Eşimin kardeşinin sevgilisi sarhoş olup hayatımızı mahvetti, eşim halen bir şey yokmuş gibi davranıyor ne yapayım?

babynative

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2024
151
41
Bundan tam bir yıl önce eşim de ve erkek kardeşinin sevgilisi de sarhoş olup günümü berbat etmişti. O gün her şey tepetaklak oldu kız arkadaşı alkollü olduğu için eşime felan ve diğer aile bireylerine temasta bulunmuştu ve bundan benim dışında kimse rahatsız olmamıştı sonra eşimizle kavga edip boşanma aşamasına gelmiştik ama eşim bu durumun hiçbir zaman yanlış olduğunu düşünmedi ve ailesi dahil herkes bu durumu alttan almamı felan istedi. Sonuç olarak o kızla kaynım evlenmeyi düşünüyor ve plan yapıyorlar ve biz küs olup uzun zamandır görüşmediğimiz için mecburen görüşmüş olduk. Eşim benim dargın olduğumu bilmesine rağmen olması gerektiği gibi değil de fazla samimi geldi şakalar yapmalar sürekli kıza doğru bakmalar yani ben mi büyütüyorum.🙏

Bundan tam bir yıl önce eşim de ve erkek kardeşinin sevgilisi de sarhoş olup günümü berbat etmişti. O gün her şey tepetaklak oldu kız arkadaşı alkollü olduğu için eşime felan ve diğer aile bireylerine temasta bulunmuştu ve bundan benim dışında kimse rahatsız olmamıştı sonra eşimizle kavga edip boşanma aşamasına gelmiştik ama eşim bu durumun hiçbir zaman yanlış olduğunu düşünmedi ve ailesi dahil herkes bu durumu alttan almamı felan istedi. Sonuç olarak o kızla kaynım evlenmeyi düşünüyor ve plan yapıyorlar ve biz küs olup uzun zamandır görüşmediğimiz için mecburen görüşmüş olduk. Eşim benim dargın olduğumu bilmesine rağmen olması gerektiği gibi değil de fazla samimi geldi şakalar yapmalar sürekli kıza doğru bakmalar yani ben mi büyütüyorum.🙏
🤢🤢🤢 bilmiyorum marjinal sayılırım ben ama bazı şeyler benim ahlakima mideme ters geliyor böyle içim almıyor

Kocaniza bilenin siz. Rahatsız olduğunuzu söylediğiniz halde hâlâ kıza şaka yapıyor ,çok samimi davranıyorsa ağır kusurlu.....
Size, dusuncenize, saygısı yok uzulmeniz umrunda bile değil Siz yapsanız kavga çıkarır ama kendi yapınca sorun yok Kocanizin fıtratı bu ha!!! kardeşinin eşine yavsayacak kadar lağım ruhluysa o evliliği inatla sürdüren sizde de büyük sorun var demektir .....

Konu başlığınız "Eşimin kardeşinin sevgilisi sarhoş olup hayatımızı mahvetti, eşim halen bir şey yokmuş gibi davranıyor ne yapayım? " olunca; kaynınızın sevgilisi alkollü iken, ailenizden biri veya birileri fiziksel zarar gördü hatta kayıp yaşandı sanmıştım.

Gerçekte ne oldu tam olarak ?

Alkollü biri şirazeyi kaybediyorsa, laçka oluyorsa birine karşı taraftaki kişi uzaklaşmalıydı. Açıkçası kızda suç bulamadım şarhoşluğun verdiği etkiyle saçmalamış eşin burda garip olan. Dargın olman saçma geldi kıza bence dargın olduğun için samimiyeti yanlış anlıyorsun. Diğer aile bireylerinede yapmış birşeyler sonuçta onlar küsmemiş sen eşini kıskandığın için içinde büyüttün kesin. Keşke o kızla bu durumu konuşup rahatsızlığını paylaşsaydın belki o da kendini açıklardı direk yargısız inazda bulunmuşsun.

Eşinin rahatsız olduğun şeyi yapması ayrı bir olay ama. Bende enişteme öyle samimi davransam demekki normal senin için de yaptığı hatayı anlasın (erkolara empati yaptırmadan durumun saçmalığını anlatamıyosun)

Kız en fazla gelip bir defa sarılmıştır diye düşünüyorum, konu sahibinin dediklerinden bir şey anlaşılmıyor.
Ordaki diğer kişilere de yaptı diyorsunuz ne yaptı bu kız kucaktan kucağa mı oturdu? Hiç mantıklı değil söyledikleriniz. Kızla ilgili bir durum yok bence sorun eşinizde ve sizin olaylara bakışınızda.

Eşiniz bu olaydan önce kıza karşı nasıldı? Şayet bilinçsizce yapılan bir hareketten bu denli etkilenip, kardeşinin sevgilisine karşı farklı duygular beslemeye başlamışsa eşiniz tam bir sapık. Kardeşi kızla evlenmese olay kapanacak mı? Düşündükleriniz doğruysa bu evliliği mideniz nasıl alacak?

