- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
-
- Konu Sahibi POLYANNACIK
2 yil nasil saklayabilmis? Bu düpedüz yalan, hatta kandirmaca. Ben digerleri gibi dert etme destek ol diyemicem valla. Adam 2 yil sizi sistematik kaldırmış, nasıl guveneceksiniz sikistigi yerde tekrar yapmayacagina?
yorumunuz için teşekkür ederim biz biribirimizin maaşına karışmadık oturup hesap yapmadık hiç aklıma gelmedi ki böyle bi durum var ...Eşinin birşeyler saklama durumu bence hiç hoş değil. 2 yıl farkettirmediyse bravo valla. Ben olsam korkardım ondan.
Seni üzmek değil niyetim ama ..bilmiyorum ki.
teşekkür ederim.söylerken çok zorlandı.Pisman olmus belkide utandi. Para konusunda hassastir erkekler.bencede destek olun artik olan olmus.
teşekkür ederim.bazen bende kendime hayret ediyorum.ama burda kiralar 600 tl civarı 4oo tl fazla verip kendi evimiz olsun dedik.:)ben aldıgınız az maaslara ragmen ev almanızı takdır ettım
tebrık ederım gercekten
allah odeme kolaylıgı versın butun borclarınız ıcın
teşekkür ederim.allah hepimizin yardımcısı olsun.geçim çok zormuş.Hayallerini erteleyeceksin canim yapacak bir şey yok... Para yüzünden huzurunu bozma bak evliliğin mutlu ilerliyormus eşine destek olmalısın.
biz de bir memur maaşıyla geçinyoruz. Bazen ayin sonunu zor ediyoruz. Bizimki ömrümuzce surecek bak senin rahata kavuşman sayılı günler sonra. Az daha sabret
Ben eşimin maaşını hiç görmem cnm. Sormam nereye harcadın vs diye. Keşke saklamadan yapsaymış. Belli ki çok seviyorsun eşini.anlayışlı karşılayacağından ben bile eminim :) neyse olan olmuş. İnşallah devamı gelmez.yorumunuz için teşekkür ederim biz biribirimizin maaşına karışmadık oturup hesap yapmadık hiç aklıma gelmedi ki böyle bi durum var ...
enınde sonunda bıtıyor cokta dert etmeyın bızımde sahsı kredı kartı ve kredı borclarımız vardı evlenırken , kartları yapılandırma yaptırdık, bır kısmı bıttı br kısmı duruyo hala, son bır kredımız var o da seneye bıtecek kısmetse tabı arada dugun sonrası taksıtlerde cıktı her ay aldıgımızı borca yatırıyoruz ama enınde sonunda bıtecek hepsı ...merhaba arkadaşlar.2 senedir evliyiz.ev aldık ayda 980 tl ev kredisi ödüyoruz.eşimizin maaşı 1600 benim maaşım 1550 düğünden borçlarr vs hala bitmiş değil.mutlu giden bi evliliğim var.eşim bikaç aydır sıkıntılı görüyordum ve nihayet dün söyledi.eşim düğüne yakın ihtiyaç kredi çekmiş 20 bin tl 5 yıllık aylık 400 tl.hesap yapıyordum hesap tutmuyordu meğer gizliyormuş.okadar üzüldümki araba almayı planlıyordum vs.hayal krıklığına uğradım.daha 3 yıl ödemesi var.çektiği kredi kendi borçlarına gtmiş.bekarken bi dönem çalışmadı ve ailesinin durumuda bozuk harcandı dedi.canım çok sıkkın aldığımız maaşlar ortada.daha çocuğumuz yok nasıl tepki vereceğimi şaşırdım.
teşekkür ederim.bazen bende kendime hayret ediyorum.ama burda kiralar 600 tl civarı 4oo tl fazla verip kendi evimiz olsun dedik.:)
merhaba arkadaşlar.2 senedir evliyiz.ev aldık ayda 980 tl ev kredisi ödüyoruz.eşimizin maaşı 1600 benim maaşım 1550 düğünden borçlarr vs hala bitmiş değil.mutlu giden bi evliliğim var.eşim bikaç aydır sıkıntılı görüyordum ve nihayet dün söyledi.eşim düğüne yakın ihtiyaç kredi çekmiş 20 bin tl 5 yıllık aylık 400 tl.hesap yapıyordum hesap tutmuyordu meğer gizliyormuş.okadar üzüldümki araba almayı planlıyordum vs.hayal krıklığına uğradım.daha 3 yıl ödemesi var.çektiği kredi kendi borçlarına gtmiş.bekarken bi dönem çalışmadı ve ailesinin durumuda bozuk harcandı dedi.canım çok sıkkın aldığımız maaşlar ortada.daha çocuğumuz yok nasıl tepki vereceğimi şaşırdım.
100 bin.düğün altın vs 20 bin tl verdik.geri kalan kısmı taksit.kaca aldınız evi?