- 23 Ağustos 2023
- 4
- 1
- Konu Sahibi nedirboyle
Selamlar. 2 senedir evliyim. Eşimle evlendikten sonra birkaç ay normal bir cinsel hayatımız vardı. Fakat üç beş ay bile geçmeden seyrekleşti. Ben teklif etmezsem bana yanaşmıyodu. Sarılır öper ilgi gösterir ama ilişkiye girme yoktu. Daha sonra çocuk yapmaya karar verdik ( ilişkiye zor girerken bu karara nasıl vardık bilmiyorum ben de ) neyse doktora gittik 2 günde bir ilişkiye girmemizi söyledi. Belki de bu sebeple olabileceğini düşündüm o an ki düşüncelerimi bilemiyorum ama çok kötü hissediyorum. Doktora gitmemize rağmen hiçbir şekilde bi gelişme olmadı hatta erken mi acaba daha zamanı var mıdır diye nile düşündük çünkü ilişkiye girmiyorduk çok sık. Yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve ilkinde hamile kaldım. Sonrasında bir daha ilişkiye girmedik. Hamilelik boyunca, doğurdum doğumdan sonra da.. çocuk 8-9 aylık oldu hala bir şeu yok. Çok kez konuştum sordum sebebini. İlk başta iş stresi diyodu. Şimdi de evlendiğimizden beri düzenimiz yok demeye başladı. Terapiye gitmeyi önerdim neden ki falan dedi ama hayır ya da evet demedi. Ben de düşünmen için zaman tanıyorum sana eğer kabul edersen gidelim dedim. İki ay oldu belki hala cevap yok. Artık bu konuda bi şeu bile demek istemiyorum. Kendi kendimi bile tatmin edemiyorum bütün isteğim her şey bitti gibi geliyo. Eşimi seviyorum onun da beni sevdiğine inanmak istiyorum bilemedim. Kimseye de anlatamıyorum bu konuyu. Yorumlarınızı önerilerinizi merak ediyorum.