- 15 Eylül 2024
- 8
- 2
- 38
-
- Konu Sahibi princessash34
Canım kaderdaşım. Bizimde size benze. İstekli ben isteksiz koca. Aylarca bekleme, konuyu açınca tamam olucak filanlar duyma ama aylarca olmaması. Cinsel ilişki istiyorum diye hakaret duyma.Ve evet eşimde de sönme var.bu erkeklerin hepsi mi defolu.Merhabalar,
10 yillik evliyiz, 1 cocugum var. Evliligimizin ilk yillarindan bu yana cinsel birlikteligimizin sikligi hic istedigim gibi olmadi. 2-3 haftada 1 birlikte oluyorduk ve yasimiz cok gencken. Evlenmeden once birlikte olmadik bu arada. Sonra cocuk dogduktan sonra bu sure iyice acildi ve genelde talepkar olan bendim, bu durumda canimi sikiyordu, bir kadin olarak gururuma yediremiyordum. Bu konuyu gundeme getirdigimde hep tamam, haklisin vs gibi gecistirme tutumuyla karsilastim. Birlikte oldugumuzda performans olarak bir sorun hic gormedim ya da anlamadim, sadece erekte olmak icin mutlaka elini kullaniyor ve bazen de icimdeyken sonuyordu. Tartismalar ve sorunlarla aramiz iyice acildi ve ben de kustum, o isteyene kadar sesimi cikarmadim. Suan 5 ay oldu hic birlikte olmadik ve ben en son uygun bir ortamda sirf denemek icin teklif ettim. Aslinda onun da aklina geldigini soyledi ve yesil isik yaktiktan sonra wc ye gidip geldi ve yatalim mi dedi. Ben sok! Tabiki cok gururum kirildi, bosanmayi dusundum. Bugune kadar hep dusuncem, kendi kendini rahatlatiyor ve ihtiyac duymuyor, bencillikten diyordum. Ancak konuyu paylastigim bir arkadasim fizyolojik bir sorunu olabilecegini soyleyince bende bir isik yandi. Cunku eskiden beri hep bir bahanesi vardi. Aslinda toplumumuzdaki onyargilar ve tabular nelere mal oluyor, bu bir rahatsizliksa kimsenin sucu degil, utanilacak bir durum da degil bana gore. Boyle bir durum nasil kabul edilebilir bir erkek tarafindan? Ya da nasil tedaviye ikna edilir? Benzer durum yasamisiniz veya onerisi olan var midir?
Merhabalar,
10 yillik evliyiz, 1 cocugum var. Evliligimizin ilk yillarindan bu yana cinsel birlikteligimizin sikligi hic istedigim gibi olmadi. 2-3 haftada 1 birlikte oluyorduk ve yasimiz cok gencken. Evlenmeden once birlikte olmadik bu arada. Sonra cocuk dogduktan sonra bu sure iyice acildi ve genelde talepkar olan bendim, bu durumda canimi sikiyordu, bir kadin olarak gururuma yediremiyordum. Bu konuyu gundeme getirdigimde hep tamam, haklisin vs gibi gecistirme tutumuyla karsilastim. Birlikte oldugumuzda performans olarak bir sorun hic gormedim ya da anlamadim, sadece erekte olmak icin mutlaka elini kullaniyor ve bazen de icimdeyken sonuyordu. Tartismalar ve sorunlarla aramiz iyice acildi ve ben de kustum, o isteyene kadar sesimi cikarmadim. Suan 5 ay oldu hic birlikte olmadik ve ben en son uygun bir ortamda sirf denemek icin teklif ettim. Aslinda onun da aklina geldigini soyledi ve yesil isik yaktiktan sonra wc ye gidip geldi ve yatalim mi dedi. Ben sok! Tabiki cok gururum kirildi, bosanmayi dusundum. Bugune kadar hep dusuncem, kendi kendini rahatlatiyor ve ihtiyac duymuyor, bencillikten diyordum. Ancak konuyu paylastigim bir arkadasim fizyolojik bir sorunu olabilecegini soyleyince bende bir isik yandi. Cunku eskiden beri hep bir bahanesi vardi. Aslinda toplumumuzdaki onyargilar ve tabular nelere mal oluyor, bu bir rahatsizliksa kimsenin sucu degil, utanilacak bir durum da degil bana gore. Boyle bir durum nasil kabul edilebilir bir erkek tarafindan? Ya da nasil tedaviye ikna edilir? Benzer durum yasamisiniz veya onerisi olan var midir?
