- 21 Ağustos 2015
- 31.437
- 95.299
- 37
Köyle ne gibi sorununuz olabilir zaten yahu.Evleneli 1 ay oldu , köyde yaşıyoruz ve ailesiyle birlikte oturuyoruz eşim köyden asla vazgeçmeyen birisi . Annesi adeta sinir hastası bana iş yaptırmıyo kahvaltı hazırlatmıyo yemeğe yardım ettirmiyo bunları yapmayınca yine afra tafra yapıyo kocamla baş başa sohbet edemiyorum lafa atlıyolar . 2 gün önce sabah yumurta koydum haşlansın diye geldi bana sormadan niye yumurta koydun ben başka bir şey yapacaktım deyince tepem attı kavga çıkardım bana ağza alınmayacak küfürler etti kadın . Ben dışarı çıktım eşyalarımı topladım gideceğim dedim babası geldi tehdit etti seni dayaktan gebertirim bi yere gidemezsin diye . Kocam arada kaldı ona da kızgınım bunca soruna rağmen nasıl beni burda tutar . Çaresizim ne yapmam lazım . Kocam köyden vazgeçmiyor , annemlerin yanına mı gitsem çok psikolojim bozuldu sakinleştirici iğnelerle kendime geldim. Köyle bir sorunum yok isteyerek geldim geçici olarak birlikte oturmaya anlaştık ama daha ilk günden şiddet olayları yaşadım
Valla yaslı baslı demem indiririm kafasına tavayı görür kim kimi dövüyo.
Kendisilerine köle almıslar resmen.
Ailenizi arayın durmayn orda.