Eşimin isteksizligi bir akıl verin lütfen ..

hibbo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
191
277
Kizlar yeni evli sayılırız 1 ayda 2 kez ya birlikte oluyoruz ya olmuyoruz yeni evli olan bir çifte göre hiç normal değil bir keresinde 2 aya yakın beraber olmadik susleniyorum hazırlanıyorum onun beğeneceği şekilde ama yok çok güzel olmussun diyip geçiyor ilgi alaka sevgi güven herşeyi dört dörtlük bir adam ama bu konuda çok isteksiz kadinligimi yasiyamiyorum ben istersem hatırlatırsam zorla yoksa yok yani bu gün yine giyindim suslendim hazırlandım ama uyicam dedi ve uyudu bende sinirlendim ne kadar geceligim varsa paramparça edip çöpe doldurdum utanıyorum artık gidip istekte bulunmaktan bir kadın olarak o arzulasin istiyorum o yanassin doktor mevzusunu açtım gidelim gerekli yerlere normal değil genç bir erkeğe göre diye anlayışla karşıladı beni ama kim uğraşacak hastane sevmiyorum ben dedi kendini dusunmuyorsan beni düşün sağlıklı bir birliktelik yasiyamiyoruz dedim tek kelime etmedi bende hiç birşey demedim kalkıp gittim yanından ben artık beni begenmedigini ve istemediğini düşünüyorum artık yanına bile yanasmak istemiyorum bir daha asla gidipte kendisine o yönde istekte bulunmak istemiyorum bunun dışında bir problemimiz de yok Allah'a şükür ama napacagimi sasirdim bana bir akıl fikir verin

tek çaresi boşanmak ve ölene kadar devam edecek bu

Ya çift terapisi alacak ve üstesinden geleceksiniz, ya da ayda yılda bir sevişmekle yetineceksiniz.
Üçüncü seçenek de boşanmak. Başka seçeneğiniz maalesef yok.

Bize erkeklerin bu kadar isteksiz olduğu öğretilmemişti. Evlenince hayal kırıklığı yaşıyor insan. Bir tane de bende var.
Gerçekten bende hayal kırıklığına uğradım bu konuda

Niye evleniyor bunlar anlamıyorum benim kocamdan aynı 5 yıl olcak bi ilerleme yok veöok yıprandım artık kendimi sorgulamaktan bıktım. Çocuk yokken ayrılın uğrasmayın. İnsanı hayattan soğutuyor bunlar
Hiç anlamıyorum gerçekten bizde de bir ilerleme yok kendim diyip duruyorum anca

Şu sorunu evliliğin başından itibaren yaşayıp da düzeltebileni hiç okuladım burada. İki seçenek var ya bu deveyi böyle güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz. Kadınlığınızı yaşayamamak sizi üzüyorsa ikinci seçenek önerimdir. Dinen de hukuken de boşanma için geçerli sebeptir.

Sakın çocuk yapma aman diyeyim , baktın çabası yok acilen boşa , cinsellik yoksa evlilik devam edemiyor...

Niye evleniyor bunlar anlamıyorum benim kocamdan aynı 5 yıl olcak bi ilerleme yok veöok yıprandım artık kendimi sorgulamaktan bıktım. Çocuk yokken ayrılın uğrasmayın. İnsanı hayattan soğutuyor bunlar
Yemeğini , temizliğini yapacak kadın arıyorlar e bir de cinsel iktidarsızlığını ört bas eden evlilik gibi bir müessese vâr , böyle adamlar düzelmiyor çabası yoksa boşanıp kurtulmalı...

Seninle aynı durumdayım tek sebebi var seni istemiyo ten uyumu yok seninle sevişmek istemiyor bunu ne zaman daha iyi net anladım biliyormusun? 25 yaşındayım güzel kadınım evlenmeden önce pozitif enerjili kendine değer veren kendini seven bir kadındim evlwndigim günün sabahı hayatım kabusa döndü kocamın isteksizliigi başım ağrıyo erken uyumaları yanasinca sinirlwnmeler beni hep yanlız bıraktı evin içinde ayrı ayrı takilirdiq 24 saat telefonu bırakmaması üstüne gelince de kalqa çıkarması o kadar yanlızım ki hayla öyle yakınlarda Kocam beni aldattı bütün yazismalarini okudum başka kadınlara nasıl yazdığı seksi sözler hayalimdeki kadın seni çok beğeniyorum vs. O kadar kırıldım kendimi bi çöp gibi hissettim Geç anladım hep bekli şudur belki budur diye diye üç senem gitti ve hayla bu evliliği sürdürüyoum bir çocuğum 11 aylık kendimden o kadar nefret ediyorum ki gerçekten biliyorum piskolojik desteye ihtiyaçim var ama eşimle evli olduğum sürece hiç bı işe yaramiycak çünkü eşim hiç deyismiycek tek bişey söylüyorum keşke hiç evlenmeseydim keşke.ölseydim ama evlenmeseydim böyle yaşamak bı isgence eziklik çöp kovası gibi oluyorsun çok kötü

Hani boşansanda azmiş kadin boyle sebepden boşanmiš derler. Derler de derler. Senin için şuan hangisi hayirli gozukuyorsa onu yap. Çunku biz senin hayatini bilemeyiz. Ama gercekten ciddi konu mesela regl oldugumda 6 7 gun iliski olmuyor dogal olarak.
Baska sebepden kavga basliyor duzenli iliski olunca çogu sey kendiliginden düzeliyor. Hani terapi konusuna sicak bakmis benimkine dersen asla ve asla yapmaz.

Maalesef bu durum ozguvenimizi de zedeliyo halbuki tek birşey istiyoruz bütün erkeklere karşı güzel görünmek arzulanan kadın olmak değil istediğimiz , sadece eşimize karşı arzulanip güzel görünmek istiyoruz . malesef hoduk eşlerimiz yüzünden olmuyo

Ay aynen azmis damgası yemek istemiyorum sanki tek erkeğin isteyebilecegi sadece erkeğin ihtiyacı olan bişeymis gibi bakiliyo cinsellige oysa kadının da ihtiyacı var hem sadece bedenen bir ihtiyac değil bu ruhen psikolojik olarak da bir kadın eşi tarafından istenmek arzulanmak ister beklentisi olur yani terapiye sıcak bakıyor fakat kim ugrasacak kafasında her gün şükür ederdim böyle bir eşi bana nasip ettigi için Allah'ıma birde şu sorunumuz olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…