Eşimin şiddet bağımlısı ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evleneli 1 ay oldu , köyde yaşıyoruz ve ailesiyle birlikte oturuyoruz eşim köyden asla vazgeçmeyen birisi . Annesi adeta sinir hastası bana iş yaptırmıyo kahvaltı hazırlatmıyo yemeğe yardım ettirmiyo bunları yapmayınca yine afra tafra yapıyo kocamla baş başa sohbet edemiyorum lafa atlıyolar . 2 gün önce sabah yumurta koydum haşlansın diye geldi bana sormadan niye yumurta koydun ben başka bir şey yapacaktım deyince tepem attı kavga çıkardım bana ağza alınmayacak küfürler etti kadın . Ben dışarı çıktım eşyalarımı topladım gideceğim dedim babası geldi tehdit etti seni dayaktan gebertirim bi yere gidemezsin diye . Kocam arada kaldı ona da kızgınım bunca soruna rağmen nasıl beni burda tutar . Çaresizim ne yapmam lazım . Kocam köyden vazgeçmiyor , annemlerin yanına mı gitsem çok psikolojim bozuldu sakinleştirici iğnelerle kendime geldim. Köyle bir sorunum yok isteyerek geldim geçici olarak birlikte oturmaya anlaştık ama daha ilk günden şiddet olayları yaşadım
Köyle ne gibi sorununuz olabilir zaten yahu.
Valla yaslı baslı demem indiririm kafasına tavayı görür kim kimi dövüyo.
Kendisilerine köle almıslar resmen.
Ailenizi arayın durmayn orda.

Köyle ne gibi sorununuz olabilir zaten yahu.
Valla yaslı baslı demem indiririm kafasına tavayı görür kim kimi dövüyo.
Kendisilerine köle almıslar resmen.
Ailenizi arayın durmayn orda.
Temelli gideceğim desem göndermeler geçici bir iki gün kalcam diye kandırarak gideceğim ailemin yanına sonrasında da Allah büyük daha dönmem

Eşim değil de sorun benim sessiz ve kimsesiz olmam desem . Diğer gelinlerine bunu yapsalar ki yapamazlar ama , kendileri pişman olurlardı . Ben anladım ki insan sahipsiz olunca ezeni de çok oluyomuş
sahipsiz hissediyorsan kendi sahibin kendin ol. sana bunların yapılmasına izin verme. kp adam olsa gelinine o lafları etmez. biz beraber yasamıyoruz ama bi ara bizde kalmışlardı. eşimle birşey oldu tartıstık. kp hemen araya girdi bana odadan çık dısarı dedi. burası benım evım bu oturma odası benım oturma odam. dedim ve daha çıtını çıkarmadı. susarsan ustune gelırler. kendını kendın koruyacaksın. ha en mantıklısı ayrılman ama onu yapmayacağını biliyorum.

35 sene önce annem 23 yasındayken kpderi(dedem) biseye kızınca gelmis annemin kolunu sıkmıs.
Buarada babannem gece gündüz siddet görürmüs ses cıkarmazmıs.
Annem almıs eline tavayı senin demis kafayı yararım bana dokunursan,bu kadına dokunırsan bi dha:KK70: Ki acımaz Allah ne verdiyse girisirdi annem valla.
Bu iiyi bir örnek değil evet ama o gün annem ses etmeseydi hem annem hem babannem siddet görecekti.
Annem bırakır giderdi baba evine ama babannem dayak yemege devm ederdi.
35 sene önce bir gelin su cesareti gösterebiliyırsa,siz de en azından o evden cıkın.
Yoksa dayak yemeği normallestirirsiniz bi süre sonra.

sahipsiz hissediyorsan kendi sahibin kendin ol. sana bunların yapılmasına izin verme. kp adam olsa gelinine o lafları etmez. biz beraber yasamıyoruz ama bi ara bizde kalmışlardı. eşimle birşey oldu tartıstık. kp hemen araya girdi bana odadan çık dısarı dedi. burası benım evım bu oturma odası benım oturma odam. dedim ve daha çıtını çıkarmadı. susarsan ustune gelırler. kendını kendın koruyacaksın. ha en mantıklısı ayrılman ama onu yapmayacağını biliyorum.
Ayrılmadan başka çarem yok eşim ailesine beni ezdirmeye devam edecek ayrı eve de çıkmıcana göre en iyisi ayrılmak . Ben sesimi çıkarsaydım şuan hastanede olurdum emin ol

35 sene önce annem 23 yasındayken kpderi(dedem) biseye kızınca gelmis annemin kolunu sıkmıs.
Buarada babannem gece gündüz siddet görürmüs ses cıkarmazmıs.
Annem almıs eline tavayı senin demis kafayı yararım bana dokunursan,bu kadına dokunırsan bi dha:KK70: Ki acımaz Allah ne verdiyse girisirdi annem valla.
Bu iiyi bir örnek değil evet ama o gün annem ses etmeseydi hem annem hem babannem siddet görecekti.
Annem bırakır giderdi baba evine ama babannem dayak yemege devm ederdi.
35 sene önce bir gelin su cesareti gösterebiliyırsa,siz de en azından o evden cıkın.
Yoksa dayak yemeği normallestirirsiniz bi süre sonra.
Çıkıp gideceğim zaten . Öldürmekle tehdit ettiler ama umrumda değil burda hergün kafa yemektense boşanma davası açtığımda öldürsünler daha iyi

Eşinize söylediğinizde ailenize giderken anlar diye mi söylemiyorsunuz ? Başka hiçbir mantığı yok çünkü. Belki bir çözüm olur ya da destek olur. En azından haberi olur. Yoksa gittikten sonra onlar ne anlatırsa ona inanır bir daha inandıramazsınız

Geçici olarak birlikte oturmayı da anlamıyorum, madem geçici herkes kendi ailesinde beklesin, düğün de birsüre beklesin.

Eşiniz arkanızda değil, aile eziyet ediyor, bu manyakları çekmek için bir sebebiniz mi var?
Hayır yok o yüzden ayrılma tarafındayım .

Ayrılmadan başka çarem yok eşim ailesine beni ezdirmeye devam edecek ayrı eve de çıkmıcana göre en iyisi ayrılmak . Ben sesimi çıkarsaydım şuan hastanede olurdum emin ol
o zaman akıllı davran. plan kur ve sessizce uygula. fırsatını bulunca da kaç. ayrıca şiddet içerikli tartışmaların veya doğrudan şiddetlerin kaydını al.

Eşinize söylediğinizde ailenize giderken anlar diye mi söylemiyorsunuz ? Başka hiçbir mantığı yok çünkü. Belki bir çözüm olur ya da destek olur. En azından haberi olur. Yoksa gittikten sonra onlar ne anlatırsa ona inanır bir daha inandıramazsınız
Annesinin o küfürlerine ses etmeyen koca babasının tehditlerine mi ses çıkaracak. Söyledim zaten baban ileri gidiyo diye sormadan sen onla baş edemezsin o öyle deyip geçti

o zaman akıllı davran. plan kur ve sessizce uygula. fırsatını bulunca da kaç. ayrıca şiddet içerikli tartışmaların veya doğrudan şiddetlerin kaydını al.
Kayıt alma şansım yok eşim bugün merkeze gideceni söyledi bende benide götür bi kaç gün kalayım dedim tamam dedi gidiş o gidiş daha dönmüyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X