Eşimin rahatsızlığı lütfen yardım: Baş Ağrısı, Mide Bulantısı, Yanık Kokusu !

Ayla-

🌵
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2019
3.981
11.051
Arkadaşlar merhaba .
Yıllardır kk üyesiyim ilk defa konu açıyorum, ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolandı buraya konu açayim dedim .
Kızım 15 gün sonra 2 yaşına girecek bir haftadir gripti iki gündür düzeldi şükür. Sadece burnu aktı başka bı sıkıntı olmadı ateş ishal kusma gibi. Bikac gündür eşimde de var burnu tıkalı ara da bir basim agriyor diyo başka biseyi yoktu.
Sorun şu ki ben kizimi uyuttum geldim yanına basım çok agriyo ,midem de bulanıyor , bugün sabahtan beri de burrnuma balata kokusu geliyor dedi . İnternetten araştırdım beyin tümörü olabilir bu belirtiler varsa diyor neye uğradığımi şaşırdım okuyunca eşime de bişey diyemedim. Eşimde sinüzit var sinüzit olunca da baş ağrısı yanık kokusu olabilirmiş ama mide bulantısı olmaz galiba. Nezleden de olabilir diyo ama tümör olabilir diye okuyunca napsam ne desem bilemedim. Bı yerde de yapılan araştırmalara göre korona olan erkekler yanık lastik ,kadınlar çürümüş soğan kokusu alıyormuş diyor . Ne yapsam şimdi kizlar bı akıl verin uyumaya gitti okuduğumu söylesem mi doktora gidelim mi desem. Yoksa boşa canını sıkmasam mi belki nezleden oldu sinüzitte var zaten geçmezse mi soylesem ??

Son düzenleyen: Moderatör:
internette her şey kanser, her şey tümör.
sakin olun. geniz akıntısı varsa misal mide bulanır.
gerek görürseniz semptomları artarsa dr gidersiniz.
tümör olduğunu sanmam da nefes alamamak baş ağrısı çok yorar insanı, oun için gidersiniz :)
geçmiş olsun

Arkadaşlar merhaba .
Yıllardır kk üyesiyim ilk defa konu açıyorum, ne yapacağımı bilemedim elim ayağıma dolandı buraya konu açayim dedim .
Kızım 15 gün sonra 2 yaşına girecek bir haftadir gripti iki gündür düzeldi şükür. Sadece burnu aktı başka bı sıkıntı olmadı ateş ishal kusma gibi. Bikac gündür eşimde de var burnu tıkalı ara da bir basim agriyor diyo başka biseyi yoktu.
Sorun şu ki ben kizimi uyuttum geldim yanına basım çok agriyo ,midem de bulanıyor , bugün sabahtan beri de burrnuma balata kokusu geliyor dedi . İnternetten araştırdım beyin tümörü olabilir bu belirtiler varsa diyor neye uğradığımi şaşırdım okuyunca eşime de bişey diyemedim. Eşimde sinüzit var sinüzit olunca da baş ağrısı yanık kokusu olabilirmiş ama mide bulantısı olmaz galiba. Nezleden de olabilir diyo ama tümör olabilir diye okuyunca napsam ne desem bilemedim. Bı yerde de yapılan araştırmalara göre korona olan erkekler yanık lastik ,kadınlar çürümüş soğan kokusu alıyormuş diyor . Ne yapsam şimdi kizlar bı akıl verin uyumaya gitti okuduğumu söylesem mi doktora gidelim mi desem. Yoksa boşa canını sıkmasam mi belki nezleden oldu sinüzitte var zaten geçmezse mi soylesem ??
İnternette her yazılan doğru bilgi değil boşuna stres olmayın bence covit testi versin negatif çıkarsa da bir doktora görünsün geçmiş olsun

Şuan ne kadar korkuyor olsanızda sonuç yok
Sakin olun korona olabilir büyük bir ihtimalle
Bende geçirdim tat koku duyularım 6 7 aydır kendinde değil
Çeşmeden akan su dahi buram buram kokuyordu mesela
Çürümüş soğanında aslı olabilir
Eşiniz bişeylerin tadını kokusunu tam net alıyor mu ?

O belirtilerin yanında daha bir çok şeye bakılıyor. Her okuduğunuza inanmayın. İçiniz rahat değilse randevu alın gidin

Internette her yazilana inanmayin lutfen evham yapmayin
Bas agrisi yazdiginizda ya tumor var yada kansersiniz halbulki siradan bir bas agrisi
Gecmis olsun
Normalde internetten araştırmak huyum değildir eşim bı bak dedi öyle okuyunca neye uğradığımi şaşırdım bı an. Teşekkür ederim..

