Eşimin özgüvenini düşürüyorum:(

Bence de o pozisyonda iyi yapamaz diye korkuyor o yüzden çok yanaşmıyor. Güzellikle de söyledim ama böyle kendini geri çekmesinden dolayı sinirlendim maalesef söylememem gereken şeyler söyledim

Sorması ayıp olmazsa cevap vermek zorundadır değilsiniz , o hangisini yapıyor siZ hangisini istiyorsunuz

Ne bileyim mesela tersini düşünün, eşiniz size af buyurun manda gibisin yaylanıyorsun, doğru dürüst hareket ile edemiyorsun, yatakta anca dana gibi yatıyorsun, kadın mısın sen anca tepiniyorsun, yeni gelin gibi(!) oynuyorsun bir şeyi beceremiyorsun vari kadınlık onurunuzu, gururunuzu kıracak cümleler kursa, artık eskisi gibi olur muydunuz? Bence bu tarz cümleler kesinlikle kurulmamalı. Erkeğe de kurulmamalı kadına da kurulmamalı, aynı yatağı paylaştığımız insana hoyratça davranmamalıyız.

Bir problem varsa, memnuniyetsizlik varsa kesinlikle ifade edilmeli;ama bu üsluplarla değil.

Cinselliği ilk gece yaşadıysanız zaten bu konuda muhafazakâr bakış açısına ve yaşam tarzına sahipsinizdir muhtemelen. Biraz sürpriz yumurtaya benziyor böyle yapılan evliliklerde cinsellik konusu. Cinselliğin oturması için de zamana ihtiyacınız vardır ki zaten yeni evliniz. Eşiniz cinsellik konusunda çok deneyim sahibi olmayabilir, siz farklı şeyler denemek isteyebilirsiniz. Adam muhtemelen başarısız olma, komik olma, rencide edilme korkusundan yeni pozisyonlar denemekten kaçınıyordur.

Dilinizi bir şekilde tutun. Gerekirse psikolojik destek, terapi alın; tahammülsüzlük, sinir problemi var sanırım. Üslubunuzu değiştirin. Ona sürekli sevdiğinizi söyleyin, sürekli tensel temasınız olsun, sevdiği yemekleri yapın şık bir özür yemeği hazırlayın, ona özel hazırlanın. Eşiniz işteyken aldığınız seksi kıyafetlerle çamaşırlarla pozlar çekip atın, sexting yapmaktan çekinmeyin, onu ne kadar istediğinizi hissetsin. Güzel sözcüklerle cesaretlendirin, onun kendini güvende hissettiği pozisyonla başlayın, özgüveni yerine geldikçe farklı pozisyonları yavaş yavaş deneyin, üstte olmaktan sevişirken konuşmaktan çekinmeyin, hoşunuza giden şeyleri, iyi yaptığı şeyleri cinsellik esnasında söyleyip cesaretlendirin, yüz yüze temasın fazla olduğu pozisyonlarla bol bol sevişerek işi ilerletin.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Dikkate alacağım kesinlikle.

Yata odasında ki üsluba insanların ultra dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.Çünkü orda yaşanan olay ve söylenen söz kolay kolay unutulmuyor. Akşam eşinizin sevdiği yemeği tatlıyı vs yapın , güzel ve sakince konuşun ne söylerse alttan alın çünkü kırıcı olmuşsunuz. Konuşarak halledebilirsiniz.Bide her düşündüğünüzü pat diye söylemeden önce karşınızdakinin de bir kalbi olduğunu unutmayın.

Çok çok haklısınız hata ettim daha yapıcı tatlı dilli olmam lazım

Yani bunu daha güzel bir dille Canım bak ben farklılıkları açık biriyim değişiklikleri severim Öyle daha çok zevk alacağımızı düşünüyorum En basitinden Doggy pozisyonu çok daha zevk vericidir diye düşünüyorum kendimizi birazcık değiştirelim diyebilirsin misyoner pozisyonu Benim eşim de çok seviyor Ben hiç sevmiyorum çok sıradan geliyor bana sevişirken üste çıkmayı dene üste çıkıp arkanı dönmeyi deneyebilirsin Onun da hoşuna gidecektir

Birbirinizin ilkisiniz ama konuşma tarzınız öyle değil gibi. Zamanla oturuyor bazı şeyler 1 haftalık evli kalacak değilsiniz önünüzde uzun zamanlar var. Hepsini birden tüketmeyin. Onlarca pozisyon var. İlk olduğu için korkuyor demek ki geçeceğini düşünüyorum

ben kocama bakire kız gibi takılıyorsun beni tatmin edemiyorsun desem, git bundan sonra kendini kendin tatmin et der çok ağır konuşmuşsunuz maalesef. Erkekler bu konuda pek söz söyletmiyor kendine, kırıcı olmadan, biraz daha süsleyerek, kibarca iletebilirsiniz cümlelerinizi. Beni tatmin edemiyorsun demek yerine, biraz daha gaza getirerek ya da şöyle yaparsan daha iyi olur gibisinden yönlendirin. Karşınızdakini tamamen yükselttiğinizde zaten o an adam ne isteseniz yapacak durumda oluyor. Öyle zamanlarda yönlendirin, belki farklı pozisyonlarda öncelikle sizin yapabileceğiniz farklı şeyleri deneyerek ondan bekleyebilirsiniz. Yatak görevi olarak görülmesin, ara sıra banyo, farklı odalar olarak sizde renk katabilirsiniz. Adamın tabularını yıkmaya çalışın biraz

Erkekler için bu konu ekstra hassas oluyor. İlk geceden zaten özgüveni kırılmış. Sonradan düzeldi diye düşünseniz de kompleks yapmış olabilir. Her istenen her an olmaz. Biraz sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekiyor. Eşi vajinismus olup aylarca ve hatta yıllarca eşine destek olan erkekler duydum. Siz cinsellik yaşayabiliyorsunuz öyle ya da böyle. Heyecan katmak illa ki pozisyon değiştirmekle olmuyor, ön sevişmeyi uzun tutabilir güzel iç çamaşırları giyinebilirsiniz. Anladığım kadarıyla sizin libidonuz daha yüksek bunu kullanmak adına ilişkinize siz yön verin fakat eşinize yetersiz olduğunu hissettirerek değil. Bu çok kötü bir şey. Eşiniz sizden iyice uzaklaşabilir. Adamı kırıp kırıp sonradan özür dilemeniz çok anlamsız. Tersi durum olsaydı, eşiniz sizi kırıyor olsaydı şu an onu burda linç ediyor olurduk

İyi güzel bir anda söylenmiş bi söz değil zaten. Daha önce de güzellikle istedim ettim pek yanaşmıyordu en son böyle dedim ben de. Benim eşim ne kadar yükseltsen de her dediğini yapmıyor

Ön sevişme uzun, iç çamaşırı her zaman özenli vs vs. Yani zaten çabalıyorum bi şeyler için. O da çabalıyor ama hala acemiliği bence atamadık ve ilişkide benim erkek gibi davranmam beni rahatsız ediyor. Sinirle o yüzden öyle söyledim tabii ki yanlış yaptığım şey. Sabırlı olmam gerek bu seviyeye de kolay gelmedik.

Senin gibi beyni tam gelişmemiş olanlar nasıl evlenebiliyor anlamıyorum, kocan da onları duyduktan sonra nasıl sorun çıkarmamış onu da anlamıyorum.
Kocam bana deli gibi aşık ötede ağlayabilirsin şimdi canım. Napalım beynim gelişmemiş ama senin gibi beyni gelişmişlerden daha fazla seviliyorsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…