Eşimin kartından haberimiz olmadan taksitli nakit avans cekilmiş çok kez!! Bi bakın kzlar

Kızlar kredi kartımizda limit yok doğru düzgün ödemede yapmıyodk kaç aydır
Bugun uygulama üzerinden baktığımda sadece dün taksitli nakit avans şekilinde 1100 tl çekilmiş 60-60 tl olarak
Ondan önce de 367 tl cekildiğini gördük ama onuda krediyi ödemediğimiz için faiz vs deyip geçmiştik

Aynen şu şekilde
Oturduğumuz bölge yazıyor ben örnek yaziyim
(keçiören beldesi / altındağ (5/5)300 tl= çekilen para 60 tl
Bunun gibi 10 işlemle 1100 tl cekilmis bazılarında sayılar değişiklik gösteriyo bi iki hafta öncede pazar günü 379 tl çekilmiş ondan öncede var

Bunun kredi vs ile ilgisi olmaz değil mi hiç anlamıyorum bu işlerden :KK43: 6 bin kredi karti , 3 bin kredi borcumuz var 3 ayi geçti ödemedik. Toplu kapatacaktık bu ay bütün borcu .

limit yok ben geçenlerde 40 tl çekmeye çalıştm olmadi hafta sonu bide bankayıda arayamiyorz buraya yazmak geldi aklıma eşimde çekmemiş. Kart hep bende..bu nasıl iş kızlar :KK43:/
çağrı merkezi 7/24 çalışır şimdi bile arayabılırsınız ayrıntılı bılgıyı ogrenırsınız hangı bankamatıkten??karttan mı kartsız mı hepsının bılgısı vardır??ben sizden gizli eşinizin çektiğini düşünüyorum açıkçası genelde böyle oluyor..ondan internet bankacılıgı varsa kart olmadan da işlem yapabılır zaten

çağrı merkezi 7/24 çalışır şimdi bile arayabılırsınız ayrıntılı bılgıyı ogrenırsınız hangı bankamatıkten??karttan mı kartsız mı hepsının bılgısı vardır??ben sizden gizli eşinizin çektiğini düşünüyorum açıkçası genelde böyle oluyor..ondan internet bankacılıgı varsa kart olmadan da işlem yapabılır zaten
Bende eşimden şüpheleniyorum şuan. ama tuşlu telefon kullanıyor kendisi .belki başkasının telefonuyla vs de yapmş olabilr değil mi

Bende eşimden şüpheleniyorum şuan. ama tuşlu telefon kullanıyor kendisi .belki başkasının telefonuyla vs de yapmş olabilr değil mi
telefon tanımlaması yoksa yapmıs olabılır .Bunun anlamanın en ıyı yolu ıkınız bıraradahken cagrı merkezıyle gorusmenız

Bana da eşiniz yapmış gibi geldi, bir düşünün bunu farkettiğinizde eşinizin tepkisi nasıldı?
Şuan tartışıyoruz bankayı arayalım pazartesi de dokuman çıkartıcam vs dedi. Cocukların üstüne büyük yeminler etti
çekmedim dedi. Tuşlu telefon kullaniyorm kartta yanmda değil nası cekmiş olabilirim dedi ama inanamiyorum hâlâ 🙄🙄
Tamam simdi telefonu elinize alin “ben aramak icin pazartesiyi beklemeyecegim” diyip arayin. Konusurken de kamera goruntulerini istiyorum diyin, vermezler ama siz isteyin. Sonrasinda olacaklara karismiyorum ama 🙈

müşteri hizmetlerini arayarak da nakit avans çekilebiliyor bilginize.mobil den bir de herhangi bir atm den kredi kartınızla çekebilir

Kızlarrr az önce teli eline alıp baktı baya sinir küpü olmuştu iftira atıyomusum ve dedi ki sen bunu mu diyosun önceden cekilmiş paranın odemesiymiş mesela orda yazıyor ya 300 = 60 tl onun ödemesi oluyomuş diye bişeyler saçmaladı böyle bişey varmı yaaa ????

Kızlarrr az önce teli eline alıp baktı baya sinir küpü olmuştu iftira atıyomusum ve dedi ki sen bunu mu diyosun önceden cekilmiş paranın odemesiymiş mesela orda yazıyor ya 300 = 60 tl onun ödemesi oluyomuş diye bişeyler saçmaladı böyle bişey varmı yaaa ????
Hiç anlamadım söylediği şeyi ama doğru olduğunu sanmıyorum. Gerilmeyin hiç yarın sabah müşteri hizmetlerini arayıp öğrenirsiniz

Şöyle birşey var. Taksitli nakit avans çekildiyse örnek veriyorum 300 tl çekilmiş olsun ve 5e bölünmüş olsun. Taksitler extrede 1/5 60 tl olarak görünür. Yani 5 taksitten 1.si 60 tl gibi.

Benim banka kartım ve kredi kartım birbiri ile bağlı bir telefonla yapıyorlar bunuç Dolayısıyla kredi kartı bende atm kartı eşimde olduğunda heaptan ya da kredi kartından ikimiz de işlem yapabiliyoruz. Hatta hesap sahibi istersen iki kart da çıkartabiliyor. ben de eşinizin yaptığını düşünüyorum

Şöyle birşey var. Taksitli nakit avans çekildiyse örnek veriyorum 300 tl çekilmiş olsun ve 5e bölünmüş olsun. Taksitler extrede 1/5 60 tl olarak görünür. Yani 5 taksitten 1.si 60 tl gibi.
Evet dediği tam olarak bu

X