• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kirici mesaji..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ivomili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
42
36
88
Merhaba arkadaslar iki senelik evliyim esimle ben birbirimizi cok seviyoruz onun da beni sevdigini biliyorum olgun birisidir ama bana karsi cocuksu saf bir sevgisi de var ben de onu bu yuzden cok ssviyorum..sevgi cumlelerini kapatayim.. benim sorunum şu..bu kdr sevgiye ragmen birbirimizi bir kac konuda dusman gibi soylemlerde bulunuyoruz ailesinin genel olarak belli bi zarari olmasa da bazi konularda elestri hakkina bile sahip olamiyorum bazen evet dye kabul ediliyorum esim tarafindan bazen dunyanin en nankor insani olabiliyorum..yeni bebegim oldu suan 4,5 aylik aile arasinda konsrken bseyden rahatsiz oldum ertsi sabah mesaj attm esime karsiligi dugun masraflarina kdr geldi iki bilezigi fazladan ablsi kendi altinlarini bozdurarak aldi bi ara şunu soyledim bize iki bilezik de yeterdi dugunden snra neden geri verdik fazla gorunsun dye dedim aslnda iyi bsey solemstm benim babam biraz sorumsuzdur ikinkiz kardes olarak kendi cabalarimzla evlendik cok daha fazla katkida bulunmak istsek de kiz kardesimin ve benim basi egik kaldi bu konida ve babamiza bu guzden kirgin ve kizginiz..akrabadan yana sansimizda yok baba tarafiyla babam sebebyle küsuz anne taragi ayri memlkette dolaysla dugunumzde bes parmagi gecmeyen bi kac dost akraba katldi annem cok cabalamstr bzim icin ama ev hanimi bir geliri olmadgi icin birikimleri ile bize yardim etti ben cok guzel bir nişan ve bohca yaptik herkkes cok begendi dugun masraflari ve mobilyalari evlendikten sonra birlikte odedik bankaciym hatri sayilir iyi bir maasim var.en sonunda agzina doldu ve icindekileri atti bir bohca ve bir takim elbseyle dugun yaptniz kimse de gelmdi dugune dedi bana kirildigi icn keskin konstu farkndaym ama bu konunim bizim icin hassas oldugundan hep bahsetttm ona ona buna ragmen bu konuda ona acimiyorum cooook uzun oldu farkindayim tabrmin nasil olmasi gerektgini biliyorum canimi yakan konuyu yuzume vurdun sana kirgnm dedim ama gururum da kirildi en azindan annm ve kiz kardsm adina daha dik durmak istyorum daha fazla ne yapabilirim fikrinizi almak istiyorum...

Öncelikle bankacısınız ve hatrı sayılır bir maaşınız olduğuna göre pozisyonunuz iyi. Biraz daha düzgün, kurallara uygun bir yazı yazmanızı beklerdim. Bu ne biçim yazı allasen gözüm kanadı

Eşinize rahatsız olduğunuz konuyu yüz yüze söylemek varken neden mesaj attınız onu anlamadım doğrusu.🤔 Değişik bir ilişki.

İnsan sevdiği kişiyi incitmekten korkar, söylediği sözler sevgiden uzak kişilerin sarf edebileceği nitelikte, canınızı nerden yakacağını biliyor ve ordan vuruyor.

İki senelik evlisiniz hala düğün altınları vs konuşuluyor. İlişkinizin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

Konuyu okudum özet geçiyorum:

Konu sahibesi 2 yıllık evli, 4.5 aylık bir çocuğu var. Konu sahibesinii babası sorumsuz bir tip, evlenirken konu sahibesi ailesinden destek görmemiş elinden gelenle güzel bir nişan yapmış. Mobilya vs evlendikten sonra almış, konu sahibesi bankacı geliri iyi. Kocası mesaj yazıp demiş ki bir bohçayla bir takım elbiseyle düğün yaptın işin iş.

kitap okuyabilirsiniz mesela…
Meşguliyet olsun, bir nebze kafa dagitabilirsiniz anlaminda mi söylediniz ? Yoksa paragrafimdan bir cumle cekip anlama zahmetinde bulunmadan tavsiye havasi yaratmak istediginiz icin mi soylediniz ? genel dönüş bu sekilde oldugu icin sordum.Merakimi mazur gorun.

Ben de severim çok da dikkat ederim.Rehavetten dolayi dikkatsiz yazdım moralim de bozuk kusura bakmayın sevgiler..
Siz burda “aslında iyi bir şey söylemiştim” diyerek niyetinizi açıklamışsınız lakin kocanıza nasıl bir tarzda söylediniz bilemem ama kocanız bunu iyi bir şey olarak algılamamış kırılmıs olmalı ki oda size bu şekilde kırıcı yaklasmıs.

Bu sekil düsünüyorum. Belki de yanılıyorumdur.

Meşguliyet olsun, bir nebze kafa dagitabilirsiniz anlaminda mi söylediniz ? Yoksa paragrafimdan bir cumle cekip anlama zahmetinde bulunmadan tavsiye havasi yaratmak istediginiz icin mi soylediniz ? genel dönüş bu sekilde oldugu icin sordum.Merakimi mazur gorun.
Bozuk kurulmuş cümleler için dedi bence.

