• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşimin ruhsuz tavırları

gmznil

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
6
1
-1
1
31
Merhabalar eşimle severek evlendik. Ama sürekli kavga ediyoruz her konuda kendisi aşırı bilmiş aklı var fikri yok kızımız var herşeye karışıyor herşeye 2 yaşında kızım sürekli birlikteyiz bazen komşumuzun oğlu geliyor oynamaya ona bile laf söylüyor sen kendin ilgilen çocukla ne öğrenecek ondan Diyo yani ne anlatayım o kadar eleştiri yapıyorki anneliğim hakkında kafayı yemek üzereyim eve gelir konuşmaz oturup tv izler bira vakit geçirir kızımla o kadar beni önemsemiyor sadece canı isteyince ne yapacağımı bilemez oldum suratı hep asık sonra bana der sen böylesin diye ben onun tam tersiyim çok neşeliyim ama neşemi bile kaybettirdi bana

Bu yaptığı psikolojik şiddet sürekli eleştiri özellikle en hassas yerden vuruyor;anneliğinizden..
İşte çok doğru söylediniz bazen kızıma tahammülüm kalmıyor çok ağlıyor 2 yaş sendromu da var mız mız bağırıyorum diye beni kötü anne ilan etti ama o kadar doluyum ki belki buna sinilendiklerimide çocuğuma bagırarak çıkarıyorum ve söylüyorum sen bana iyi gel ki ben kızıma iyi geleyim diyorum adam anlamıyor kaz kafalı

İşte çok doğru söylediniz bazen kızıma tahammülüm kalmıyor çok ağlıyor 2 yaş sendromu da var mız mız bağırıyorum diye beni kötü anne ilan etti ama o kadar doluyum ki belki buna sinilendiklerimide çocuğuma bagırarak çıkarıyorum ve söylüyorum sen bana iyi gel ki ben kızıma iyi geleyim diyorum adam anlamıyor kaz kafalı
Biraz önce kızım uyandı ama ciyak ciyak bende sinirlendim bağırdım çünkü susmuyor aglayınca sonra eşim geldi aldı senin sesin daha çok çıkıyor dedi neyse uyutamadı git illa annen seni bağırta çağıra uyutsun dedi bana laf söylüyor ama kendide aynısını yapıyor vallahi ne yapayım bilmiyorum hiç kıymetim yok

Anne babanın arası iyi olmalı ki çocuğa iyi gelesiniz çocuklar hep hisseder çünkü.. Umarım aşılabilir bir durumdur

Çocuk evdeki negatifi çok yoğun hisseder, çocuğu bahane edip mutsuz yaşamaya devam etmek kalıcı travmalara sebep olur.

Benim teyzem de eşiniz gibi, her şeyi eleştirir, hiçbir şeyi beğenmez, asla gülmez, surat asacak sebepleri hiç bitmez. Ortamdaki sıcacık neşeli havayı emer herkesi huzursuz ve mutsuz eder.

Herkes daha az görüşüyor, eşi antidepresan kullanıyor, emekli ama çalışmaya devam ediyor evden uzak kalsın diye.

Annanemde öyleydi asla değişmiyorlar ve büyük küçük yakınlarına hayatı zindan ediyorlar.

Merhabalar eşimle severek evlendik. Ama sürekli kavga ediyoruz her konuda kendisi aşırı bilmiş aklı var fikri yok kızımız var herşeye karışıyor herşeye 2 yaşında kızım sürekli birlikteyiz bazen komşumuzun oğlu geliyor oynamaya ona bile laf söylüyor sen kendin ilgilen çocukla ne öğrenecek ondan Diyo yani ne anlatayım o kadar eleştiri yapıyorki anneliğim hakkında kafayı yemek üzereyim eve gelir konuşmaz oturup tv izler bira vakit geçirir kızımla o kadar beni önemsemiyor sadece canı isteyince ne yapacağımı bilemez oldum suratı hep asık sonra bana der sen böylesin diye ben onun tam tersiyim çok neşeliyim ama neşemi bile kaybettirdi bana
Sevmiyor...Çocuk niye var? Sorusuna yanıt : Çocuğu olsun diye sizi kullanmış.

Back