- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
-
- Konu Sahibi POLYANNACIK
Madem senden saklamış, aynı şekilde devam et, oturup üzülme, benden saklamış kendini strese sokmuş diye. ERkek için ne kolay, ailesinin durumu yokmuş harcandı demek... Eşler arasında gizli saklı olmaması gerektiğine inanırım. Farzet ki sende evlenmeden kredi çektin gizli gizli öderim diye düşündün. O zaman ne yapacaktı eşiniz? Araba almayı çok istiyorsanız sizde çekin 20 bin, hiç değilse arabanız olur.
biz kadınlar okadar rahat olamıyoruz enazından ben öyle değilim.malesef....sordum destek olurdum sana dedi. sonuçta evlenmeden önceymiş.evlendikten sonra olsaymış zaten bana sormadan yapmazmış.para aynı para yine ödeniyor ama ah erkekler işte kendini öyle savunuyor.
merhaba arkadaşlar.2 senedir evliyiz.ev aldık ayda 980 tl ev kredisi ödüyoruz.eşimizin maaşı 1600 benim maaşım 1550 düğünden borçlarr vs hala bitmiş değil.mutlu giden bi evliliğim var.eşim bikaç aydır sıkıntılı görüyordum ve nihayet dün söyledi.eşim düğüne yakın ihtiyaç kredi çekmiş 20 bin tl 5 yıllık aylık 400 tl.hesap yapıyordum hesap tutmuyordu meğer gizliyormuş.okadar üzüldümki araba almayı planlıyordum vs.hayal krıklığına uğradım.daha 3 yıl ödemesi var.çektiği kredi kendi borçlarına gtmiş.bekarken bi dönem çalışmadı ve ailesinin durumuda bozuk harcandı dedi.canım çok sıkkın aldığımız maaşlar ortada.daha çocuğumuz yok nasıl tepki vereceğimi şaşırdım.
merhaba arkadaşlar.2 senedir evliyiz.ev aldık ayda 980 tl ev kredisi ödüyoruz.eşimizin maaşı 1600 benim maaşım 1550 düğünden borçlarr vs hala bitmiş değil.mutlu giden bi evliliğim var.eşim bikaç aydır sıkıntılı görüyordum ve nihayet dün söyledi.eşim düğüne yakın ihtiyaç kredi çekmiş 20 bin tl 5 yıllık aylık 400 tl.hesap yapıyordum hesap tutmuyordu meğer gizliyormuş.okadar üzüldümki araba almayı planlıyordum vs.hayal krıklığına uğradım.daha 3 yıl ödemesi var.çektiği kredi kendi borçlarına gtmiş.bekarken bi dönem çalışmadı ve ailesinin durumuda bozuk harcandı dedi.canım çok sıkkın aldığımız maaşlar ortada.daha çocuğumuz yok nasıl tepki vereceğimi şaşırdım.
konu sahibi beni yanlış anlamayın ama nickiniz gibi gerçekten polyannacılısınız. bu iyi mi kötü mü bilmem, yargılamak bana düşmez ama dediğim gibi bu paradır ödenirden başka bir mevzu. kendi hayatımdan örnekler vereyim, eşimin bir arkadaşı ( 4 yıllık evli ve çocukları var) eşimden kendi adına kredi çekmesini istemiş henüz biz tanışmadan önce. tanışınca eşim üstü kapalı anlattı, bu kredi benim değil x in diye. arada bir arar, mesaj atar ben de şahit olurum. düğün borcunu ailesi üstleneceğini söylemiş, ödememişler. o da eşini üzmemek için hep saklamış. bu 3. kredisi, borcu sürekli borçla kapatmaya çalışıyor, eşi parayı sorunca yalanlar diz boyu... en sonunda kadın öğrendi, adam 4 yıl yalan söylediği ve kıvrandığıyla kaldı, kadın affetti. sonra adamın erkek kardeşinin düğünü için yine para lazım oldu, bu sefer yine yalan söyleyerek başka bir arkadaşının üzerinden kredi çekmiş. sonunda film koptu ve boşandılar. şimdi bize dert yanıyor onca sıkıntı, aktar çevir boşa gitti yuvamı kurtaramadım diye. kusura bakma diyoruz, yalanla bir evlilik yürümez.
Düğüne yakın çektiyse 'henüz evli değildik sana sormadım' bahanesi beni daha da sinirlendirir. Tamam evli değilsin ama sıkıntısını seninle evlenince o kadın da çekecek. Hiç olmazsa bilseydiniz hesabınızı ona göre yapardınız. Anlayış göstermişsiniz tamam ama siz de kesin tavrınızı koyun. Sizden sakladığı ilk ve son şey olsun.merhaba arkadaşlar.2 senedir evliyiz.ev aldık ayda 980 tl ev kredisi ödüyoruz.eşimizin maaşı 1600 benim maaşım 1550 düğünden borçlarr vs hala bitmiş değil.mutlu giden bi evliliğim var.eşim bikaç aydır sıkıntılı görüyordum ve nihayet dün söyledi.eşim düğüne yakın ihtiyaç kredi çekmiş 20 bin tl 5 yıllık aylık 400 tl.hesap yapıyordum hesap tutmuyordu meğer gizliyormuş.okadar üzüldümki araba almayı planlıyordum vs.hayal krıklığına uğradım.daha 3 yıl ödemesi var.çektiği kredi kendi borçlarına gtmiş.bekarken bi dönem çalışmadı ve ailesinin durumuda bozuk harcandı dedi.canım çok sıkkın aldığımız maaşlar ortada.daha çocuğumuz yok nasıl tepki vereceğimi şaşırdım.