Arkadaşlar merhaba .
Merhaba eşimde sürekli sürekli baş ağrısı çekiyor sülalesinin hepsi öyle annesi anneannesi dayıları falan askeri personel her seferinde muayene de oluyor ama birşey çıkmadi şöyle ki eğer bende internette arastirsaydim saçma sapan şeyler çıkacaktı .
Eşinize söyleyip panik yapmayın ama belirtileri doktora söyleyip muayene olsun en azından içiniz rahat eder

Nette beyin tümörü belirtileri yazıyor diye tabii öyle bişey olacak değil
Ayrıca yengemin kızında beyin tümörü var daha 2 hafta önce görüştük kokuyla alakalı hiç bir bulgu yok.
Çok geçmiş olsun inşallah kötü huylu değildir. Tabiki öyle ama işte bian kötü oldum oyle okuyunca, bide burnuma balata kokusu geldi dedi ilk defa böyle bişey duydum

internette her şey kanser, her şey tümör.
sakin olun. geniz akıntısı varsa misal mide bulanır.
gerek görürseniz semptomları artarsa dr gidersiniz.
tümör olduğunu sanmam da nefes alamamak baş ağrısı çok yorar insanı, oun için gidersiniz :)
geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim . Öyle gerçektende internetten araştırınca insanın psikolojisi bozuluyor ben normalde hiç arastirmam eşim çok araştırır o dedi bana da bı bak diye

Bende ayni koku olmustu,netten baktim beyin tumoru bilmem ne demisler,cok korktum hastalandigimda oluyordu sinuzutum var kronik.boyle kan kokusu bazen kinaya da benziyor degisik yani doktora gittim baktilar sinuzitten kaynakliymis,siz yine de her 8htimale katsin detayli baktirin

Kızınızda grip varsa muhtemelen eşinize de geçti. Neden en kötüsünü düşünüyosunuz
Evet ona da geçti zaten bikac gündür burnu tıkalı ara sıra başı da ağrıyor ama burnuma balata kokusu geldi,midem bulanıyor diyince internette de üçü varsa beyin tümörü olabilir diye okuyunca çok korktum birden

Çok geçmiş olsun inşallah kötü huylu değildir. Tabiki öyle ama işte bian kötü oldum oyle okuyunca, bide burnuma balata kokusu geldi dedi ilk defa böyle bişey duydum
İnsanın Ağzında demir tadı hissetmesi olabiliyor mesela.
Benim dediğim yakınındaki tümör kötü huylu
Asla koku,mide bulantısı ile ilgili durum olmadı
Geçmiş olsun size de.

Merhaba eşimde sürekli sürekli baş ağrısı çekiyor sülalesinin hepsi öyle annesi anneannesi dayıları falan askeri personel her seferinde muayene de oluyor ama birşey çıkmadi şöyle ki eğer bende internette arastirsaydim saçma sapan şeyler çıkacaktı .
Eşinize söyleyip panik yapmayın ama belirtileri doktora söyleyip muayene olsun en azından içiniz rahat eder
Eşimin de bazen olur baş ağrısı sinüzit olduğu için. Ama koku falan diyince benimde biran beynim yandı valla. Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapcam galiba bı doktora gitsek içim rahat edecek

Bende ayni koku olmustu,netten baktim beyin tumoru bilmem ne demisler,cok korktum hastalandigimda oluyordu sinuzutum var kronik.boyle kan kokusu bazen kinaya da benziyor degisik yani doktora gittim baktilar sinuzitten kaynakliymis,siz yine de her 8htimale katsin detayli baktirin
İçimi rahatlattiniz teşekkürler . Size de geçmiş olsun evet geçse bile bi doktora gitmeye ikna edicem çünkü burnunda et büyüdüğünü de dusunuyorum, küçükken ameliyat olmuş ama şimdi gece uyurken falan zorlanıyor nefes almada bı gorunmesi lazım hep söylüyorum erteliyor

Eşimin de bazen olur baş ağrısı sinüzit olduğu için. Ama koku falan diyince benimde biran beynim yandı valla. Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapcam galiba bı doktora gitsek içim rahat edecek
Bakın ben anı rahatsızlık ile kolonoskopi oldum benden biyopsi alındı lenfoma ve bağırsak yarasından şüphelendi doktor 1 ay bekledik sonuç için eşim sürekli ağrın var mı diyip duruyordu normal kasık agrisi olunca bile tedirgin şekilde yüzeme bakıyordu hem beni hem eşimi strese soktu sonuç temiz çıkınca rahatladık ve bu aşamada internet geçmişine denk geldim sürekli belirtileri araştırmış ve baya korkmuştu birde eşim çok fazla kafasına takar . Çok şükür sonuç temiz çıktı rahatladık 🙏 demem o ki internete göre ben kanserdim

X