- 14 Temmuz 2014
- 42
- 36
- 88
Merhaba arkadaslar iki senelik evliyim esimle ben birbirimizi cok seviyoruz onun da beni sevdigini biliyorum olgun birisidir ama bana karsi cocuksu saf bir sevgisi de var ben de onu bu yuzden cok ssviyorum..sevgi cumlelerini kapatayim.. benim sorunum şu..bu kdr sevgiye ragmen birbirimizi bir kac konuda dusman gibi soylemlerde bulunuyoruz ailesinin genel olarak belli bi zarari olmasa da bazi konularda elestri hakkina bile sahip olamiyorum bazen evet dye kabul ediliyorum esim tarafindan bazen dunyanin en nankor insani olabiliyorum..yeni bebegim oldu suan 4,5 aylik aile arasinda konsrken bseyden rahatsiz oldum ertsi sabah mesaj attm esime karsiligi dugun masraflarina kdr geldi iki bilezigi fazladan ablsi kendi altinlarini bozdurarak aldi bi ara şunu soyledim bize iki bilezik de yeterdi dugunden snra neden geri verdik fazla gorunsun dye dedim aslnda iyi bsey solemstm benim babam biraz sorumsuzdur ikinkiz kardes olarak kendi cabalarimzla evlendik cok daha fazla katkida bulunmak istsek de kiz kardesimin ve benim basi egik kaldi bu konida ve babamiza bu guzden kirgin ve kizginiz..akrabadan yana sansimizda yok baba tarafiyla babam sebebyle küsuz anne taragi ayri memlkette dolaysla dugunumzde bes parmagi gecmeyen bi kac dost akraba katldi annem cok cabalamstr bzim icin ama ev hanimi bir geliri olmadgi icin birikimleri ile bize yardim etti ben cok guzel bir nişan ve bohca yaptik herkkes cok begendi dugun masraflari ve mobilyalari evlendikten sonra birlikte odedik bankaciym hatri sayilir iyi bir maasim var.en sonunda agzina doldu ve icindekileri atti bir bohca ve bir takim elbseyle dugun yaptniz kimse de gelmdi dugune dedi bana kirildigi icn keskin konstu farkndaym ama bu konunim bizim icin hassas oldugundan hep bahsetttm ona ona buna ragmen bu konuda ona acimiyorum cooook uzun oldu farkindayim tabrmin nasil olmasi gerektgini biliyorum canimi yakan konuyu yuzume vurdun sana kirgnm dedim ama gururum da kirildi en azindan annm ve kiz kardsm adina daha dik durmak istyorum daha fazla ne yapabilirim fikrinizi almak istiyorum...