eşimin patavatsızlıgı

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
1 aylık evli olan kaynım hep bizi arıyor gulmek konusmak icin hep ben kaldırıyorum kaldırıyorum esimin neti yok mesengerdan arama direk telime geliyor.
neyse bugun esim hala işteydi calışıyordu kaynımda arıyor bnde kaldırmak istemedim tam üstüne esim aradı yemek getireyim mi diye sordu bnde bak kardesin aryr dedim.bana ehhh boswer şimdi onudedi.
bnde kaldırmadım.
Eşim geldi tam kaynım arıyor esime teli uzattım actı bana bagrmaya basladı niye acmıyorsun ben mi sana konusmayı ogretecem filan ..
kaynanamda ordan basladı esimde agzını actı cok utandım bende bagryrm bır yandan banyodaydım duymadım,diye şimdi esimle kusum beni yerin dipine soktu akıl verin ne yapayım.
banyodaydı deseydi olurmuydu..

ne diye sizi bağırıp rencide ediyor tavrınızı koruyun hatasını anlasın yaptığı hiç hoş değil hem de annesinin yanında söylesin kardeşinede zırtp pırt aramasın canım

ne diye sizi bağırıp rencide ediyor tavrınızı koruyun hatasını anlasın yaptığı hiç hoş değil hem de annesinin yanında söylesin kardeşinede zırtp pırt aramasın canım
Hep arıyor bnde ilk bn acarım bugun acmak istemedim zaten suan kusum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…