eşimin patavatsızlıgı

Yerlerdeyim inanmıyorum yemin ederim simdi evi terk edesim var ..
seni gıcık etmesine sakın izin verme, niye evi terkediyorsun bu sefer haklıyken haksız duruma düşersin, hiç umursama yap çayını kahveni uzat ayağını , ilgilenme ama mutlu takıl.
aynı silahla savaşmak daha adil , bi daha sende hiç bir açığını kapatma kalsın öyle hönk diye cıscıbıl , anlar ozaman nasıl bir hismiş

sırf annesine mahcup olmamak için seni yerin dibine sokmuş.bu nedir yahu sanki eşin değil rakibin.

Ahizeli telefon desek uygulamalardan bahsetmissiniz, demek cep telefonu.
Kaldirmak nerden cikti yahu?
Kimin kizdigini da anlayamadim zaten.
Neyse ben uykuma geri doneyim.

şu anda hala siniriniz geçmemiş olabilir önce biraz sakinleşin anladığım kadarıyla eşiniz de bir anlık sinirle bağırmış tabii ki haklı değil ama öfkeyle kalkan zararla oturur,biraz sakinleştikten sonra durumu eşinize açıklayın. Kaynınızı da düşünmeyin alınıp darılacığını hiç zannetmiyorum,biz kadınlar gibi ayrıntıları fark etmiyor erkekler :)

Valla konuyu anlayanlar olmuşta yorum mu yapıyor yoksa kadın kocasından şikayetci ,kocaya kayalım tamamdır moduyla yorummu yapılmış bilemedim..Ben hiç bişey anlamadım yahuu
Valla diğer yorumları okurken "Konuyu bir tek ben anlamamışım herhalde, gerizekalı mıyım acaba" diye kendimden şüphe duymaya başlamıştım ki, sizin yorumunuzu okuyunca rahatladım :)

Tlf KALDIR ve kaynina de ki esim sizin muhabbetleri hic begenmiyor sevmiyor.
Bana tlf KALDIRMA diyor de.
Biraz da o sinirlensin.

Bu arada KALDIRMAK NE YAAAAAAAA
Turkcemiz ne guzel kelimelere sahip. Lutfen dogru kelimeyi dogru yerde kullanin.

Inanin KALDIRAMIYORUM Turkcemizi katletmenizi.

"Bundan sonra kardeşin zerre kadar umrumda değil açmayacağım banane çocuk mu eğlendiriyorum zırt pırt arıyor
İster kırılsın ister kızsın abin konuşmak istemiyor, açınca bana kızıyor dicem neden bana verdin diye
Yeter ya "

Der restimi çekerdim

Kusura bakmayın da ben kim neyi kaldırmamış. Eşiniz işteyken size mi yemek getiriyor, O nerde bu nerde bu kim, hiç anlamadım. Tam üç kere okudum konunuzu ama çözemedim bir türlü

Arkadaş yurtdışında yaşıyor sanırım. Telefonu kaldırmak telefonu açmak demek. Banlanmış gitmiş zaten.

Kardesi neden zirt pirt ariyor isi gucu yokmu alla alla ..

Esinede haddini bildir , kinsenin yaninda sana bagirnasina izin verme.

Ve cok acil kayninla arana mesafe koy , ne demek bagirmak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…