Benzer bir yaşamadım yorumlara bakmaya geldim gecmis olsunMerhabalar,
Doktor konusunda karar verdim ve randevu aldım bugün için.çünkü durum artık çirkin bir hal almaya başladı.sinir kavga vs. sonra gitsek falan dedi ama gideceğiz bugün gelişmelerden haberdar ederim.Isin en aci kismi da ne biliyor musunuz? Insanin kendinde bir eksik, hata aramasi. Mutlaka vardir, insaniz. Ama boyle bir sey soz konusu oldugunda bende bir problem var heralde diyorsun. Bir arkadasim 120 kg falandi:) oyle bir anlatirdi ki.. neticede bu erkekte biten bir sey yuzde 80. Yine de sizin yerinizde olsam, kendim icin doktora gitmesini saglardim, cunku bu sekilde saglikli bir iliski devam etmez yine siz yipranirsiniz.
Sizin adiniza sevindim, haberdar edersiniz. Bu arada biz de dun benim hazirladigim ortam sayesinde birlikte olduk ve hicbir sorun da olmadi. Benim fikrim, kendi kendine istedigi zaman yapabildigi icin iliskiye useniyorlar, ve bu daha sikinti zaten daha bencilce zaten.Doktor konusunda karar verdim ve randevu aldım bugün için.çünkü durum artık çirkin bir hal almaya başladı.sinir kavga vs. sonra gitsek falan dedi ama gideceğiz bugün gelişmelerden haberdar ederim.
Doktordan çıktık herkese fikir olması için yazacağım.erkeklerin yarısından fazlasının başına geliyormuş.başlıca 4 etken var.sigara, tansiyon ilaçları, kilo ve psikoloji.başarısızlık korkusu isteksizlik ve soğumaya sebep oluyor dedi.bizde hepsi var şükür.doktorun anlattıkları rahatlattı onu.yalnız olmadığını gördü.6 ay kullanılacak bir ilaç verdi.eswt yapacak ve cinsel tedavi önerdi.ve tabi sigarayı bırak düzenli yürüyüş yap ve özellikle bel çevreni incelt dedi.cinsel ilişki sıklığınızı da arttırın, sonuç odaklı olmadan sadece ön sevişme için bile olsa yakınlaşın dedi.başlıyoruz bakalım hayırlısı.Sizin adiniza sevindim, haberdar edersiniz. Bu arada biz de dun benim hazirladigim ortam sayesinde birlikte olduk ve hicbir sorun da olmadi. Benim fikrim, kendi kendine istedigi zaman yapabildigi icin iliskiye useniyorlar, ve bu daha sikinti zaten daha bencilce zaten.
Benim eşimde puro içemeye başlayınca olanlar oldu. Söylüyorum ama bana inanmıyor. Puro laneti bizi bitirdi.Doktordan çıktık herkese fikir olması için yazacağım.erkeklerin yarısından fazlasının başına geliyormuş.başlıca 4 etken var.sigara, tansiyon ilaçları, kilo ve psikoloji.başarısızlık korkusu isteksizlik ve soğumaya sebep oluyor dedi.bizde hepsi var şükür.doktorun anlattıkları rahatlattı onu.yalnız olmadığını gördü.6 ay kullanılacak bir ilaç verdi.eswt yapacak ve cinsel tedavi önerdi.ve tabi sigarayı bırak düzenli yürüyüş yap ve özellikle bel çevreni incelt dedi.cinsel ilişki sıklığınızı da arttırın, sonuç odaklı olmadan sadece ön sevişme için bile olsa yakınlaşın dedi.başlıyoruz bakalım hayırlısı.
