Eşimin isteksizligi bir akıl verin lütfen ..

9 aylık evliyim. Severek evlendik kısa bir flört dönemimiz oldu bizim. Benim ailem fazla baskıcı olduğu için çözümü kısa zamanda evlenmekle bulabildik. Neyse uzatmadan konuya girmek istiyorum. Ben talep etmediğim sürece hiçbir şey yapmıyor. Ben talep edersem ancak o zaman tamam diyor. Ama bir kadın olarak talep eden değil edilen olmak istiyorum evlendiğimizden beri sadece iki kez kendisi istedi. Ben yanına yaklaşmasam aklına bile gelmiyor. Ne bir öpme ne bir sıkıştırma ne bileyim yanına oturuyorum dizine uzanıyorum tepkisiz öylece oturuyor. Defalarca açıkça sordum beni mi beğenmiyorsun bir sorun mu var diye sen kafamda sürekli kuruyorsun diyor. Bir problem yok görünürde ama hiç bir hareket de yok. Bir tutku , sehvet, arzulandığını görmek istiyor insan. 26 yaşındayım kendisi de 29. Maddi problemler ve düğün borçları var şuan ben atanmaya çalışıyorum kendisi çalışıyor sadece. İşi de yorucu bir iş değil akşama kadar oturuyor. Beden gücü harcayıp yorgun desem o da değil. Ne bileyim insanın hiç aklina düşmez mi karısı? Ben mi yanlış düşünüyorum?

Bende aynı durumdayim ama öpme sarılma var ne bileyim evde peşimden ayrılmaz temas bağımlısı bana karşı. eli ya saçlarımda ya belimde ya elimde sürekli öper mincirir sever gece yatakta bile sarılarak uyur bırakmaz sadece cinsellik yönünden bir isteği yok terapi teklif ettim durumunu kabulleniyor ama ona da kim uğraşacak sevmiyorum hastaneyi dedi ama şu an biraz biraz ikna ediyorum kendisini biraz sıcak bakıyor terapiye . Sizde haklısınız biz kadınlar olarak arzulanmak istenmek hepimizin hakkı bence sizde terapiye ikna edin

Paravan evlilik yapmış olabilir mi seninle çekilir dert değil bir kadının en sevdiği şeylerden biri arzulanmaktır aseksuel değilse>

Son düzenleme:
Niye evleniyor bunlar anlamıyorum benim kocamdan aynı 5 yıl olcak bi ilerleme yok veöok yıprandım artık kendimi sorgulamaktan bıktım. Çocuk yokken ayrılın uğrasmayın. İnsanı hayattan soğutuyor bunlar

5 yıl şaka mı? Bu tip insanlar lütfen kendileri gibi aseksuel bulsun ya.

Çok üzücü ya.. şu raddeye gelince dillendirilimce çok kötü.. yapsa zoraki gibi gelecek.. yapmasa böyle evlilik mi olur… şu raddeye gelmemesi lazım ilişkide bu durumun. Bir kere yüz göz olununca toplaması çok zor bir konu gözlemlediğim kadarıyla. çok üzüldüm. Yolun başındasınız deneyin elbet ama bir de nazlanmasın bi zahmet doktor sevmiyormuş e ben de libidosu olmayan koca sevmiyorum napıcaz şimdi?

Bu yaşlarda böyleyse git gide sıfırı bulur ayda bir iki nedir ya.. Bu erkeklere noldu çok ilginç, araştırmalarda birliktelik sıklığının azaldıgını gösteriyor dünya genelinde. En yüksek kuzey Avrupa'da bi ülke vardı unuttum şu an orası ve Yunanistan'mış. Neyse terapi tedavi çözümleri reddeden empatik olmayan adamla uğraşılmaz ya ..

Terapiye gitmez sanmıyorum. Konuşabilen insanlarız sonuçta kac yaşına geldik geçmişte bir şey mi yaşadın başına bir şey mi geldi diye de defalarca sordum. Sonuçta dışarıda herkes siz yeni evlisiniz diyip duruyor. Bir tek ben mi böyleyim birlikte olmamak bende sinir yapıyor. Sürekli kendimi sorguluyorum aceba beni mi beğenmiyor, kilo aldım benden mi tiksiniyor gibi gibi bir çok yanlış düşünceye kapılıyorum. Sonra da bu sinirimi ondan çıkartmak istiyorum. İyice kafayı yedim sanırım. Yatak dışında da ben öpmediğim sürece öpmez. Birbirimizi ozlememiz gerekiyormuş gerekçesi de bu.

Merhaba, ben 5 senelik evliyim son zamanlarda benim eşimde aynı şekilde isteksiz. Çoğu kişi boşan demiş ama eger cinsleri dışında sorunlarınız yoksa hemen ilk sorunda bırakmak neden? Birlikte çözmek lazım zaman lazım. Bizim toplumda erkek hep ister her zaman hazır bekler algısı var, olmazsa da ayıp erkekliği eksik derler. Bu yüzden çoğu doktora gitmek istemez. Onları da anlamak lazım bu yüzden.

Ben seni anlayabiliyorum çünkü bende sürekli eşimden red edildim artık istemicem diye kendime çok söz verdim. Ama bu çözüm değil.