Anlamaya da çabaladım ama olmadı. Özne kullanımı, noktalama işareti kullanımı, paragraflara ayırma, anlaşılması için gereken hiç bir şey yok.

Ama anladığım kadarıyla söyleyeyim, eşiniz sizi kırmış düğünde olanlardan dolayı, geçmiş mesele, gereksiz olmuş öyle yapması.

Sizin ona daha önce ne dediğinizi ise anlamadım.

Yorumumu yapayım eşiniz ağır kezban ortada çoluk çocuk var adam hala düğün, nişan, bohça yazmış, KV kılıklı herif. Yapılacak şey belli çekerim kenara, 2 yıl geçti sen hala düğün müğün diyorsan pembiş gelinlerin arasına katıl koçum, istersen koluna bilezik de takayım derim. Yetişkin bir insanın bohçadan bahsetmesi korkunç çok aptalca:bicak:

Türkçe öğrenmeniz için denmiş bence. Yazdığınız yazıyı kimse anlayamadı. Bankacısınız, sıkça yazı yazmanız gerekiyordur diye düşünüyorum günlük yazılı dili bu şekilde mi kullanıyorsunuz:KK57:

Kimse buraya güle oynaya konu açmıyor zaten. Forumun adı bir derdim var yani moralinizin bozuk olması bu Türkçe katili yazı için yeterli bir sebep gelmedi bana.

Konunuzdan anlayabildiğim kadarına yazacağım. O rahatsız olduğunuz ‘ bir şey’ nedir mesela ki evde yüz yüze gelip konuşmayı bile bekleyemeyip mesaj atıyorsunuz?

Evleneli iki koca sene geçmiş, çoluk çocuğa karışmışsınız hala bohça, altın, düğün muhabbetinin yapılması bana çok saçma geldi. Geçmişi geçmişte bırakın.

Eşimin ailesi eleştirme hakkına sahip olamıyorum yazmışsınız, hiç kimse ailesinin eleştirilmesinden hoşlanmaz

Düğünde kız tarafının yaptıkları sizin için hassas bir konuysa erkek tarafı için de o alınmış olabilir. Ablasının altınlarını size takması sonra geri alması evet çok saçma ama 2 yıl sonra da hala konusu yapılmaz bence.

Merhaba arkadaslar iki senelik evliyim esimle ben birbirimizi cok seviyoruz onun da beni sevdigini biliyorum olgun birisidir ama bana karsi cocuksu saf bir sevgisi de var ben de onu bu yuzden cok ssviyorum..sevgi cumlelerini kapatayim.. benim sorunum şu..bu kdr sevgiye ragmen birbirimizi bir kac konuda dusman gibi soylemlerde bulunuyoruz ailesinin genel olarak belli bi zarari olmasa da bazi konularda elestri hakkina bile sahip olamiyorum bazen evet dye kabul ediliyorum esim tarafindan bazen dunyanin en nankor insani olabiliyorum..yeni bebegim oldu suan 4,5 aylik aile arasinda konsrken bseyden rahatsiz oldum ertsi sabah mesaj attm esime karsiligi dugun masraflarina kdr geldi iki bilezigi fazladan ablsi kendi altinlarini bozdurarak aldi bi ara şunu soyledim bize iki bilezik de yeterdi dugunden snra neden geri verdik fazla gorunsun dye dedim aslnda iyi bsey solemstm benim babam biraz sorumsuzdur ikinkiz kardes olarak kendi cabalarimzla evlendik cok daha fazla katkida bulunmak istsek de kiz kardesimin ve benim basi egik kaldi bu konida ve babamiza bu guzden kirgin ve kizginiz..akrabadan yana sansimizda yok baba tarafiyla babam sebebyle küsuz anne taragi ayri memlkette dolaysla dugunumzde bes parmagi gecmeyen bi kac dost akraba katldi annem cok cabalamstr bzim icin ama ev hanimi bir geliri olmadgi icin birikimleri ile bize yardim etti ben cok guzel bir nişan ve bohca yaptik herkkes cok begendi dugun masraflari ve mobilyalari evlendikten sonra birlikte odedik bankaciym hatri sayilir iyi bir maasim var.en sonunda agzina doldu ve icindekileri atti bir bohca ve bir takim elbseyle dugun yaptniz kimse de gelmdi dugune dedi bana kirildigi icn keskin konstu farkndaym ama bu konunim bizim icin hassas oldugundan hep bahsetttm ona ona buna ragmen bu konuda ona acimiyorum cooook uzun oldu farkindayim tabrmin nasil olmasi gerektgini biliyorum canimi yakan konuyu yuzume vurdun sana kirgnm dedim ama gururum da kirildi en azindan annm ve kiz kardsm adina daha dik durmak istyorum daha fazla ne yapabilirim fikrinizi almak istiyorum...
Daha fazla ne yapabilirsiniz? Siz de eşinizi kırmışsınız farkında değilsiniz galiba..

Tavsiyem altın için, eşyalar için özellikle Aileler için birbirinizi kırmayın çünkü bunlar için yapılan hiçbir tartışmanın evliliğinize bir katkısı yok..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back