Eşimin şiddet bağımlısı ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çıkıp gideceğim zaten . Öldürmekle tehdit ettiler ama umrumda değil burda hergün kafa yemektense boşanma davası açtığımda öldürsünler daha iyi
Nedemk öldürsünler daha iyi ya
Off sacmalama bunu mu layık görüyosn kendine.
Nereye öldürüyo .
Sen böyle düsünürsen ensene vuran cok olur.
Kimse kimseyi öldüremez böyle bi dünya yok.

Nedemk öldürsünler daha iyi ya
Off sacmalama bunu mu layık görüyosn kendine.
Nereye öldürüyo .
Sen böyle düsünürsen ensene vuran cok olur.
Kimse kimseyi öldüremez böyle bi dünya yok.
Napayım adamlar mecbur çekeceksin alışırsın diyorlar eğer gidersem de öldürürlermiş

Evleneli 1 ay oldu , köyde yaşıyoruz ve ailesiyle birlikte oturuyoruz eşim köyden asla vazgeçmeyen birisi . Annesi adeta sinir hastası bana iş yaptırmıyo kahvaltı hazırlatmıyo yemeğe yardım ettirmiyo bunları yapmayınca yine afra tafra yapıyo kocamla baş başa sohbet edemiyorum lafa atlıyolar . 2 gün önce sabah yumurta koydum haşlansın diye geldi bana sormadan niye yumurta koydun ben başka bir şey yapacaktım deyince tepem attı kavga çıkardım bana ağza alınmayacak küfürler etti kadın . Ben dışarı çıktım eşyalarımı topladım gideceğim dedim babası geldi tehdit etti seni dayaktan gebertirim bi yere gidemezsin diye . Kocam arada kaldı ona da kızgınım bunca soruna rağmen nasıl beni burda tutar . Çaresizim ne yapmam lazım . Kocam köyden vazgeçmiyor , annemlerin yanına mı gitsem çok psikolojim bozuldu sakinleştirici iğnelerle kendime geldim. Köyle bir sorunum yok isteyerek geldim geçici olarak birlikte oturmaya anlaştık ama daha ilk günden şiddet olayları yaşadım
Bu ne ne korku filmi gibi, ne demek seni dayaktan gebertirim. Cek git Allah askina.

Bu sözü söyleyen biriyle nasıl duruyorsunuz aynı evde.Ne demek ya ne demek dayaktan gebertirmiş!!!
Bu söze rağmen sizi orda tutan kocayla ne yapacaksınız ona karar verin.
Ayrılcam başka ne yapayım

Bu sözü söyleyen biriyle nasıl duruyorsunuz aynı evde.Ne demek ya ne demek dayaktan gebertirmiş!!!
Bu söze rağmen sizi orda tutan kocayla ne yapacaksınız ona karar verin.
Uzaktan yorum yapması kolay işte birisi söylese bunları nasıl aynı evde duruyorsun çek git derdim gidemiyorum sorun orda geçici olarak annemlerde kalcam diye kandırarak gideceğim ailemin yanına sonrasında da Allah büyük daha dönmem

Ay nasıl ya normal normal oturdunuz mu öyle?
Sacmalık
Uzaktan yorum yapması kolay. Normal normal oturmasam şuan hastanede olurdum . Ellerinde silahla beni öldürmekle tehdit eden adamlara ne yapabilirim eşim tepki verecek adam olsa annesinin o küfürlerine ses ederdi babasına gelmeden önce

Söylemezsen gittiğinde sen haksız olursun

Rahat battı derler

Elini bir işe sürdürmedik pişirip önüne koyduk prenses gibi baktık beğenmedi gitti nankör derler
Haksız oluncak tarafım yok eşim herşeyi biliyo tepki verecek adam olsa annesinin o küfürlerine ses ederdi babasına gelmeden önce. Babasının sözlerini söylemeden baban geldi bana ileri geri konuştu dedim sormadan etmeden ne dedi diye sen onla baş edemezsin o öyle deyip geçti

Şuan bu durumu kabullenip oturursan ömür boyunca onların her dediğini yapacaksın. Belki şiddete uğrayacaksın.
Ayrılamıyorsan ailenin yanına dön ve bana ayrı ev açana kadar buradayım de

Kızım sen kaç yaşındasın? Saf mısın? Böyle bir şey kocaya söylenmez mi? Hasbinallah..
Sadece babasıyla olanları söylemedim üstü kapalı konuya girdim baban diğer tarafa gelip bana ileri geri konuştu dedim sormadan etmeden ne dedi diye, o öyle sen onla hal edemezsin diyip geçti . Ses edecek adam annesinin küfürlerini duydu ona ses ederdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X