez yani. Benim esiminde oluyor bazen tırnak izi ama kendi kasıyor bundan başka bişey aklıma gelmez

bakın sizinde yüzünüz çizilmiş ve bir bebek tarafından. arkadaşlarında dediği gibi başka şüpheli hareketleri yoksa hemen bu acabalardan kurtulun ve bir papatya çayı için :)

Cok sagol onu kullaniyorum devam da ediyorum ama sanki duzelmiyor
rica ederim ;) ama %1 lik etken maddesinden dolayı biraz daha uzun vadede etkisini gösteriyor. kullanmaya devam et canım. Arkadaşımın ameliyat izini azaltmıştı ki polis sınavlarından geçebilmek için. etkili de oldu.

rica ederim :KK66: ama %1 lik etken maddesinden dolayı biraz daha uzun vadede etkisini gösteriyor. kullanmaya devam et canım. Arkadaşımın ameliyat izini azaltmıştı ki polis sınavlarından geçebilmek için. etkili de oldu.
Devam edeyim o zamam cok tesekkurler kreme devam etme.enerjisi geldi resmen yeterki gecsin 🌹

O izlerden bende de oluyor. Kasinirken yapıyorum. Hatta normal bir insanin eliyle uzanamayacagi yerleri dahi 2 buklum olup kasiyorum bir sekilde. Bu aldattigini gostermez, kasinma konusunda yardima ihtiyacı oldugunu gosterir, arada bir kocanizin sirtini kasiyiverin

Back