Öncelikle senin isteğin onun isteksizlik onda büyük bi sorun ve baskı altına giriyor. Ona Cinsellik istemeden yaklaş, öp sarıl okşa sonra sarılarak uyu. Böylece eşin her yaklaşımında cinsellik istemedigini anlicak. Şüslen güzel çekici kıyafetler giyin ama yaklaşma cinsel anlamda o seni öyle gördükçe kendisi istemeye başlicak.

Bir süre sonra mesela yavaş yavaş yaklaş. Sıkmadan direk cinsellik istiyorum mesajı vermeden. Öpüşmeye sarılmaya dokunmaya devam et ve yavaş yavaş bunları yaparken iki tarafta da istek gelecek. Sıkmadan baskı kurmadan yaklaş. Stres altına sokmadan.

Belki cinsel isteği arttıracak yiyecekleri yedirebilirsin. Internetten araştır.

Sevgiyle yaklaştımmı herşey çözülebilir.

Bunlar sende işe yaradı mı

Bunlar sende işe yaradı mı
Evet, baskı altına alınca daha çok strese giriyordu eşim ve hic istemiyodu. Tabi önce açıkça konuştum sorunun ne oldugunu öğrenmek için. Sadece çok yorgunum kafamın ici çok dolu ama başka bi sorun yok dedi.

Mesela sıcak havalarda kısa bir elbise giyinip koltuğa uzanıyorum. Hic onu önemsemeden. Yada bizde çok ise yarayan da Keçiboynuzu Pekmeziydi. Eşim kendi isteyerek yiyor ama senin eşin yemezse kahvaltılık gibi koy önüne bilmeden yesin. Gece uyurken kapalı şeyler giyinme ince acık gecelikler giyin. Yani onun için yapmıyormuş gibi davranarak onu daha çok etkileye bilirsin.

Birde baş başa telefon TV olamadan Çay Kahve sohbet ederseniz loş ışıkta yavaş yavaş o istek gelecektir. Burda önemli olan direk açık çekici birşey giyinme ama önün açık kalmış gibi mesela.

Ben bunların hepsini yaptım ama bende pek işe yaramadı. Umarım arkadasta işe yarar.

10 yıllık evlilik ve 2 cocuktan bildiriyorum. Yas 35. 10 yıl geçse de 20 yıl geçsede bu sorunun yuzde 90 cozülmeyecek. Seni şimdi arzulayamayan yıllar sonrada arzulamayacak. Eşime cinselliği ben öğrettim diyebilirim her zaman her kosulda isteğine cevap verebilir ya da istekde bulunabilirim. Ama asla aynı frekansta aynı libidoda olmadık. İnanın bu libidosu düşük cinsel sorunları olan erkeklerin bahaneleri dikkat edin hep aynıdır. Yorgundur cok calısıyordur camı sıkkındır hava sıcaktır.... Bir büyüğünüz olarak sesleniyorum bosuna cabalamıyın değişmiyorlar boşanı.. İlerde saygınız da kalmayacak eşinze karsı onu gözünüzde cok küçültecek ve erkek olrak degersizleştireceksiniz sonra boyle adamlardan bakmışsınız cocugunuz var ve çıkış yolu bulamıyor girdaba girmiş olarak mutsuz bir sekılde icinize atarak kimseyle de paylasmayarak hayatınıza devam edeceksiniz. Evlılık tabiki cinsellik ten ibaret bir sey degıl ama her iki tarafta saglıklıyken cinsellik berbat ise yıllar sonra bir bakmışsınız siz de berbat hisseden bir kadına dönişmüssünüz. Lütfen ilk once cocuk yapmayı uzunca erteleyin baktınız düzelmiyor yeni hayatınız için cabalayın.

İlk evlendigim zaman buradan bir arkadas ile konusuyordum o da evleneli uzun yıllar olmustu, düzelmiyor demişti. Bizimki farklı olur belki tedaviyle düzelir vs diye düşünmüştüm. 5 yıl sonra anladımki zaman cok hızlı geciyor ve sorunlu olan taraf kabul edip çaba göstermedikçe kesinlikle düzelmiyor. Aksine her sey daha kötü oluyor. İçinde oldugun düzene iyice alışıp bozmaktan daha çok korkuyorsun ama çokta yıpranıyorsun vs derken gençliğimiz çöp oluyor. Sırf cinsellik dısında hiçbir sorunumuz yok diye arkadaslıktan öte olmayan sözde evliliği sürdürüp gidiyosun.

Eşiniz büyük bir ihtimal aseksüel ve aseksüel insanlar asla düzelmez kendimden biliyorum

Bende 1 yillik evliyim ilk zsmanlar ben eşimde öyleydi yargilamadan önce nedenlerini arastirdim doktora tek gittim sordum sonra nedenlere odaklanip çozum odakli gittim bu covid geciren erkeklerde kalici olarak isteksizlik yaratiyormus sadece siz degil bircok kadin bundan muzdarip o yuzden bunu bilerek degil bir hastalik olarak gorun eşinize bol bol ceviz ve findik verin ginseng kullanin ben bunlardan sonra etkisjni gordum acikcasi birde esra ezmeciyi takip ediyorum onunda çok buyuk dokunuslari var cinsellik çapasi var pes etmeyin bunun sadece sizde olmadigini bilin bu dediklerimi ddneyin ve asla rencide etmeyin yoksa daha çok kaçar sizden inşallah faydasini gorursunuz

Covid olanlarda öyle bişi olsa idi dünyanın büyük bir bölümünde bu sorunun olması gerekirdi. Esra Ezmecinin taktiklerini uyguluyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…