-
- Konu Sahibi merveebu18
Bunu herkes bilmez cogu insana da saati mantıksız gelir. Böyle bir bilgiyi paylastiginiz için teşekkür ederimSistem saat 10da güncelleniyor. İptal edilen randevuların revize saati. Normalde gece yarısı bekleriz biz bu güncellemeyi ama mhrsde sabah 10da oluyor
İyi misiniz. Siz parça parça saçma sorular sorduğunuz için ne olduğunu anlamıyorum. Yeni randevular saat 10'da açılıyor çünkü. Neden olsun. Sanki açıklamak zorundaymisim gibi bir se sacma sapan triplere girmissinizNiye 10 peki ? Valla posta posta sorduruyorsunuz helal olsun10un özelliği ne yani
Hayır iptaller gece de açılıyor. Bu 15 gün sonraki yeni randevular için saat. Eskiden gece 12 yeni randevu açılış saatiydi. Herhalde insanlar uyuyor diye 10 a aldılar. Gece yarısı ben iptal randevusu da çok buluyorum. Gece uyumamissam aradigim birim için aratıp ertesi güne bile bulduğum oluyor. Saat onda ozellikle yoğun olan doktorlar için tüm günden alinabilecek yeni randevular için.Sistem saat 10da güncelleniyor. İptal edilen randevuların revize saati. Normalde gece yarısı bekleriz biz bu güncellemeyi ama mhrsde sabah 10da oluyor
Hiç birşeyin yok demiş doktorSeviyesine bağlı o, biz bilemeyiz. İnşallah gerekmez
Hiç birşeyi yokmuş doktor öyle demiş bu gün gittiDr degilim tabi ama kendi sonuclarimla karsilastirinca esinizde fıtık, disk yırtılmasından kaynaklı sıvı taşması vs var gibi duruyor sinirlerde de daralma vs olmuş parmaklarında vs uyuşmami vardı esinizin
gecenlerde haberlerde de çıkmiştı bu bilgi atıyorum eskiden her persembe aksam saat 16.00 da yeni randevular acilirken cumartesi sabah 10.00 dan sonra acilacak yazmisti.Başka saatte mesela 9 neden değil ? Siz bu bilgiyi nasıl öğrendiniz ? Yeterince açıklayıcı sordum mu ?
çok enteresanHiç birşeyi yokmuş doktor öyle demiş bu gün gitti
Doktordan iyi bilme şansımız yok tabi ama hiçbir şeyi olmayan insanın canı acımayacağı gibi bence raporu da böyle çıkmaz, başka bir doktora daha mı gösterseniz.Hiç birşeyin yok demiş doktor
Rapora rağmen hiç birşey yok demiş eşime dikket et yeter demiş benim eşim 3 vardıya lastik taşıyor nasıl dikket etsin işi buDoktordan iyi bilme şansımız yok tabi ama hiçbir şeyi olmayan insanın canı acımayacağı gibi bence raporu da böyle çıkmaz, başka bir doktora daha mı gösterseniz.
Bende şaşkınım hergün ağrılarla uyanıyor ama hiç bir şeyimiz yok doktor daha önce eşime yırlık fıtıktan riskli demişti ikinci dilinde demediçok enteresan
Doktorda bu rapora rağmen hiç bir şey yok dedi Mr bozuktu sanırımAblacığım buradan teşhis koydurmaya çalıştın şimdi de ameliyat tarihi belirlemeye çalışacaksın neredeyse.
Sağlık tavsiyeleri böyle ortamlardan alınmaz. Raporunun sonucunu da ameliyat gerekip gerekmeyeceğini de sana söyleyecek kişi doktor, kadınlar kulübü değil.
Sadece bilgi kirliliğine yol açar
baska bir dr a dahami gosterseniz acabaBende şaşkınım hergün ağrılarla uyanıyor ama hiç bir şeyimiz yok doktor daha önce eşime yırlık fıtıktan riskli demişti ikinci dilinde demedi
Bulunduğum şehirde yok başka şehre gitmesi lazım işinden dolayı gidemiyorbaska bir dr a dahami gosterseniz acaba