Eminim 2 gülüşme şakalaşma en fazla samimi olmadır baska türlüsünü kaynın kabul eder mi herkes sizin gibi olmaya bilir rahatsızsan eşin değilse memnun değilsen boşanirsin kimse size göre yaşayamaz onlara normal demek kimse rahatsız olmadığına göre bu durumdan
Ben de böyle düşünüyorum. Hafif sarhoş ağızla gülüp eğlendiler (herkes) diye bir tek sizin bir yerleriniz yanmış. Marjinalim diyorsunuz ama temas ettiler diyerek ortalığı yıkmışsınız. Temas ne teması ? Adam akıllı rahatsız edecek bir şey olsa sadece siz değil ortamda ki herkes bu olayı didiklerdi insanlara ne güzel dedikodu malzemesi işte.

Mideniz almıyorsa kocanızı almamalı. Kıza bir akşam eğlendi diye tüm suçları yükleyemezsiniz. Oldu olacak boşansanız sebep o kız diyeceksiniz resmen.

Oğullarına toz kondurmayan aile siz içip içip elalemin adamlarına sarılsanız nasıl tepki verecek acaba?
Bunlar alkol ayağına başka şey mi içiyorlar ben anlamıyorum ki, evin yolunu kaybedecek kadar da içtik kimseyle kantarın topuzunu kaçırmadık. Ha kaçırdıysak da bile isteye yani..... 😀😀

Ben de böyle düşünüyorum. Hafif sarhoş ağızla gülüp eğlendiler (herkes) diye bir tek sizin bir yerleriniz yanmış. Marjinalim diyorsunuz ama temas ettiler diyerek ortalığı yıkmışsınız. Temas ne teması ? Adam akıllı rahatsız edecek bir şey olsa sadece siz değil ortamda ki herkes bu olayı didiklerdi insanlara ne güzel dedikodu malzemesi işte.

Mideniz almıyorsa kocanızı almamalı. Kıza bir akşam eğlendi diye tüm suçları yükleyemezsiniz. Oldu olacak boşansanız sebep o kız diyeceksiniz resmen.
Olayı tam olarak burada kelimelerle ifade etmek güç temas çok genel bir ifade bence temas derken sarılmak öpmek istemek sürekli bunlar kocama ters olmayabilir bana ters eşim bunu biliyor ve problemim kızla değil eşimle zaten ayrıca kız içmesini bilmiyor sapıtıyorsa eğlence diyip geçemem çünkü o ortamda bir evli abisi daha vardı karısı inanılmaz kızın tavırlarından rahatsız oldu üstelik biz gittiğimiz yerde misafirdik ve davet bile edilmemişiz kocam bunu bana söylememişti zoraki gittik ve hoş şeyler olmadı.

Oğullarına toz kondurmayan aile siz içip içip elalemin adamlarına sarılsanız nasıl tepki verecek acaba?
Bunlar alkol ayağına başka şey mi içiyorlar ben anlamıyorum ki, evin yolunu kaybedecek kadar da içtik kimseyle kantarın topuzunu kaçırmadık. Ha kaçırdıysak da bile isteye yani..... 😀😀
Kıyametin tillahı kopardı eminim.Şimdi ise herkes herşeyi örtbas etme peşinde.

Eşinin sıcakkanlı davranmasının sebebi abi olduğu için olabilir. Kardeşimin müstakbel eşine bir abla olarak ben de sıcak davranırım ki keza abi olsam da öyle olurdu. Aileye kabul edildiğini, sevildiğini göstermek için. Kız da aynı şekilde diye düşünüyorum. Her insan bir değil ki bazıları teması normal buluyor. Sarhoşken yapılan hareketlerden rahatsız oluyorsam o insanlarla bir daha alkol masasına oturmam. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın sürekli.
Zaten yapabileceğim tek şey öyle bir ortama girmemek çünkü o gün eşimde sarhoştu içmesini bilmiyorsa da eşim e tepki gösteriyorum bir daha o ortama değil hiçbir ortama eşimi sokmamak gerek ama kendi kararı tabii kimseye bir şeyi zorla yaptıramayacağımı öğrenmiş oldum

Neden kestirip atmadınız?
Böyle gevşeklikleri kabul edecek miğdedeki adamla neden hala berabersiniz?
O gün temasta bulunduğunda sorun etmeyen yarın başka şeyleride etmez.

Eşinin sıcakkanlı davranmasının sebebi abi olduğu için olabilir. Kardeşimin müstakbel eşine bir abla olarak ben de sıcak davranırım ki keza abi olsam da öyle olurdu. Aileye kabul edildiğini, sevildiğini göstermek için. Kız da aynı şekilde diye düşünüyorum. Her insan bir değil ki bazıları teması normal buluyor. Sarhoşken yapılan hareketlerden rahatsız oluyorsam o insanlarla bir daha alkol masasına oturmam. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın sürekli.
Bir şey daha eklemek istiyorum çok yeni tanıdığı insanlara bak bence benim fikrim kendini sevdirmek için asılmazsın laubali hareketlerde bulunmazsın eşimin abisinin eşi de o gün aynı şeyleri kocası için yaşadı ve onlarda kavga ettiler.

Bir şey daha eklemek istiyorum çok yeni tanıdığı insanlara bak bence benim fikrim kendini sevdirmek için asılmazsın laubali hareketlerde bulunmazsın eşimin abisinin eşi de o gün aynı şeyleri kocası için yaşadı ve onlarda kavga ettiler.
Demek ki kız içince sapıtan biri. Ben sizin konunuzu hatırlıyorum ama profilinizde göremedim eski konuyu.

Ya arkadaşım hala aynı şeyi söyluyorsun asılmak ne demek ne yani kaynın gavat mı eminim asılmıştır herkese kız sizde izlemişsinizdir

X