normal bir adamın aslında boğazı ağrısa nasıl doktora gidiyorsa zaten bunun için de gitmesi lazım. Sana ve evliliğinize ilişkinize saygısı olsunMerhabalar,
Sizin adiniza cok sevindim. Benim de esim eskiden sigara kullaniyordu ama birakti. Digerleri de bizde yok, psikolojik olabilecegini dusunuyorum. Eswt dediginiz nedir? Bizimkinin tamamen kendi kendine yapmaya alistigi icin teklif etmedigini ve boylesinin daha rahat oldugu icin yapmadigina ikna oldum artik. Daha cok ben ortam olusturup daha sık ilişki sağlamaya çalışacağımDoktordan çıktık herkese fikir olması için yazacağım.erkeklerin yarısından fazlasının başına geliyormuş.başlıca 4 etken var.sigara, tansiyon ilaçları, kilo ve psikoloji.başarısızlık korkusu isteksizlik ve soğumaya sebep oluyor dedi.bizde hepsi var şükür.doktorun anlattıkları rahatlattı onu.yalnız olmadığını gördü.6 ay kullanılacak bir ilaç verdi.eswt yapacak ve cinsel tedavi önerdi.ve tabi sigarayı bırak düzenli yürüyüş yap ve özellikle bel çevreni incelt dedi.cinsel ilişki sıklığınızı da arttırın, sonuç odaklı olmadan sadece ön sevişme için bile olsa yakınlaşın dedi.başlıyoruz bakalım hayırlısı.
Merhaba , hangi şehirdesiniz hangi doktora gittiniz acaba? Malesef benzer şeyleri yaşıyoruz ve sinirlerim çok bozuk. Biz bir de çocuk sahibi olmak istiyoruz bu şekilde imkansız resmen. Eşim doktora ikna oldu , bu arada onda da son yıllarda artan kilo problemi ve sigara problemi var. Ben de buna ve psikolojik etkenlere bağlıyorum. Doktordan duyarsa ciddiye alır diye düşünüyorum.Doktordan çıktık herkese fikir olması için yazacağım.erkeklerin yarısından fazlasının başına geliyormuş.başlıca 4 etken var.sigara, tansiyon ilaçları, kilo ve psikoloji.başarısızlık korkusu isteksizlik ve soğumaya sebep oluyor dedi.bizde hepsi var şükür.doktorun anlattıkları rahatlattı onu.yalnız olmadığını gördü.6 ay kullanılacak bir ilaç verdi.eswt yapacak ve cinsel tedavi önerdi.ve tabi sigarayı bırak düzenli yürüyüş yap ve özellikle bel çevreni incelt dedi.cinsel ilişki sıklığınızı da arttırın, sonuç odaklı olmadan sadece ön sevişme için bile olsa yakınlaşın dedi.başlıyoruz bakalım hayırlısı.
Bir gelisme oldu mi acaba?Doktordan çıktık herkese fikir olması için yazacağım.erkeklerin yarısından fazlasının başına geliyormuş.başlıca 4 etken var.sigara, tansiyon ilaçları, kilo ve psikoloji.başarısızlık korkusu isteksizlik ve soğumaya sebep oluyor dedi.bizde hepsi var şükür.doktorun anlattıkları rahatlattı onu.yalnız olmadığını gördü.6 ay kullanılacak bir ilaç verdi.eswt yapacak ve cinsel tedavi önerdi.ve tabi sigarayı bırak düzenli yürüyüş yap ve özellikle bel çevreni incelt dedi.cinsel ilişki sıklığınızı da arttırın, sonuç odaklı olmadan sadece ön sevişme için bile olsa yakınlaşın dedi.başlıyoruz bakalım hayırlısı.
Merhaba eswt nedir? Anlattığınız sorun benim eşimdede var. 2-3 hafta geçiyor adamın aklına cinsellik gelmiyor. Ben söyleyince de kavga ediyoruz. Ürolojiye gittik hormonları sperm vs hepsi iyi çıktı. Hormonsal bir sorun yok ama aşırı isteksiz çocuk istiyoruz ama çocukta olmuyor cinsellik olmayınca.Doktordan çıktık herkese fikir olması için yazacağım.erkeklerin yarısından fazlasının başına geliyormuş.başlıca 4 etken var.sigara, tansiyon ilaçları, kilo ve psikoloji.başarısızlık korkusu isteksizlik ve soğumaya sebep oluyor dedi.bizde hepsi var şükür.doktorun anlattıkları rahatlattı onu.yalnız olmadığını gördü.6 ay kullanılacak bir ilaç verdi.eswt yapacak ve cinsel tedavi önerdi.ve tabi sigarayı bırak düzenli yürüyüş yap ve özellikle bel çevreni incelt dedi.cinsel ilişki sıklığınızı da arttırın, sonuç odaklı olmadan sadece ön sevişme için bile olsa yakınlaşın dedi.başlıyoruz bakalım hayırlısı.