10 aydır evliyiz. İlk gece yanlış kondom kullanımından dolayı sertleşme ve erken boşalma sorunu ve benim istenmediğimi düşünmemden dolayı eşime destek yerine köstek oluşumdan dolayı cinselliğimiz problemli başlamıştı. Sonra ben eşimle güzelce konuştum onu eksik görmediğimi sadece istenmediğimi hissettiğimi ve bu durumun beni üzdüğünü libidomu düşürdüğünü yoksa erken boşalma ya da sertleşme sorununu önemsemediğimi normal karşıladığımı böyle şeyler yaşanabileceğini söyledim ve adam tık düzeldi. Şu anda erken boşalmanın aksine geç boşaldığından muzdaribim, sertleşme konusunda da ara sıra yumuşama oluyor ama tekrar düzeliyor. Bu detaylardan sonra geleyim konumuza. Ben yeni ve farklı şeyler denemek istiyorum. Oysa daha klasik takılan birisi. Ben farklı pozisyon istiyorum o yapamayız diye düşünüyor yani beceremeyiz gibi. Yeniliklere açık olmaması da benim canımı sıkıyor ona kalsa bir ömür misyoner yeterli. Dün gece "bakire kız gibi takılıyosun, beni tatmin edemiyorsun" dedim maalesef. Ve tabii ki üzüldü. Zaten bu konularda sıkıntı yaşamış özgüven sonradan kazanmışken benim tekrar böyle tepki vermem tekrar özgüvensizliğe yol açabilir diye endişeleniyorum. Gönlünü almaya çalışıyorum ama modu çok düşük
gerçekten dilimin kemiği yok bazen. Tatmin edememesi de yetmemesi değil kesinlikle, yeni şeylere karşı isteksiz olması. Nasıl davranmalıyım ki kalp kırmadan özgüvenini düşürmeden ilişkimiz canlansın? Sanırım fazla sabırsız davranıyor istediğim an istediğim şeyi yapabilsin istiyorum o da kendini yetersiz görüyor. Ne yapmalıyım? Kimseyle tartışmak istemiyorum, saygı çerçevesinde yanıt verirseniz çok sevinirim.