- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
-
- Konu Sahibi Nickimnick
Bunun dobralikla alakasi yok. Bildigin harcamis seni.Cook dopracı yalana tahammülü yok ama bu sefer sussaydı.
seni gıcık etmesine sakın izin verme, niye evi terkediyorsun bu sefer haklıyken haksız duruma düşersin, hiç umursama yap çayını kahveni uzat ayağını , ilgilenme ama mutlu takıl.Yerlerdeyim inanmıyorum yemin ederim simdi evi terk edesim var ..
ayy bende aynısını söyledim walla bizde yangına körükmüyüz neBunun dobralikla alakasi yok. Bildigin harcamis seni.
Ama sinir bozucu birsey. Hem acma demis hem de dedigini yapti diye kadincagizi milletin onunde azarlamis. Ayip yani.ayy bende aynısını söyledim walla bizde yangına körükmüyüz ne
e kendini aklıyor işte aklınca eşi harcansada olur kötü kardeş olmasında kendisiAma sinir bozucu birsey. Hem acma demis hem de dedigini yapti diye kadincagizi milletin onunde azarlamis. Ayip yani.
Aynen oyle oldu..salak yaaAma sinir bozucu birsey. Hem acma demis hem de dedigini yapti diye kadincagizi milletin onunde azarlamis. Ayip yani.
Valla diğer yorumları okurken "Konuyu bir tek ben anlamamışım herhalde, gerizekalı mıyım acaba" diye kendimden şüphe duymaya başlamıştım ki, sizin yorumunuzu okuyunca rahatladım :)Valla konuyu anlayanlar olmuşta yorum mu yapıyor yoksa kadın kocasından şikayetci ,kocaya kayalım tamamdır moduyla yorummu yapılmış bilemedim..Ben hiç bişey anlamadım yahuu
Banlanmam konumla alakası yoktu ...Arkadaş yurtdışında yaşıyor sanırım. Telefonu kaldırmak telefonu açmak demek. Banlanmış gitmiş zaten.